vrijdag 18 maart 2016

En tussen alle feestjes door.....

... besloot mijn lijf een flinke griepaanval te krijgen. Lekker dan! Er zijn natuurlijk erger dingen, maar ik mag toch wel hopen dat ik morgen, op mijn allereigenste verjaardag, weer opgeknapt ben. Duim je voor me?

Deze blogpost had ik gelukkig voor een groot deel voorbereid... ik lig echter vandaag nog onder de wol. Dit houdt in dat de KIK"s een dagje later gepost zullen worden! Sorry daarvoor. Deze griep is echt superakelig getimed!

Weggeefactie!Gisteren vierde ik (helaas met fikse koorts) mijn derde verjaardag als Stampin'Up! Demonstratrice! Echt een dag om even terug te denken aan wat er in de afgelopen drie jaar allemaal voorbij is gekomen. En vooral om heel blij en dankbaar te zijn dat ik drie jaar geleden die stap heb genomen. Zoveel gedaan, gezien, beleefd, gereisd, geleerd, gedeeld, ontdekt en zoveel leuke mensen leren kennen!

Wat vond ik het spannend toen om "in te stappen"! Maar dat was echt helemaal niet nodig. Het bleek vooral ontzettend gaaf, leuk, en verrijkend te zijn!

Ook ben ik supertrots op het fijne, hechte, gezellige team dat wij hier samen hebben opgebouwd. Ik blijf me er over verwonderen dat alle dames op eigen verzoek bij ons team zijn gekomen, en graag blijven. En degene die door omstandigheden moest stoppen is graag weer teruggekomen! Het "samen"-gevoel is bij ons dan ook erg belangrijk! Dat kan, ook als je over het hele land verspreid woont! Het team is aardig gegroeid maar de persoonlijke aandacht en begeleiding, en de fijne sfeer en gezelligheid, blijven in tact!

Al die dingen had ik van te voren niet kunnen vermoeden! Het is gewoon allemaal nog leuker geworden dan ik vooraf had gedacht!


WEGGEEF-ACTIE!
Omdat ik dit jubileum wel een kadootje waard vind heb ik een leuke blog-weggeef-actie voor jullie! Wie VOOR zondag 20 maart op deze blogpost reageert kan het leuke materialenpakket in voorjaarssfeer winnen dat ik voor jullie heb samengesteld! Zondag ga ik loten!

En natuurlijk heb ik vandaag weer een feestelijk kaartje voor jullie.

Hoe leuk is het om zelf taarten te bakken? Het is een van mijn hobbies, naast stempelen!

Echte taarten sturen alleen zo lastig op per post ;o), dus wat doe je dan?

Dan maak je gewoon je eigen, heel persoonlijke,  taart met Stampin'Up!


Voor deze taart-kaart heb ik als basis de stempelset Build A Birthday gebruikt! Hierin vind je de standaard, de laagjes en allerlei leuks om je taart verder aan te kleden!

Je kunt de set gewoon-zo-als-ie-is gebruiken, of er nog wat meer van jezelf aan toevoegen! Dat heb ik dus gedaan bij dit suikerzoete exemplaar ;o) Leuk om een beetje onverwachte kleurencombinatie te gebruiken vond ik. Rood, zachtroze en geel;o) Het toefje zwart brengt rust en contrast in het zoete geheel ;o)

(Natuurlijk kun je door andere kleuren en aankleding te kiezen taarten voor allerlei gelegenheden maken, bijvoorbeeld voor heren, huwelijk, babynieuws, huwelijksjubileum, geslaagd etc.)

Leuk, leuk, leuk!Hier heb ik bijvoorbeeld wat bloemetjes toegevoegd (met de Itty bitty Accents Punch Pack) en wat Pearls. En, misschien heb je het al gezien... er zit een extra laag tussen, vol glitter, en deze heb ik gemaakt met een strookje van het supergave Metallics Glittertape, wat nog een kleine twee weekjes als Sale-A-Brationkado GRATIS uit te kiezen is bij een bestelling vanaf 60 euro!


Ik vond het leuk de felicitatietekst IN de taart te plaatsen, en daar lenen de tekstjes van Party With Cake zich perfect voor. Die set is een typisch voorbeeld van een set die in eerste instantie misschien niet direct opvalt maar nu een van mijn meest gebruikte verjaardagssets blijkt te zijn! Ook de "sprinkles"die ik rechtsboven heb gestempeld komen uit deze set!En natuurlijk is het weer genieten als alles zo mooi bij elkaar past... het cardstock, de inkt, en zelfs het bakerstwine dat ik voor het ministrikje heb gebruikt! :o)


Deze leuke taartstempels van Build A Birthday zijn van Photopolymere (lekker makkelijk bij het stapelen van je laagjes!) en kosten slechts 19 euro! Je hebt er verder ook weinig bij nodig dus hij is ook ideaal als je net begint met stempelen! Wat mij betreft ECHT een aanrader!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Build a Birthday, Party with Cake
Inkt: Real Red, Blushing Bride, Crushed Curry, Basic Black
Papier: Cardstock: Real Red, Blushing Bride, Whisper White, Crushed Curry
Pons: Banner, Itty Bitty Accents Punch Pack
Embellishments: Bakers Twine Crushed Curry, Pearl Basic Jewels
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Mini Glue Dots

Reminder: Vergeet niet te reageren voor de weggeefactie!!! ;o)

Tot snel!
Annette

P.S. vergeet de Feest-Tiendaagse aanbiedingen niet! (geldig van 15 t/m 25 maart 2016!:

*Bij elke bestelling vanaf 25 euro krijg je een gratis creatieve verrassing kado, meteen te gebruiken bij je volgende projecten ;o)
EN

*Bij je bestelling vanaf 75 euro krijg je een pak A4 cardstock GRATIS in een kleur naar jouw keuze twv 8,50 euro.

EN

*Bestellingen vanaf 90 euro worden gratis naar je opgestuurd (binnen Nederland)

EN


*Natuurlijk geldt ook nog steeds de Sale-A Brationactie, wat betekent dat je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis SAB-kado uit mag kiezen uit de speciale folders! Let op, de Sale-A Bration duurt nog maar twee 13 dagen!*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 21 maart om 19.00 uur


KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
14 opmerkingen :

 1. Meid wat balen dat je ziek bent, beterschap!
  Je kaart vind ik super, heerlijk die kleurtjes!!! Een ontzettend leuke stempelset is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wilma van Veen-Dijkman18 maart 2016 om 12:51

  Wooowww, je maakt er echt een knalfeest van op je blog. Zo leuk! Wat weer een geweldige kaart is dit zeg. Prachtige kleuren, en de details zijn weer om te smullen!
  Ik zal duimen dat je snel opknapt!!!XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent dan wel ziek maar je schrijft nog steeds geweldig ;o) De uitdrukking taart-kaart houden we er in! Beterschap en gefeliciteerd met alle feestelijke dingen van deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte met je driejarig jubileum als demo! Ik ben zo blij dat ik na wat omzwervingen jou heb gevonden! De eerste en enige demo die echt helpt, nooit dwingt of drukt (ook niet met een omweggetje) en zo ongelooflijk inspirerend en creatief is! Ik hoop dat je nog heel heel heel lang doorgaat! Enne... beterschap, ik hoop dat je opgeknapt bent voor morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn hartelijke felicitaties voor de leukste, eerlijkste, meest geduldige, liefste, origineelste en creatiefste demo van het land! Ga nog heeelll lang door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd en beterschap! Bedankt voor alle inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vrolijk en gezellig kaartje is dit.Gefeliciteerd met alle feestjes die jij viert en gaat vieren, hopelijk knap je snel op

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een supertaart is dat geworden. Deze kleurencombinatie vind ik helemaal geweldig!
  Gefeliciteerd met je demojubileum! Ik hoop dat mijn favoriete demo nog heel lang doorgaat! ;o)
  En beterschap, hopelijk knap je snel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaart! √Čn natuurlijk van harte gefelicitaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Drie jaar, dat is een mooie tijd! Ik ben blij dat ik van een groot deel daarvan heb mogen mee genieten! Bedankt voor alles wat je doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop dat je inmiddels redelijk bent opgeknapt om vandaag echt jarig te zijn en te genieten van alles.
  3 jaar, mooie tijd! Hopelijk ga je nog jaren door, dan kom ik weer eens een workshop volgen, want ik mis het wel hoor!
  Happy birthday! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat naar dat je net nu in je eigen feestweek griep hebt. Hopelijk kan he vandaag toch je 50ste verjaardag mooi vieren, zondercal teveel gesnotter, of het moet van vreugde zijn.

  Weer een geweldige feestelijke kaart van jou hand. Ook hier nog gefeliciteerd net je 3 harig bestaan als STAMPIN UP demo, yeahhhhh.

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...