donderdag 4 december 2014

Vol verwachting klopt ons hart...

Nog maar een nachtje slapen en dan is het eindelijk 5 december!

Ja, het spijt me dat ik het er weer over heb, maar ik ben een echte fan van het Sinterklaasfeest! Daarom verzin ik graag maakseltjes in het Sint-Thema.... dus hier zijn er nog twee....

Vorige week, op de donderdag- en vrijdagavond waren er twee avonden waar je als Stampin'Up! demontratrice graag bij wilt zijn! De Regional Events: Avonden vol informatie over het nieuwe jaar, spannend nieuws, sneak peeks, iets creatiefs en natuurlijk het bijkletsen met alle bekenden.  Ergggg gezellig!

Over een poosje start de nieuwe Sale-A-Brationperiode en ook komt er een nieuwe Seasonalcatalogus dus was deze avond bedoeld om ons op de hoogte te stellen van al het nieuws dat ons te wachten staat. Nou, helaas mag ik nog geen foto's of plaatjes laten zien, en voor ons is heel veel ook nog een verrassing.... maar het beetje dat we gezien hebben van wat er komt..... is weer fenomenaal!!!! Ze hebben het gewoon weer voor elkaar gekregen.... Ik weet nu al dat velen er heel erg hebberig van zullen gaan worden... Ik wel in ieder geval ;o)

Natuurlijk wordt er tijdens zo'n bijeenkomst, zoals bij de meeste gelegenheden waarbij je mededemo's ontmoet, door iedereen die daar zin in heeft geswapt, oftewel, er worden kleine, zelfgemaakte kadootjes, kaartjes of andere creatieve uitspattingen met elkaar geruild. Meteen een erg leuke manier om iedereen even te spreken, want tijdens het ruilen loopt iedereen natuurlijk gezellig door elkaar en aangezien iedereen gevraagd wordt een naamkaartje te dragen zie je meteen de gezichten bij de namen die je meestal al kent.

Dit zijn mijn swaps, ik besloot in de sfeer van de tijd van het jaar te blijven, en dat werden melige kadolabels, leuk om je kadootjes mee op te sieren!

Ook mijn naamkaartje heb ik in de sfeer gehouden ;o) Ik houd er altijd wel van om van het gebruikelijk naamkaartje iets lolligs te maken.\
Op zowel de labels als het naamkaartje heb ik de teksten gestempeld, expres een beetje "wobbly" voor een speels effect.

Beiden bewust heel simpel, omdat ik dat bij de labels heel erg leuk vond, het is niet een Sint op een label, maar Sint IS het label.

Alles is met ponsen en framelits gemaakt! Dit wordt ook wel Punch Art genoemd. Heel erg leuk om je spulletjes weer op een andere manier te gebruiken. Hopelijk haal jij hier ook weer Sint-tips uit!

Hoe vinden jullie trouwens de "echt" gouden bisschopsring van de Sint?  Haha, Ik houd van dat soort kleine grapjes.

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Skinni Mini Alphabet
Inkt: Real Red, Memento Black
Papier: Cardstock Real Red, Cruched Curry, Whisper White, Blushing Bride, Perfect Plum, Basic      Black, Foil Sheet Gold
Embellishments: Bakers Twine Cherry Cobbler
Tools: Paper Snips, Unibal Signu Pen, Stampin'Trimmer
Ponsen: Scalloped Tag Topper, 1 3/8 inch cirkel, 2 3/8 inch Scallop Circle, 1/4 inch Handheld Punch, Hexagon, 1/2 inch Circle Pons1/8 inch Handheld Punch
Framelits: Mustache, Apothecary Accents
En verder: Multi Pupose Liquid Glue, Stampin' Dimensionals,

5 opmerkingen :

 1. Wat zijn DIE geweldig leuk zeg! Eenvoudig maar zo origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wat een idee om deze stans voor de Sint te gebruiken, die van je naamkaartje! Briljant bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk! Ik wil er morgen graag nog een paar maken voor aan speciale kadootjes.. VInd je dat goed!?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor Benthe, doe dat maar! Het zal heel erg leuk staan, dat weet ik zeker!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...