woensdag 31 december 2014

De Kijkkast KerstChallenge, creatief het oude jaar uit ;o)

Wat toch heerlijk die vakantie, maar de tijd gaat door al die feestelijkheden wel veel te snel voorbij! En zo zijn we dan ineens al bij de laatste dag van het jaar aangekomen. Waar zijn al die vakantiedagen ineens gebleven? Ik heb nog maar half kunnen doen wat ik van plan was..... maar goed, dat "probleem" hoor ik alom om me heen. Het is niet anders! ;o) Het is tot nu toe trouwens een ZEER gezellige vakantie! Dan gaan we 2015 maar dubbelop creatief beginnen!

Maar nu eerst iets heel belangrijks! Jullie zijn nog de resultaten van de Kerstchallenge te goed! 

Weet je het nog?  Het moest (hoe origineel ;o)) een kerstkaart worden en de tekst moest in meerdere opzichten centraal staan! HIER lees je alles over de opdracht! 

Het bleek nog lang niet mee te vallen! De opdracht zelf was heel uitdagend kreeg ik van veel kanten te horen, maar niet iedereen had de richtlijnen goed gelezen, Bovendien was het voor velen een drukke periode waardoor een aantal mensen de deadline niet helemaal konden halen.

Gelukkig waren er evengoed veel mensen waarbij "de creatieve raderen" zodanig in beweging waren gekomen ;o) dat ze alsnog de opgedane inspiratie hebben omgezet in mooie maaksels, ook al konden ze niet meer ingezonden worden. En dat inspireren en de "'raderen"even flink opporren is nu net de bedoeling van een Creatieve Challenge!

Maar er waren ook een aantal  "echte diehards ;o) " die de "klus"wel tijdig wisten te klaren!

Hier zijn dan de inzendingen van deze keer!

(Gemaakt door Detje Krikke)
( gemaakt door Adeline Marechal)(Gemaakt door Petra Dijkstra)( Gemaakt door Annelies van Diepen)


( gemaakt door Arienne Stoffers)


(Gemaakt door Petra Dijkstra)


(Gemaakt door Yolande Greve)

(Gemaakt door Petra Dijkstra)

We hebben natuurlijk in de eerste plaats gelet op het volgen van de opdracht/richtlijnen en vervolgens van de kaarten die door deze eerste "selectie" heen kwamen gekeken naar originaliteit en uitvoering, oftewel: Welke is het mooist!?

En hier kwam een winnares uit naar voren!

De Kijkkast Kerst-Challenge 2014 is deze keer gewonnen door deze kaart van Adeline Marechal!Een prachtig gecombineerde kaart Adeline, en ook origineel! De kaart is eenvoudig en rustig maar zit heel geraffineerd in elkaar. Leuk dat je ook Project Life stempels hebt gebruikt, en niet-kerststempels! Je laat hiermee de veelzijdigheid van het stempelen mooi zien!

Van harte gefeliciteerd! Je prijs ligt hier vanaf 1 januari op je te wachten ;o)

Maar ook uit de andere inzendingen zijn veel leuke, originele ideeen te halen. Heel inspirerend en ik wil jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor jullie deelname. Hopelijk doe je de volgende keer weer mee!

Natuurlijk komen er meer Challenges en daarover horen jullie binnenkort meer! Eerst maar eens het jaar uitluiden! Tot snel!

3 opmerkingen :

  1. Wat een mooi kaarten allemaal!!! Adeline gefeliciteerd en leuk dat er meer challenges gaan komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor! En inderdaad heel inspirerend. Ik heb met jouw challenge mijn laatste stapeltje kerstkaarten gemaakt! Ik kijk al weer uit naar de volgende keren! Fijne jaarwisseling en tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!