donderdag 25 december 2014

Vanuit mijn eigen "Kersthuis"......

...... wens ik jullie allen een heel fijne kerst!Kerstmis gaat wat mij betreft om het samen zijn met lieve mensen, of dat nu familie of vrienden zijn. Genieten van de fijne dingen. Niet het materiele maar het gevoel.

En dan voel ik natuurlijk ook extra sterk de dankbaarheid voor wat de afgelopen jaar en jaren is gebeurd. Heel fijne en lieve, loyale mensen hebben mij in mijn Stempelpassie, mijn creatieve ideeen en mijn idealen geholpen en gesteund. Natuurlijk in de eerste plaats ons gezin, maar ook alle vrienden, teamgenootjes, mijn enthousiaste engelse upline, workshopgasten, bestellende clienten, de vele enthousiaste bloglezers (en degenen die zo gezellig reageren!) en iedereen die mij bemoedigde of steunde op wat voor manier dan ook. Geen dag vergeet ik hoe blij ik met jullie allen ben! Daardoor kan ik anderen ook weer inspireren! Ook al zet ik me voor 200 procent in en ga ik helemaal voor mijn idealen, helemaal in je eentje redt niemand dit...Jullie loyaliteit geeft mij de benodigde "drive"en energie!

 Ik ben gewoon een bofbips geluksvogel!

.

We, Jeroen, ik en onze kinderen, hopen dat jullie allen fijne feestdagen hebben en dat dat fijne gevoel zich voortzet in het nieuwe jaar. Ik kijk nu al uit naar weer een jaar boordevol met:  Inspiratie, creativiteit, vriendschap en gezelligheid en al het mooie dat er nog meer uit voorkomt! Veel mensen blij maken, en mensen helpen te ondervinden waartoe ze in staat zijn. Fantastisch!

Daarom voor jullie allemaal:

EEN HEEL GELUKKIG en WARM KERSTFEEST!De kaart van vandaag zit vol met leuke techniekjes. In het middelpunt  staat de Stempelset Holiday Home. De set met de huisjes en bijbehorende geweldige accessoires waarmee je de huisjes het hele jaar door kunt aanpassen aan het seizoen, of bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een huwelijk of verhuizing. Er zijn ook bijpassende Framelits voor! Echt superhandig ;o)

Voor deze kaart hebben we oude vergrijsde kleuren gebruikt. Of beter gezegd, we hebben bestaande kleuren nog iets meer vergrijsd. Een aantal techniekjes zijn gebruikt om de kleuren van de achtergrond zo te blenden dat ze doen denken aan de luchten op oude schilderijen ( Ja, inspiratie kun je echt overal vandaan halen, zeker uit de kunst!)

Het tafereeltje is omlijst door een verhoogd frame, gemaakt met framelits, waarbij we nu eens NIET het uitgestanste deel hebben gebruikt, maar het deel dat overblijft. Dit is bestempeld met de Hardwoodstempel en een beetje oud gemaakt.Door dit verhoogd op te plakken krijg je diepte. Ook het gestempelde, gestanste, gekleurde, gesponsde en van subtiele glittersneeuw voorziene huisje is verhoogd opgeplakt. De leuke ini-mini-kerstkrans zit ook bij de Holiday Homeset, evenals de boompjes en de tekst!

Mocht je de oudmaaktechniekjes ook graag willen leren... In elke vintageachtige workshop die je bij de Kijkkast doet zitten meerdere techniekjes en foefjes!

De versiering is subtiel gehouden, maar wilde ik dan wel met iets heel moois doen. In dit geval een prachtig grote vintage "Antique" sierbrad en mooi bijpassend lint en kant

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Holiday Home, Hardwood
Inkt: Chocolate Chip, Soft Suede, Crumbcake, Sahara Sand, Cherry Cobbler, Old Olive, Mossy Meadow, Soft Sky, Lost Lagoon
Papier: Cardstock: Sahara Sand, Crumbcake, Naturals White, Soft Suede
Versiersels: 1/2 inch Seam Binding Ribbon Cherry Cobbler, Venetian Crochet Trim, Antique Brads, Stampin'Glitter Dazzling Diamonds 
Framelits:Labels Collection
Pons: Modern Label
Tools: Big Shot, Paper Snips, Stampin'Trimmer, Stampin'Sponges, Sponge Daubers, Aqua Painters, Uni-Ball Signo Gel Pen.
En verder: Stampin'Dimensionals, Stampin'Glue Sticks, 2-way Glue Pen, kladpapier, keukenrol

6 opmerkingen :

 1. Een mooie kaart met een mooie wens. Ik wens jullie hetzelfde toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijne feestdagen voor jullie! De dankbaarheid is wederzijds Annette. Je betekent veel voor heel veel mensen. Dank voor alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel liefs voor een heerlijk kerstfeest! Je kaart is prachtig. Die kleuren, hoe krijg je dat zo? Ik ben gek van je achtergrond, zo mooi vergrijst en teer! Heel apart en toch zo eenvoudig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi! Echt super! Ook voor jou en je lieverds fijne kerstdagen Annette XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...