woensdag 17 december 2014

Fantastische Weekly Deals en leuk Kijkkast-Nieuws!

Hallo allemaal, zoals op elke woensdag mag ik jullie ook nu weer de nieuwe aanbiedingen voor de komende week laten zien! Maar er is nog veel meer te vertellen. Dit wordt dus een lange blogpost!

Stampin'Write Markers in de nieuwe In-Colors! Supergaaf! Aangezien deze markers dezelfde inkt bevatten als de inkpads zijn ze wateroplosbaar. Dit geeft geweldige mogelijkheden voor het inkleuren van stempelafdrukken, aquarel effecten, en het inkleuren op de stempel zelf, zodat je een meerkleurige afdruk kunt maken! Daarbij is de smalle punt ideaal om mee te schrijven, randjes of faux- stitchinglijntjes te maken etc! Ideaal dus ook voor scrapbookers of Project Life fans! De warme kleuren van deze set zijn: Blackberry Bliss, Hello Honey, Lost Lagoon, Mossy Meadow en Tangelo Twist

En deze week staan ook de leuke Metallic Clothespins bij de deals. Zo ontzettend leuk als accent op een kaart of kadootje, maar ook als sluiting op een doosje, mapje of envelope! Ik gebruik ze zelf heel vaak op kadozakjes, eventueel met een klein vlindertje, bloemetje of sterretje oid er op! Er zitten 24 stuks in een verpakking, zowel in goud als zilverkleur.

Maar liefst twee geweldige basisponsen deze keer... De schattige bannerpunch, die natuurlijk ontzettend leuk is om stempelafdrukken uit te ponsen (er zijn diverse sets waarbij deze pons past, zoals Itty Bitty Baby op blz 81, of Banner Banter op blz 111!) maar ook als pons voor een accent uit Designer Series Papier of Cardstock wordt hij heel veel gebruikt. De tijdloze Ticket Duo pons heeft ook eventueel speciaal bijpassende stempels (That's the Ticket op blz 116) , maar er zijn volop leuke teksten en stempels in de collectie die in deze veelzijdige pons passen. Beiden prachtig als accent, of voor het zelf maken van Embellishments!

Banners zijn nog steeds een grote hit! En de Banner Framelits zijn deze week  fiks afgeprijsd! Ideaal als fraaie vorm op je kaart, maar ook als kadolabel aan een kadozaakje of doosje! Ook bij deze framelits zet zijn speciale bijpassende stempelsets te bestellen, zoals de set Amazing Birthday op blz 48, maar ook deze set past bij veel meer stempelsets en is eigenlijk voor alle gelegenheden te gebruiken.

Houd je van een beetje sjiek of Vintage? De Vintage Facetted Designer Buttons hebben een uitstraling van geslepen glas. Prachtig bijvoorbeeld bij Winterse kaarten, maar altijd goed op Vintage of klassiek. Ook op Moderne en strakke kaarten komen deze transparante strakke vormen prachtig tot hun recht. Ze zijn ook prachtig en transparant op kleur te maken met je Blendabilities! Deze week zijn ze flink afgeprijsd dus de moeite waard om je voorraad Embellishments even lekker aan te vullen met een mooie basic!

De digitale Jingle and Joy Kit is enorm uitgebreid! Ideaal voor digitiale fotoalbums, kaarten, tafelsettings en nog heel veel meer!

De Window Frames Framelits zijn echt een van mijn favorieten. En wel om de volgende redenen: De vorm combineert geweldig met cirkels en vierkante vormen. Ze staan prachtig op vierkante kaarten en het is een prachtige, stoere vorm die bij heel veel stijlen mooi is.

Mocht je iets van deze producten willen bestellen kan dat altijd.  Mocht je gebruik willen maken van de (mee-)bestelmogelijkheid, dan is deze op maandag 22 december weer! Graag dan je lijstje inleveren of mailen voor 18.00 uur.

Heel veel nieuws op komst!

Ja, er komt zo veel nieuws aan dat ik dat niet allemaal in een blogpost kan verwerken.
Eerste, heel belangrijke en HEEL erg leuke nieuws is dat de nieuwe Seizoenscatalogus er aan komt. Deze Lente-Zomercatalogus zal geldig zijn vanaf  6 januari 2015!  Dit is een aanvulling op de Dikke Jaarcatalogus, die gewoon ook nog geldig blijft.


stampin up occasions catalogue cover 2015

Ik kan jullie vertellen dat dit een vreselijk gevaarlijk boekwerk is... Er staat echt ongelooflijk veel moois in, heel veel mooie kleuren, voorjaarsmotieven, basics, machtig mooie stanzen en ponsen, meerdere  producten voor technieken en ronduit geweldige stempelsets! Echt geweldig! Zodra ik de gedrukte exemplaren in huis heb mag ik deze overhandigen dus natuurlijk houd ik jullie op de hoogte.

Tegen de tijd dat de catalogus geldig zal zijn zal er ook wel het een en ander aan voorbeelden voorbijkomen bij de Kijkkast. Ik verheug me er al op! Wat is het toch geweldig om met zulke mooie materialen te kunnen werken!

Maar er is meer, want er komt ook een nieuw Sale-A-Brationfolder aan. Deze start tegelijk met de Voorjaarscatalogus. Sale-A-Bration is een jaarlijkse actieperiode bij Stampin'Up! en ook dit wordt weer een feestje.... want je kunt tijdens deze periode gratis producten kado krijgen! Daarover zal ik jullie nog uitgebreid informeren!Kijkje in de Kijkkast en ander workshopnieuws

Om de nieuwe catalogus feestelijk te vieren is er op 10 januari een gezellige Kijkje-in-de-Kijkkast-Middag gepland...Een feestelijke middag vol nieuwe materialen en make and takes! Natuurlijk liggen de nieuwe catalogi klaar, en zijn er allerlei nieuwe voorbeelden te zien! Vanaf nu kun je je voor deze middag aanmelden!

Dit is meteen de "aftrap"voor een nieuwe reeks workshops bij de Kijkkast. We gaan het nieuwe jaar in vol creatieve plannen!

Zoals altijd doen we alle moeite om de workshops inspirerend, origineel, leerzaam, LEUK en uitdagend te laten zijn. De nadruk ligt altijd op het stempelen, de vele mogelijkheden die je daarmee hebt en het plezier! De workshopmomenten zijn voor mij hetgeen waar ik het meeste plezier aan beleef en dat deel ik graag!

Er komen diverse techniekenworkshops aan, maar ook workshops in verschillende stijlen en thema's!
Dit zijn jullie ook gewend van de workshopprogramma's tot nu toe! We houden van variatie!

Zo werken we keihard aan een superspannende serie workshops in de nieuwe en laagdrempelige manier van Foto's verwerken: Project Life. Uiteraard doen wij dit op de Kijkkast-manier, met diverse tips, truuks en extra's.

Daarnaast komt er op veler verzoek een serie Blendabilitiesworkshops aan. Over deze markers is volop informatie te vinden op het internet, maar bepaalde technieken waarvan ik er een aantal zelf ontwikkeld heb zijn er niet te vinden. realistisch shaden, vintagekleuren maken, delftsblauw, meer kleuren maken, parelmoereffecten bereiken, Scribbling, kleurverlopen maken, achtergronden maken en nog heel veel meer is met deze prachtige markers mogelijk!  De komende tijd vertel ik daar meer over en worden de workshops aan de agenda toegevoegd!

Ook Adju-avonden staan op het programma!

De eerste workshops staan al gepland, dus ga snel kijken, want de plaatsjes zijn beperkt beschikbaar. En blijf vooral af en toe de agenda checken, want het aanvullen gaat nog een poosje door!

Je vindt de agenda HIER


3 opmerkingen :

  1. Oh heerlijk, het enthousiasme spettert er van af! Ik ga meteen mijn agenda pakken! En wat een mooie aanbiedingen weer zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie weer vreselijk veel leuks Annette!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!