woensdag 3 december 2014

Breng "structuur"aan in je leven ;o) met deze Weekly DealsJa en dat structuur aanbrengen kun je op verschillende manieren opvatten ;o) Kijk maar snel naar al het leuks dat deze week in de aanbieding is!
Naast de digitale kit om een geweldig Swatchbook (minalbumpje) te maken met als thema:  The 12 Days of Christmas staan de Weekly Deals overduidelijk in het teken van EMBOSSEN!

Maar liefst zeven prachtige embossingfolders staan er bij!

Met embossingfolders breng je snel en makkelijk structuur, oftewel relief, of textuur, aan in je cardstock. Dat is altijd net toveren. Je stopt er een gewoon stukje cardstock in en het komt er met een prachtig 3 d effect weer uit. Daardoor geeft het altijd iets speciaals aan je werkstukken. Door het licht krijg je mooi licht en donker effecten en ook kun je door de opstaande delen bijvoorbeeld lichtjes met wat inkt  te sponzen een fraai effect bereiken.

Ook voor je kerstkaarten zijn er een heel aantal leuke bij! De sterretjes van Lucky Stars, en de sneeuwvlokken van de Northern Flurry zijn hier natuurlijk bij uitstek geschikt voor! Maar eigenlijk zijn alle motieven heel mooi toepasbaar voor verschillende stijlen en gelegenheiden!

Heb je nog geen Big Shot, en wil je dat ook niet omdat je eigenlijk alleen maar wilt embossen....?
Of heb je al wel een Big Shot en vind je het makkelijk om stansen en embossen ieder op een ander apparaat te doen zodat je niet steeds van onderplaat hoeft te wisselen? Dan is de Texture Boutique Embossing Machine een geweldige aanvulling. Dit kleine zusje van de Big Shot is speciaal gemaakt voor het embossen met embossingfolders. Stansen laat ze aan de Big Shot over! Deze Texture Boutique Embossing Machine is dus: Compact, doeltreffend, eenvoudig en ook nog heel voordelig! En deze week natuurlijk helemaal!

Wil je iets MEEBESTELLEN?

Mocht je iets van deze deals willen hebben... aanstaande maandag is het weer  (mee-)besteldag dus dan kan ik ik je lijstje bij deze order voegen... Of ik kan een aparte order voor je plaatsen die regelrecht naar jouw adres gestuurd wordt. Bij een bestelling vanaf 80 euro is dat zelfs gratis!

MAANDACTIE DECEMBER

Ook in december doen alle bestellingen nog mee met de Kijkkast Eindejaars Tombola! In Oktober zijn er maar liefst 14 prijzen verloot! En na de maand november gaan er maar liefst 22 prijzen uit! De prijswinnaars staan vermeld in de speciale Nieuwsbrief en daarnaast krijgen de gelukkigen persoonlijk bericht! Extra leuk is het dat alle loten waarop geen prijs is gevallen ook in december meedoen met de laatste maand verloting en zoals gebruikelijk wordt dat de uitsmijter ;o) Als ik jullie vertel dat hier al een doos vol te verloten prijzen klaar staat snappen jullie dat de winkans ERG groot is. Dit is mijn manier om jullie te bedanken voor jullie loyaliteit en vertrouwen in het afgelopen jaar! Het is zo'n heerlijk, enthousiast en creatief jaar geweest, ik heb er echt heel erg van genoten!

Hoe doe je mee? Voor elke bestelling vanaf 25 euro gaat er een lot met jouw naam in de mand, vanaf 50 euro zijn dat twee loten enzovoorts...

Denk er ook aan dat de Herfst-Wintercatalogus bijna niet meer geldig is. Dat betekent dat je de geweldige stempels en andere producten uit deze seizoenscatalogus bijna niet meer te bestellen zijn! Het is mogelijk dat in de loop van de maand producten uitverkocht zullen raken. Wacht dus niet te lang als je nog die geweldige veertjesstempels met stanzen wilt, die schattige Curvy Keepsakes box die, die geweldige huisjes en die kransset die allemaal het hele jaar door te gebruiken zijn! Dat geldt eigenlijk ook voor de blaadjes en de enge monstertjes.... Maar ook de echte herfst- en kerstproducten! Er zijn er diverse  waar je nog heel snel heel erg leuke kerstkaartjes mee kunt maken. Wil je weten hoe? Of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact met me opnemen, ik help je echt met alle plezier en natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

De afgelopen week was het rustig met blogposts. Ook hier was het namelijk druk met voorbereidingen voor de decembermaand. Maar ik maak het de komende maand dubbel en dwars goed! Er komt veel nieuws aan! Houd de komende posts dus goed in de gaten  ;o)

Tot Snel!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...