woensdag 26 november 2014

Weer zulke leuke Weekly Deals!

Ja daar hebben we weer een aantal leuke hebbedingen hoor, deze keer ook een aantal geweldige BIGZstanzen! Wow!


Een van deze stansen, de Oval Accent Bigz Die heb ik pas nog gebruikt voor een monsterklus, het maken van 120 tasjes, je ziet ze hier nog een keer! Toen kwam het erg van pas dat je met deze Bigz een paar laagjes cardstock tegelijk kunt stansen. Maar ook kan ie kurk, stof, dik grijsboard etc aan! Deze klassieke vorm is uiteraard perfect voor op kaarten, maar ook maak je er, als je grijsboard neemt, natuurlijk een prachtig naambordje of minialbum van! Een heel veelzijdige stans dus!

Ik ben weg van de Metallic Inkten die StampinÚp! sinds vorig jaar in het assortiment heeft. Ze drukken ECHT mooi glimmend zilver af, zeker op donkere kleuren, en zijn erg mooi kleurecht. Ik gebruik ze ook regelmatig om mee te sponzen of een metalic Patina aan te brengen. De inken zijn navulbaar. Deze week hebben we de zilveren variant als Weekly Deal met zo'n 25 procent korting!

Deze week is er een heel fraaie klassieke digitale set. Prachtige vintage sierletters! Handig at je kleur en maat heel makkelijk kunt aanpassen en bewerken in combinatie met MDS, oftewel My Digital Studio, het gebruiksvriendelijke digitale assortiment van Stampin'Up!

Vorige week vertelde ik over de veelzijdigheid van de Add-Onsets die er voor zijn gemaakt de Celebrations Basic Kits naar eigen smaak uitbunidg te kunnen pimpen. Deze week is de Basic Kit zelf in de aanbieding, maar ook deze set zelf heeft heel veel mogelijkheden! Ik zal er eentje noemen.... De echte scrapbooker zal gezien hebben dat deze kit niet alleen als feestelijke slinger, maar ook zeker perfect te gebruiken is als... minialbumpje! Twee boekbindringen of lintjes door de gaatjes en Klaar. De accessoires de er bij zitten kun je geweldig gebruiken om het geheel mee te versieren!

Met de fantastische supergrote Bigz Rozette die kun je supermooi rozetten maken! Prachtig om kransen, potten, en andere 3 d projecten mee te versieren. Je kunt de rozetten kleiner en groter maken door bijvoorbeeld een bredere of smallere strook cardstock te nemen. Heel makkelijk, alles wordt in een keer gestanst en gerild!

Ook hebben we die favoriete embossingfolder van mij er deze keer bij zitten. Het Argyle motief! Het leuke van deze stans is de verschillende effecten die je er mee kunt maken. Ook andersom, met het relief dus naar achter in plaats van naar voren is hij super! het is een heel fijn motief, dus ook geschikt voor kleine onderdeeltjes, ponsjes, Project Life kaartjes etc.

Tenslotte hebben we een van mijn meestgebruikte ponsen, de 1 inch Square pons. Ik gebruik deze voor mosaiceffecten, embellishments en nog heel veel meer. Vorige week gebruikte ik hem nog voor deze kaart met vierkantjes. Net als de cirkelponsen en de Driehoekpons een basic die je heel vaak pakt en nooit verveelt!

Zit er iets voor je bij? En zou je mee willen doen met de (mee-)besteldag? Vergeet niet dat aanstaande maandag er niet besteld wordt, maar donderdag, morgen dus. is een extra besteldag ingelast!

*Laatste-kans-Sint-mee-bestelling a.s. donderdag 27 november tot 17.00 uur
*Persoonlijke bestelling altijd en op elk moment mogelijk
*Natuurlijk geldt ook voor elke Sinterklaasbestelling de Kijkkast Eindejaars-Tombola-actie, met kans op prachtige prijzen. (Kadobonnen zijn uitgezonderd van de Tombola-actie.)   De vorige maand hebben we maar liefst 12 prijzen weg mogen geven! Bij bestelling vanaf 25 euro krijg je een lot, vanaf 50 euro twee loten etc*

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...