maandag 24 november 2014

Stampin'Up! heeft zichzelf WEER overtroffen!

Want wat ze nu doen hebben ze nog nooit eerder gedaan!

Ben jij een fan van de mooie Stampin'Up!-materialen? Maak jij graag mooie dingen met stempels? Zou je eigenlijk wel meer willen doen met de materialen, en ze makkelijker, en met korting en nog veel meer voordelen, willen inkopen? Natuurlijk in de eerste plaats lekker voor jezelf ( ha, wie wil dat nou niet!), maar misschien ook wel samen met een groep vriendinnen....Wil je prettig, stressloos, zonder druk en narigheid bij een gezellig en vriendschappelijk team horen waarin onderling respect, steun en eerlijkheid centraal staan? Dan is het voor jou heel interessant om dit bericht even helemaal te lezen....

Per direct heeft Stampin'Up! namelijk TIJDELIJK een fantastisch aanbod voor degenen die ook zelf, of samen met anderen, creatief bezig willen zijn met stempels en al het andere moois dat Stampin'Up! te bieden heeft...Het gaat hier om een unieke kans om met nog meer voordelen ook deel uit te maken van dat geweldige gevoel dat mijn leven nu al bijna twee jaar enorm heeft verrijkt. Ook jij kunt demo worden en dit op je eigen manier invullen. Dus ook als je alleen maar goedkoper je eigen hobbymateriaal wilt kunnen aanschaffen! Je hoeft echt geen workshops ed te geven als je dat niet wilt!

Oftewel: Geen moeten maar ont-moeten!
En vooral heel veel plezier hebben in wat je doet!

Gewoonlijk maakt Stampin'Up dat instappen als demonstrator al enorm interessant door je een startpakket aan te bieden voor een geweldige prijs maar nu doen ze daar nog een heel grote schep bovenop! Ik zet het allemaal even voor je op een rijtje:

*Tijdelijk, alleen tijdens deze speciale actie krijg je 25 procent EXTRA korting op je startpakket! Je mag voor 175 euro producten uitkiezen en betaalt hiervoor nu geen 129 euro maar slechts 96,75 euro!
*Als je binnen de 45 dagen na je start een eerste bestelling doet vanaf 200 euro krijg je hierop maar liefst 30 procent korting (berekend vanaf het bedrag min btw). Gewoonlijk, en in het vervolg krijg je standaard 20 procent korting, altijd!
*Als je gebruik maakt van deze actie krijg je bovendien over je totale verkoop tijdens de kadomaand december nog eens een bonus van 5 procent van je bestelde producten. (berekend vanaf het bedrag minus btw) Hoeveel dit is bepaal je dus zelf! Je kunt voor jezelf maar ook voor vrienden en familie bestellen, en voor andere medeknutselliefhebbers om je heen!
*Daarbij krijg je GRATIS een startpakket twv 60 euro waarin je 8 jaarcatalogi en najaar/wintercatalogi krijgt en alle andere benodigdheden om van start te gaan.
* Er zijn nog meer bijkomende aangename zaken waar ik je graag over zal vertellen. Dat is wat veel voor een blogpost ;o)

Mogelijkheden en middelen:

Je kunt door in te stappen zelf ervaren hoe het is om demo te zijn. Soms komen me verhalen ter ore waaruit blijkt dan men denkt dat je van alles moet maar dat is absoluut niet waar! Vaak komt dit door onjuiste voorlichting of door andere zaken die niet kloppen. Stampin'Up wil juist dat elke Demonstrator onafhankelijk, op een manier die bij haar of hem past, het demo zijn invult. In ons team heerst daarbij de mening dat het demo zijn LEUK moet zijn, iets moet toevoegen aan je leven, en dat iedereen anders is en ook het demo zijn dus op een eigen manier zal doen. Wij respecteren dan ook elke collega om wie hij of zij is en geven je, als jij onze teamgenoot wordt,  de steun om te kunnen  bereiken wat jij wilt. Dat doel kan zijn: lekker hobbyen en genieten van korting en preorders ed, maar ook is het mogelijk je eigen hobby er van te gaan financieren, of er zelfs een inkomen  mee gaan verdienen. Je bepaalt het zelf, en wij helpen je, voor zover jij dat wilt,  dat te bereiken.

Zelf ben ik met Stampin'Up! begonnen uit liefde voor het geven van workshops, het vorm kunnen geven aan mijn creatieve ideeen, en de gezellige omgang met mensen. En dat dan met de mooiste materialen! Wat wil ik nog meer he? ;o) Inmiddels sta ik er nog net zo in, en is gebleken dat heel veel mensen deze insteek heel prettig vinden. Er komen mensen van ver naar mij toe om workshops te komen doen, er ontstaan nieuwe vriendschappen en inmiddels heb ik een geweldig team (en echt, ik overdrijf niet, ik voel me bijzonder rijk met deze superteamies!) uit zo ongeveer het hele land, die MIJ hebben gevonden. Als je aan mijn teamgenootjes vraagt waarom ze juist bij mij zijn terecht gekomen hoor je kreten als: eerlijkheid, duidelijkheid, het in de waarde laten, ruimte, support, je staat altijd voor ons klaar, en er wordt NOOIT gedrukt of gedwongen. Zo wil ik het ook, en zo zal het ook absoluut blijven. We blijven kwaliteit boven kwantiteit kiezen. En dat ik met deze manier toch in mijn eerste jaar zowel de Rising Star als de Top 5 van Nederland heb mogen behalen ( ik besef het nog steeds niet volledig, had het ook echt nooit verwacht, maar het is echt waar!) maakt me dan ook ongelooflijk dankbaar!

Bewust heb ik geen knop op mijn blog waarmee je je direct aan kunt melden. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat je elkaar eerst even goed leert kennen en ook kies ik er voor persoonlijk alles te bespreken wat er bij komt kijken zonder het mooier te maken dan het is. Dat hoeft gelukkig ook niet ;o) want als je de juiste enthousiaste en eerlijke insteek hebt is het een geweldige kans om meer te doen met je creativiteit en zal het een blij onderdeel van je leven zijn.. Uit ervaring weet ik, niet alleen van mezelf, maar ik zie het ook bij mijn teamgenootjes, dat dit je leven enorm kan verrijken en kan maken dat je je heel positief ontwikkelt.

Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid dat ik mij inzet voor het feit dat mijn teamgenootjes plezier beleven aan hun hobby of bijbaan. Dit coachen is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn "werk". (tussen aanhalingstekens, want ik voel het totaal niet als werk!) Daarbij zit je nergens aan vast, je kunt stoppen wanneer je dat wilt of door omstandigheden niet langer demo kunt blijven, en dit is dan geheel zonder narigheid en gedoe. De regels die bij het demo zijn horen zijn weliswaar in heel veel woorden ( op z'n amerikaans) vastgelegd, maar kunnen kort samengevat worden: Je bent onafhankelijk, en draagt zelf zorg voor je goede naam en die van Stampin'Up!

Wil je meer weten? Natuurlijk sta ik voor je klaar om je alle ins en outs te vertellen dus vraag me gerust de oren van het hoofd. Bel of mail me gerust, en we kunnen ook bij een pot thee of koffie het een en ander bepraten. Ik moedig het alleen maar aan als je echt het naadje van de kous wilt weten. Dat wilde ik zelf immers ook! Als je HIER klikt, zie je al een heel groot deel van de algemene informatie die je hoort te weten als je demo wilt worden, maar de speciale tijdelijke actie is hier niet in verwerkt.

Wil je iets meer over mij en mijn beweegredenen weten? Hier lees je iets meer over mij!

Tenslotte nog een persoonlijk tip! 

Volg je gevoel EN gebruik je verstand. Laat je niet in de war brengen door mooi-weer-verhalen of juist het tegenovergestelde. Zorg dat je alle benodigde informatie hebt, een reeel beeld hebt, verzeker je er van dat het goed voelt, en beslis dan of, en bij welk team, je instapt.

Het kan heel goed het begin zijn van een prachtig avontuur! Ons team zit vol met voorbeelden daarvan! Het voelt gewoon goed en dat maakt het verschil! Ik ga dus niet zeggen, KOM BIJ MIJ! KOM BIJ MIJ!.. Dat moet je namelijk alleen doen als je er blij van wordt! Dan zijn wij het ook!

Houd er rekening mee dat deze speciale actie ( 25 procent extra korting op je startpakket EN 5 procent EXTRA bonus op je orders in december 2014) slechts geldig is van 25 november  tot en met 2 december 2014! Wacht er dus niet te lang mee contact op te nemen want dan heb je alle tijd om alles te overwegen/

Je bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom me de hemd van het lijf te vragen!

Wie weet tot snel!

6 opmerkingen :

 1. Op facebook kondigde je deze blogpost aan als je misschien niet tactische, maar wel oprecht gemeende toelichting.... maar Annette, dat is nou juist waar ik zo blij mee ben bij jou! Helaas KAN ik geen demo worden, maar als het kon kwam ik zekerweten bij jou! Geen gedoe en een fijn, hecht team!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw verhaal..... is echt een verademing..... Ik houd er ZO van dat jij mensen in hun waarde laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt het wel HEEL aantrekkelijk hoor! Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg het zoals het voor mij en mijn teamgenootjes is! Niet meer en niet minder! Met de juiste insteek is het ook een heel aantrekkelijke kans! Doe je het voor geld en aanzien? Hmmm....Dan zou ik iets anders gaan doen, Doe je het omdat je je passie wilt volgen of gewoon omdat je er lol in hebt? Dan is dit een superkans!

   Verwijderen
 4. Wat een mooi verhaal, jouw lol en enthousiasme knetteren er van af!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!