woensdag 5 november 2014

Helemaal niet vervelend hoor, die Weekly Deals ;o)

Leuke creatieve dingen, ook deze week!

Het is hectisch in de Kijkkast! Op het blog dus heel even rust (maar wees gerust, het is niet voor lang!) maar achter de schermen draait alles op volle toeren! Ik mag er nog even niets over zeggen, maar heel veel nieuwe plannen worden uitgewerkt.

We maken natuurlijk altijd even tijd voor de Weekly Deals.  Hier zijn ze!

Het This and That album is een stevig boekje, in een handzaam formaat, en met leuke afwisselende bladzijden. Heel erg leuk om in de journallen, knipsels te plakken, als ideeenboek, dagboek, vakantiealbum, als boek om bij te houden welke materialen je al hebt of juist nog wilt hebben etc. De basis is leuk en een beetje stoer, maar nog neutraal genoeg om helemaal naar eigen idee aan te kleden. Er zijn leuke bijpassende materialen bij te vinden. Op bladzijde 190 en 191 van je catalogus vind je deze materialen!

De Flower Fair Simply Scrappin'kit is eigenlijk bedoeld om te scrapbooken, maar ik bedacht me dat dit samen met een leuke set tekststempels en een bijvoorbeeld Basic Gray Inkpad een superleuk en heel complete Cardkit zou vormen. Leuk om mee te nemen naar een knutselmoment buitenshuis, of leuk om snel een berg bij elkaar passende kaarten te kunnen maken. Cardstock, versieringen, designpapier, leuke strookjes... alles zit er immers al bij! Leuk om eens uit te proberen!Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een enorme fan van de ponsen van Stampin'Up! En deze Triangle Punch is daar geen uitzondering op! Een enorm veelzijdige pons! Door de basisvorm enorm veelzijdig!

Het Vanilla Coasterboard zit tussen cardstock en grijsboard in qua stevigheid. Is dus ideaal om leuke kartonnageprojecten mee te maken, mooie boekjes etc. De kleur is neutraal en het is uitstekend te bestempelen!

Een beetje country, een beetje retro, klassiek, barokachtig, of meer romantisch... Deze set is er perfect voor! Vijf prachtige Woodmounted stempels vind je in de set Lovely Romance. Gebruik kleuren uit de Regals en Neutrals. Of doe er Subtles bij voor een meer romantische aanpak. Of verras door juist Brights te nemen... voor een Bohemian Look! Bovendien combineert het label perfect met de Chalk Talk Framelits, deze vind je op bladzijde 230 van je catalogus.

Dan hebben we nog de hippe Retro Fresh Stickers, heel erg leuk op kaartjes, in miniboekjes of in het bjpassende This and That album! Er is ook geweldig Washi tape in deze serie!

En ook deze keer hebben we een geweldige herfstige Digitale set! Leuk voor drukwerk, minialbums etc, Erg mooie designpapieren zitten er bij!

Geniet weer van het leuks en mocht je wat willen hebben van deze superaanbiedingen, dan help ik je daar graag mee.  Maandag 10 november is het weer (mee)besteldag!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...