woensdag 12 november 2014

Mooie Weekly Deals en een speciale tijdelijke Kijkkastaanbieding!

Zoals op elke woensdag mag ik jullie vandaag weer vertellen wat de Weekly Deals, de aanbiedingen zijn van deze week!
Als eerste: Embossingpoeder, ik ben er momenteel druk mee bezig, om Project Life kaartjes te maken EN voor de voorraad kerstkaarten waaraan ik nog werk! Deze keer in de Weekly Deals: een prachtige ijzige zachtgrijze kleur, Smoky Slate!

Dan vinden we deze keer ook een basic onder de embellishments, de Designer Buttons. Knoopjes zijn neutraal en passen eigenlijk bij elke stijl of elk onderwerp. Extra leuk is dat deze set knoopjes perfect past bij de Bright serie inkten en cardstock en het designerseries papier Sweet Taffy! En er zitten er echt HEEL VEEL in zo'n doosje!

Ook deze week zit er bij de digitale Downloadsets weer een mooie kit. Een prachtige scrapkit deze keer en in een mooi herfstthema. Diepe warme kleuren! Er zitten digitale stempels en snijdbestanden bij! De digitale sets worden steeds populairder, en dat is niet zo gek. De mogelijkheden zijn enorm, de prijzen zijn heel gunstig en ze zijn prachtig te combineren met papier en alle andere tastbare Stampin'Up!producten!

Twee prachtige soorten lint zijn deze week met een flinke korting te bestellen. Allereerst weer een prachtige kleur uit de Chevron Serie, deze keer de kleur Blushing Bride, die populaire mooie oudrozige kleur! Dan hebben we ook het soepele en ragfijne Seam Binding Ribbon in de kleur Daffodil Delight. Een mooie frisse zachte kleur geel!

Heel blij ben ik dat er deze keer ook twee van die geweldige TOOLS bij de Deals zitten! Twee Scoring Plates waarmee je diagonale groeven of vouwlijnen kunt maken (de Diagonal Plate), of sierlijke borders, als sierelement op je cardstock (Borders scoring plate)!

Beiden zijn inzetplaten voor  de Simply Scored Scoring Tool. Dit is een compleet systeem om foutloos en netjes te kunnen "scoren", oftewel groeflijnen aanbrengen als sierelement of om te kunnen vouwen. Een ideaal stuk gereedschap voor wie netjes gevouwen kaarten, doosjes, tasjes, mapjes, etuitjes, kadoenveloppen etc wil maken. Hier zit een Scoring Stylus bij, plus markeerpuntjes voor als je heel veel maal dezelfde maten wilt maken. Bovenin zit een opbergvakje voor je markeerders en eventueel je Bone Folder etc. De stylus kan heel makkelijk in het vakje op de plaat geklikt worden. Reuze practisch! Voor de liefhebbers is er trouwens als extra aanvulling nog een inzetplaat in centimeters te bestellen. Als tasjes-, doosjes- en mapjesliefhebber ben ik fan en heb dit stuk gereedschap dan ook altijd binnen handbereik! De prijs van de basisplaat is 33,95 euro.
Speciale Kijkkast Weekaanbieding:

De Simply Scored Diagonal Plate, en de Borders Plate zijn beiden deze week Weekly Deal. Omdat je deze samen met de Basis Scoring Tool dient te gebruiken maakt de Kijkkast er deze week een speciale "Kijkkast-Deal" van! Bestel je deze week de Diagonal Plate en de Borders Plate uit de Weekly Deals, en bestel je er de Simply Scored Scoring tool meteen bij, dan heb je een complete set en krijg je er bij de Kijkkast zolang deze Weekly Deal aanbieding geldt gratis een Assortipak A4 Cardstock van een kleurencollectie naar keuze ( TWV 8,50 euro) bij zodat je meteen je nieuwe tool kunt inwijden!

(Dit geldt alleen tijdens deze Weekly Deals en alleen bij bestelling van de gehele genoemde set!)

Je kunt altijd individueel bestellen, maar kunt ook deelnemen aan de (mee-)besteldag. Deze is aanstaande DINSDAG weer!

*Natuurlijk geldt ook voor deze bestelling de Kijkkast Eindejaars-Tombola-actie, met kans op prachtige prijzen. De vorige maand hebben we maar liefst 12 prijzen weg mogen geven! Bij bestelling vanaf 25 euro krijg je een lot, vanaf 50 euro twee loten etc*


2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!