dinsdag 23 december 2014

Nog een stapeltje kerstkaartjes.... en Kijkkast-Challenge-nieuws!

Het was weer even stil de afgelopen week. Stiller dan ik had gewild.... Nu dacht ik  dat ik niet al te veel gepland had en dus genoeg tijd zou hebben maar het loopt toch weer anders. December is nu eenmaal een gekke maand! Op dit moment ben ik  helemaal met mijn hoofd in kerstsfeer en qua creatieve uitbarstingen is het dus ook een en al kerst. Ook al door de prachtige zelfgemaakte kaarten die dagelijks in onze brievenbus vallen! Zo geweldig elke keer weer! Bedankt allemaal!

Nog steeds ben ik druk bezig met kerstkaarten en doe ik zelf ook elke dag een aantal kaarten op de bus! Ze komen dus helaas niet allemaal meer aan voor de kerstdagen, maar de bedoeling is absoluut goed!

Maaaaar......er waren gelukkig ook al heel veel kaarten gemaakt de afgelopen maanden. Hier zijn er nog een paar!Alle kaarten passen bij elkaar door steeds dezelfde kleuren te gebruiken en in dezelfde stijl te blijven. Hier probeerde ik een rustig maar ook ietsje rustiek effect te krijgen. Met Crumb Cake, Cherry Cobbler en Whisper White! Hier een wat kleinere kaart met een "doorkijkje".

Ook de prachtige ijssterren (die er handgetekend uitzien wat een heel leuk effect geeft) komen op alle kaarten terug! Hier gecombineerd met een speelse tekststempel en wat scheurwerk ;o)

Geen ingewikkelde technieken gebruiken, maar gewoon proberen, schuiven en alles weer net even anders combineren. Dat is pas relaxed kaarten maken!

Met een mooie basisstempelset kun je al enorm veel doen. De Ijssterrenstempelset  Endless Wishes bevat ook een aantal geweldige teksten die je kunt combineren, mixen en matchen. Hier heb ik dat ook gedaan.
Op deze kaarten hield ik het eenvoudig en rustig. Hierboven samen met prachtig soepel linnen lint, een mooie vintage knoopje en de hartjesrandpons. Lief he?

En dan tenslotte de kaart met doorkijkje ook nog even in een grotere variant. Hier met wit geemboste tekst. Zo komt het wit van het rondje weer subtiel terug. Deze teksten komen trouwens uit de Good Greetingsset en deze is op dit moment nog verkrijgbaar in het Clearance Rack.. Je kunt hier alle informatie vinden: Eindejaars-UItverkoophoekje!


Hier is de doorkijkjeskaart bijna dicht. Als hij helemaal dicht is valt het witte vlakje precies in de uitgeponste cirkel...

Wat waren ze leuk om te maken! Ik houd erg van de eenvoud er van! Nu heb ik alleen een "probleem"... Straks is de kerst om, heb ik nog lang niet al mijn ideeen kunnen uitvoeren, en nog lang niet al mijn maaksels laten zien... ;o) Die ideeen bewaar ik dan maar weer voor volgende kaarten. Ik ga nu-het-nog-kan nog snel wat laatste kerstkaartjes bij maken!

De oplettende blogvolger zal het zeker opgevallen zijn dat de voorbeeld kaart van te Kijkkast-Kerst- Challenge die ik een tijdje geleden liet zien ook bij deze serie past!
De Kijkkast-Kerst-Challenge!

Over de Kerst-Challenge gesproken... er zijn inzendingen gekomen, maar ook heel veel berichtjes van mensen die het net niet hadden gehaald qua tijd. In overleg hebben we ivm de kerstdrukte besloten deze mensen nog heel even de kans te geven!

We schuiven de uiterste inlevertijd dus even op!

Op woensdag 24 december om 14.00 uur worden de inzendingen door de 5 koppige onafhankelijke jury bekeken, en tot die tijd heb je dus nog even de tijd je maaksels op de foto te zetten, en deze voorzien van je gebruikte materialen naar mij toe te mailen. Let wel even op de Challenge-voorwaarden. Je leest ze samen met alle andere benodigde informatie hier: Kijkkast-Kerst-Challenge

Kijkkast Kerst-Kadobonnen!

Vandaag mag ik nog een aantal last-minute- Kerstkadobonnen maken. Had je er ook nog eentje willen hebben? Laat het mij dan snel even weten. Ze zijn verkrijgbaar voor elk bedrag vanaf 10,00 euro. De ontvanger kan dan lekker zelf producten uitkiezen uit de lopende catalogi. Dat kan dus sowieso nog uit de jaarcatalogus, maar ook nog heel even uit de najaar-wintercatalogus, en vanaf begin januari uit de nieuwe voorjaarscatalogus.

Er is nog heel veel meer te vertellen, en er is nog veel meer te laten zien, dus er volgt snel een nieuwe blogpost!

Wat heb ik gebruikt?

Stempels: Endless Wishes, Hardwood, Mingle All The Way, Good Greetings,
Inkt: Cherry Cobbler, Crumbcake, Whisper White, Versamark Ink
Papier: Cardstock: Whisper White, Crumb Cake, Cherry Cobbler
Embellishments: Linen Thread, Bakers Twine Cherry Cobbler, Pearl Basic Jewels, Cherry Cobbler Sheer Linen Ribbon, Very Vintage Designers Buttons, Embossingpoeder Whisper White, 1/4 inch Cotton Ribbon Whisper White
Ponsen:1 3/4 inch Scallop Circle, 1 3/8 inch Circle, 1 1/4 inch Circle, 1 3/4 inch Circle 2 3/8 scallop Circle, Hearts Border, Scallop Edge Border
Tools: Heattool, Papersnips, Stampin'Trimmer
En verder: Glue Dots, Stampin'Dimensionals, Stampin'Glue Sticks, Multipurpose Liquid Glue

4 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...