woensdag 10 december 2014

Wat een super-Weekly-Deals!
Tsjonge, wat een mooie producten hebben we deze week weer als speciale weekaanbieding! Kijk maar eens naar die supermooie randjes die je met de Finishing Touches Edgelits Dies kunt maken. Het is net fijn kant! En nu voor maar 8,96!

Hoera, ook die geweldige Angled Tag Topper is Weekly Deal! Zo mooi kun je zelf echt niet maken. Ideaal, makkelijk en een prachtige basispons. Niet alleen labels, maar ook origineel gevormde kaarten, tasjes, kadoosjes, maak je hier mee! En ZO makkelijk! Hij is nu maar liefst 7 euro afgeprjsd!

Ook deze keer is er weer een kleur Chevron Ribbon in de aanbieding, en wel in mijn favoriete blauwe kleur Island Indigo. Een prachtige basiskleur, ook perfect te combineren! Dit is nu echt lint dat ook op een mannenkaart prima toe te passen is!

Oh kijk, het Silver Fancy Foil Designer Vellum is er ook bij! Zo mooi dit vellum met gladzilveren opdruk! Natuurlijk ook voor je kerstmaaksels, maar door de neutrale motieven het hele jaar door ontzettend mooi en stijlvol! Deze week FLINK afgeprijsd!

En natuurlijk is dat weer prachtig samen met het Bakers Twine waarin naturel en zilver prachtig bij elkaar gebracht zijn. Dit is met 25 procent korting afgeprijsd.

De digitale kit van deze week is helemaal in kerstsfeer, maar dan wel een heel leuke, moderne kerststijl. Erg leuk voor kaartjes, drukwerk en nog veel meer. Heel veel motieven zitten er als digitale stempels bij! Dat biedt heel veel mogelijkheden!

Deze week hebben we ook een echte, woodmounted stempelset bij de Weekly Deals , en wel een hele leuke! Nu is dit een set die op het eerste oog niet meteen opvalt, maar wat is ie ontzettend leuk als je zelf graag je decoraties maakt, lettertjes of labeltjes bestempelt etc. Leuke en bruikbare achtergrondjes, een prachtige rozet, een banner en leuke kleine decoraties. Geweldig om enveloppen mee te versieren! Of je maakt er leuke Project Life kaartjes mee! Zelfgemaakte Embellishments! En zo kan ik nog heel veel meer leuke toepassingen bedenken! Ook op deze set zit ruim 7 euro korting!

Tenslotte de geweldige Framelits set. Mooie en neutrale Ovals die bij diverse stempelsets passen! Ideaal! Prachtig voor doorkijkkaarten en nog veel meer!

Meebestellen?

De Weekly Deals zijn 1 week geldig. Mijn (mee-) besteldag van deze week is aanstaande maandag! Mocht je ook iets mee willen bestellen, zorg dan dat je lijstje voor 18.00 bij mij binnen is.

Nog meer koopjes ;o)

Vergeet ook vooral niet de Eindejaarsopruiming even te checken. Daar zitten ook heel leuke producten bij! (alles is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Kijk HIER voor meer informatie!)

Decemberacties bij de Kijkkast:

Natuurlijk dingt elke bestelling vanaf 25 euro mee naar een prijs in de Eindejaars-Tombola bij de Kijkkast! Er gaat dan voor jou een lot in de mand. Voor een bestelling vanaf 50 euro zijn dat twee loten etc. ( loting op 31 december aanstaande!)

En ook... omdat het december is... zit er bij elke bestelling vanaf 50 euro deze maand een extra, gratis, bruikbaar en handig Stampin'Up!-product bij de bestelling. Kadootje van de Kijkkast!

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...