zondag 14 september 2014

Kleine workshopimpressie ;o)

Gisteren hadden we hier weer een Kijkkast-workshop. We hebben een Stamp-A-Stack gedaan met de titel A Scandinavian Christmas! Wat was het weer gezellig! En iedereen was superenthousiast over de gemaakte projecten!

Lucy had weer een leuke post gemaakt op haar facebook, en deze heb ik (met toestemming) even "ordinair gepikt ;o)"....

Gisteren lekker bezig geweest tijdens een workshop bij Annette Elias. We hebben kerstkaarten gemaakt. Ja, je kunt niet vroeg genoeg zijn (ik ben meestal te laat, haha!).
Een kleine impressie van het stempelen, ponsen, embossen, scheuren, snijden en plakken. Zó leuk om te doen. En wat was het weer gezellig.
 —  enthousiast.Leuk Lucy, dankjewel ;o)

We hebben erg gelachen en toch hard gewerkt gisteren. De workshopgasten keken er van op hoeveel kaarten we in deze middag hebben kunnen maken. Het was leuk dat we de stempelset die centraal stond op diverse manieren hebben gebruikt. Met een beperkte "range" producten kun je al enorm veel leuke dingen doen! Voordeel is dan natuurlijk dat alles zo geweldig bij elkaar past en kleurt! En... er zitten natuurlijk in elke workshop foefjes en technieken verstopt...

Wil je ook eens een leuke workshop doen? Je bent van harte welkom! Ik doe steeds iets totaal anders, van superstrak tot very vintage ;o) Technieken vind ik ook helemaal leuk!  Thema's ook! Project life? Ook te gek!

Je kunt in de agenda kijken bij de ingeplande workshops OF je eigen workshop plannen bij je thuis waarbij je natuurlijk volop inspraak hebt bij de invulling!

( en dat je daarmee leuke gratis stempelproducten kunt verdienen is een (nietgeheelonbelangrijkzegmaargerustheelaangenaam) VOORDEEL!)

En.... Zie je die leuke Merry Christmas-tekst op de kaart? Dat is een van de stempels uit de set Good Greetings die je tijdelijk ( in september en oktober) als gastvrouw/hostess als EXTRA kunt verdienen...

Enfin... als het je wat lijkt.... dan weet je me te vinden! De agenda is bijna vol dus wacht niet te lang...

 Morgen gaan we weer verder met de Wondrous Wreath uitdaging! Tot dan!

6 opmerkingen :

 1. Wauw, dat ziet er mooi uit! Kun je deze workshop nog een keer doen, en dan bij mij thuis? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja natuurlijk kan dat Benthe! Gezellig! We bellen en dan nemen we de agenda er bij!

   Verwijderen
 2. Het was weer een leerzame middag. Niet gedacht dat we zoveel kaarten konden maken in dat tijdsbestek, met al dat geklets, haha!
  Bedankt en ik kijk alweer uit naar de volgende workshop.

  Groet Lucy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I just love what I see, and it's only a sneek peak :) It gives me a lot of inspiration :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaarten...helemaal mijn kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo stijlvol, en zo mooi passend bij het Scandinavische thema! Ik vroeg me van te voren af hoe je dat ging doen, maar je hebt het weer geflikt! WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...