woensdag 24 september 2014

Wees er SNEL bij! Weekly Deals EN uitverkoop bij Stampin'Up!

Dat zul je net zien, heb ik gisteren net de order de deur uit gedaan, en dan komt Stampin'Up! met een aantal geweldige acties!

Allereerst natuurlijk de Weekly Deals! Moet je eens kijken wat een leuke producten er deze week met een flinke korting besteld kunnen worden!


Framelits en Thinlits! Ik ben er DOL op! Zo nauwkeurig en netjes werken ze, met de degelijkheid die je van Stampin'Up! mag verwachten! Maar vooral: Mooi! Leuk! Handig! Tijdloos!
Allereerst hebben we daar de Apothecary  Accents Framelits! Prachtige vintage vormen, en passend bij vele stempelsets! Orachtig op kaarten en in schrapbooks, maar ook.... als etiket op een notitieboek, op een doos, pot of fles! Dan zijn er ook nog de WIndow Frames Collection Framelits, tijdloos en universeel! Kan zowel voor modern, klassiek, vintage als stoer! En tenslotte zijn er de On Film Framelits. Heeelll veel stansmogelijkheden! Naast het ouderwetse rolfilmachtige stansje (ook geweldig om strak en clean te gebruiken natuurlijk!) is er ook die geweldige Polaroid-foto-achtige-stijl die, en daarbij nog allerlei leuke accessoires die los van elkaar, maar ook samen heel erg bruikbaar zijn. Laat ik nu toevallig net bezig zijn met een kaart met deze set! Ik zal hem snel afmaken en deze week nog laten zien!

Ook staat het Paperpiercen deze week in het zonnetje! Het "nieuwerwetse prikken" zeg maar! Prikken om de decoratieve gaatjes die een subtiel accentje aan je werkstukken geven. Ik ben er dol op en het komt in mijn werkstukken en in workshops dan ook geregeld terug! Met deze Paperpiercing Packs koop je stevige sjablonen met hulplijntjes en gaatjes, waardoor positioneren en prikken een makkie is! ZOals je ziet zijn er diverse sets, die bij HEEL VEEL framelits, ponsen en basisvormen passen. Bij de Essentials set zitten dan ook nog mallen voor randjes en basisvormen. En zie je dat bij deze set ook een mal zit die precies bij de Apothecary Accents Framelits past? Wil je ook meteen de perfecte prikondergrond en prikpen van de juiste dikte hebben kun je deze vinden op bladzijde 218 van de jaarcatalogus.

De laatste Weekly Deal is een Digitale kit. Deze keer een gaaf sjabloon om bijvoorbeeld een fotoboekje te maken!

Mocht je iets van deze Weekly Deals willen bestellen, we hebben maandag weer (mee-)besteldag, dus zorg in dat geval dat je lijstje uiterlijk zondagavond bij mij binnen is!

Maar kijk vooral ook even naar het volgende ;o)


Er zijn een heleboel NIEUWE PRODUCTEN toegevoegd aan het uitverkooprek! Gave producten uit vorige seizoenen.... echt de moeite waard!
Echt van alles wat en met kortingen tot 80 procent!

Let op: Alles op basis van: op is op, weg is pech... en de ervaring leert dat het SNEL gaat. Daarom las ik morgenochtend een extra (mee-)bestelmoment in als er voldoende lijstjes binnenkomen. Hierdoor heb je nog veel kans je koopjes te bemachtigen ;o)

Hoe bestel je het makkelijkst en goedkoopst uit het Uitverkooprek?

Ga naar de winkelsite van Stampin'Up via de onderstaande link. Ga naar Clearance Rack EN LET VOORAL GOED OP OF JE INSTELLING OP DE NEDERLANDSE WINKEL STAAT (dit zie je rechtsbovenaan)  aangezien dit de enige winkel is waaruit wij kunnen bestellen. Ga lekker snuffelen en als je iets ziet dat je wilt hebben klik je op het product waardoor je het bestelnummer te zien krijgt plus overige informatie. Noteer naam, en bestelnummer en liefst ook de prijs
Is je lijstje compleet stuur je dit snel naar mij. (Je kunt ook via de site bestellen, maar dit kost je 5,95 extra en je kunt daar alleen met credit card afrekenen. Bovendien verwerkt de site niet je eventuele gratis Kijkkast maandactiekadootjes)

Hier is de shoplink voor het uitverkooprek:

http://www2.stampinup.com/ECWeb/ItemList.aspx?categoryid=2702


Natuurlijk kun je Weekly Deals, Clearance Rack en producten uit de catalogi gewoon combineren in een bestelling en ook dan gelden gewoon de Kijkkast-september-maandacties:


Voor alle bestellingen in september geldt het volgende: Is je bestelbedrag 50 euro of hoger, krijg je er GRATIS een set van twee Masks bij kado uit de nieuwe jaarcatalogus. Deze zijn ideaal om fraaie achtergronden te maken!
Is het bedrag 90 euro of meer krijg je er ook nog een pakje Pearl Basic Jewels bij!

Veel shopplezier!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!