maandag 1 september 2014

Hello You Honolulu!

Vanwege het  "bounty-eiland-gehalte" van  dit kaartje deze gekke titel. ;o) Deze is gemaakt met de prachtige bloemenstempelset Beautiful Bunch. Een set bloemenstempels die vele gedaantes aan kan nemen. De set is zo samengesteld dat je verschillende laagjes kunt combineren en "stapelen". Dat geeft veel mogelijkheden voor het verkrijgen van diverse stijlen en dat maakt het een veelzijdige set. Kijk, daar houden we van ;o) Ook de maat van deze bloemen is mooi groot. De bloemen zijn prachtig te combineren met de Sets Flowershop en Petite Petals. Dat laat ik ook vast nog wel een keertje zien! En er is bij deze Beautiful Bunchset ook een bijpassende pons. Superhandig!Hier kreeg de bloem met het nodige inktwerk, sponswerk, spritzwerk, stempelwerk en ponswerk een beetje een "tropisch eiland" uitstraling. Het doet me aan Hawaii Bloesjes denken;o) De achtergrond past bij dat tropische palmbomen-gevoel ;o)


De kleuren zijn weer gekozen uit de nieuwe In Colorserie van dit jaar, namelijk Tangelo Twist en Lost Lagoon, en die doen het prachtig zo samen. Omdat ik de inkten heel erg licht gebruikt heb, heb ik voor de basiskaart een lichtere tint cardstock genomen. Deze kleuren passen erg mooi bij elkaar.


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Beautiful Bunch, Choose Happiness (takje), Regarding Dahlias( tekst)
Inkt: Tangelo Twist, Lost Lagoon
Papier: Cardstock Whisper White, Soft Sky
Embellishments: Bakers Twine Whisper White
Pons: Fun Flower
Stans: Framelits Ovals Collection
Tools: Paper Snips, Stampin'Trimmer, Stampin'Spritzer, heattool, 
En verder: Stampin'Write Markers 2014-2016, Sponge Daubers, Stampin'Dimensionals,  Multipurpose Liquid Glue.


5 opmerkingen :

  1. Wauw, prachtig! Mooi gedaan, die basis van de bloemen, dat wat verweerde.... Daar ben jij echt goed in! En die achtergrond is geweldig, precies goed zo. Topcombinatie!!!!! Liefs El!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat apart en origineel! Ik zou graag weten hoe je dat verlopende vage effect in de bloemen maakt..... Vind ik mooi! Ik mail je even voor een workshop! XXX Barbara

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!