dinsdag 2 september 2014

Septembernieuws bij de Kijkkast! (acties en workshops!)

Ja we sloten weer een maand af, en beginnen met een nieuwe. Inmiddels zijn in het hele land de vakanties afgelopen en is het voor jong en oud weer "back to business"!

De Kijkkast is eigenlijk al die tijd gewoon lekker door gegaan. Af en toe een tandje lager, en dan weer vol gas. Heerlijk die dynamiek! Ik geniet elke dag van alle leuke aspecten!

De afgelopen weken waren goed gevuld met workshops, zowel thuis als op locatie. Ook de instructieworkshops voor degenen die gebruik maakten van de Big Shot aanbieding kwamen daar bij, en deze week zijn er nog enkele daarvan. Over de workshops straks meer!

Verloting augustus!

Aan het einde van augustus hadden we weer een mooie prijs te verloten!De set: Larger than Life Alphabet & Numbers t.w.v. 55,95.... en inmiddels heeft de loting plaatstgevonden...
De gelukkige is geworden Linda V. uit Hoorn! Gefeliciteerd Linda, je prijs komt naar je toe!

Nieuwe Septemberactie!

Voor alle bestellingen in september geldt het volgende: Is je bestelbedrag 50 euro of hoger, krijg je er GRATIS een set van twee Masks bij kado uit de nieuwe jaarcatalogus. Deze zijn ideaal om fraaie achtergronden te maken!

Is het bedrag 90 euro of meer krijg je er ook nog een pakje Pearl Basic Jewels bij!Workshopnieuws!

Komt dat zien! want er staan nieuwe workshops gepland! Gave Kijkkast Specials met altijd heel veel extra's! Maar ook de gebruikelijke Kijkkast-workshops met elk een eigen sfeer en thema.  Altijd origineel, inspirerend en uitdagend! Er is voor zowel de beginnende als de vergevorderde stempelfan genoeg interessants te vinden. Enkele workshops zijn reeds vol (of bijna vol) geboekt!

Bij de volgende data zijn op dit moment nog plaatsjes beschikbaar:

(kijk even in de agenda (rechtsboven te vinden)  voor de volledige informatie, het volledige workshopaanbod  en de actuele beschikbaarheid)

13 September 2014 A Scandinavian Christmas: Eenvoud en warmte, in rood-wit-naturel... Een supermooie workshop, het summum van kerstgevoel! (geschikt voor beginner en gevorderde)

20 september 2014,  Colorful And Stylish in Black and White: Stijlvolle kaarten maken in een geweldige combinatie van zwart en wit met kleur.... (enige ervaring is prettig, maar niet vereist)

23 september 2014, ADJU-avond, geen workshop maar wel een uitdaging ;o) (basisvaardigheid stempelen is nodig)

11 en 12 oktober 2014, Kijkkast Special Kerstkaarten Stamp-a-Stack met superkit!
Ontvang een tasje met alle benodigde materialen, stempels en pons!!! En maak een flinke stapel verschillende kerstkaarten in zachte, moderne kleuren en een toefje zilver. (Niet moeilijk, wel heel gaaf en flink aan het werk ;o)

31 oktober: Trendy Collagekaarten in herfststyle! Hoe maak je mooie, kloppende, hippe collagekaarten in deze warme maar frisse kleuren? Gebruik leuke, hippe, nieuwe materialen en stempels en maak er aparte, trendy kaarten van! ( Basiskennis is voldoende)

15 november 2014, A very VERY vintage Christmas: Een supernostalgische workshop met lekker veel vintage-technieken, aquarel, heat embossing, oudmaaktechnieken etc. geinspireerd door de ouderwetse Poezieplaatjes ;o)  Inclusief stempelset en framelits ( Basiskennis stempelen is vereist)

12 december 2014, Voorjaar in de winter met FLOWER PATCH; Alweer een Kijkkast Special rond 1 bepaald product. Combineer de fraaie bloemenstempels en leer basistechnieken als 2 step stamping, 3 step stamping, maskeren, Off- Stamping, Rock and roll techniek, Stampin'Kiss etc. Inclusief kit naar keuze. ( Ideaal om basistechnieken te leren OF om je kennis op te frissen)

Wil je meer weten? Er staat informatie in de agenda, maar je kunt ook altijd contact met mij opnemen.
Workshops lopen snel vol. De agenda wordt zo actueel mogelijk gehouden dus deze kun je altijd checken voor beschikbaarheid.
Aanmelden  of iets vragen kan door een bericht te sturen via mail (annette.elias@quicknet.nl) of via het contactformulier, rechts op deze pagina.

En er zitten nog zoveel ideeen in mijn hoofd... Echt, ik wilde dat de dagen van elastiek waren!  ;o) Het is veel te leuk allemaal!

Bedankt voor het langskomen en tot snel!
2 opmerkingen :

  1. Wat weer een ontzettend GAVE en ORIGINELE workshops Annette! Waar haal je toch die ideeen steeds weer vandaan! Groet Mariska.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eh, uit mijn duim denk ik Mariska... Ik heb echt geen idee, het is er ineens! Soms zou ik het zelf ook wel willen weten ;o)

      Verwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...