woensdag 10 september 2014

Te gekke Weekly Deals!

Het was een zeer hectische week en het is de afgelopen dagen werkelijk niet gelukt een blogpost te maken, maar ik zal de schade hopelijk inhalen de komende tijd. Gisteravond zat ik helemaal in de startblokken om een blogpost te plaatsen... bleek de foto niet te uploaden en kreeg ik onverwachts wat belangrijke vragen dus liep het allemaal net weer anders dan ik verwacht had. Enfin die houden jullie te goed ;o)

Over een dikke maand komt de Europese Conventie er aan! We kijken er met ons team al naar uit! Dit zijn altijd de topdagen van het jaar, je wordt weer helemaal opgeladen en geinspireerd, leert een hoop, en komt een heleboel leuke en lieve collega's die je veel te weinig ziet weer eens tegen. Zo gezellig allemaal! En ja waar Stampin'Up Demo's bij elkaar komen wordt er geswapt, dat houdt in dat er leuke zelfgemaakte kadootjes of kaartjes geruild worden met elkaar. Dat betekent dat je dus zelf ook aan de bak moet om iets leuks te maken. Ik dacht: Laat ik nu eens een keertje op tijd beginnen ( Ja, ooit leer ik het wel!) Het afgelopen weekend heb ik dus gebruikt om een begin te maken. Helaas werd het toch weer iets dat meer werk was dan eigenlijk handig is, maar ja, je wilt ook met iets leuks aankomen dus vooruit dan maar ;o) De komende maand zijn "verloren momenten"dus uit den boze, er moet GEWERKT WORDEN! ;o)

In een volgende blogpost vertel ik jullie over de blogpostserie waar ik mee bezig ben!

Maar het is nu woensdag dus komt er weer een lading nieuwe Weekly Deals aan. Hele gave! Kijk maar eens!


Oeioeioei! Wat een leuke producten weer!

Allereerst vallen de Mosaic Punch en de Modern Mosaic Embossingfolder op. Ze passen bij elkaar en zijn voor heel veel stijlen geschikt. Met elkaar maar ook los natuurlijk geweldig om te gebruiken, en ook in combinatie met de FANTASTISCHE stempelset Mosaic Madness ( op bladzijde 163 in je jaarcatalogus) heb je helemaal oneindig veel mogelijkheden. Zowel voor moderne als voor klassieke projecten te gebruiken... Dit zijn beide producten die ik graag en vaak pak en ik ontdek steeds weer nieuwe toepassingen!

Dan hebben we ook een pak Cardstock in de kleur Pear Pizzazz, een mooie zachte tint die ik altijd Lenteachtig groen noem. Maar deze kleur zit ook in de geweldige serie winters "All is Calm"designer series paper die je in de kerstcatalogus tegenkomt op bladzijde 22. Hierbij is er ook bijpassend lint, washitape en embellishments te bestellen. Het Pear Pizzazz cardstock is een pak met grote vellen van 12 bij 12 inch, dus lekker royaal om doosjes, tasjes, miniboekjes en grotere vierkante kaarten mee te maken!

De Ovals Collection Framelits dies horen bij de All-Time-Classics. Een basisvorm die ik vaak gebruik! Past overal bij en verveelt niet. Ideaal dus ;o) De framelits passen ook precies om de Tea Party stempelset van bladzijde 152!

Island Indigo is een van mijn favoriete kleuren blauw, het is een soort jeansblauw dat zich uitstekend leent voor vintageachtige projecten, maar ook stoer en fris is toe te passen. Het chevron lint is echt prachtig en voorzien van een fijn lijntjes motief.

De Banner Punch mag eigenlijk in geen enkele collectie ontbreken. ;o) Ideaal om een klein accent toe te voegen maar natuurlijk ook als vlaggenslingertje superleuk op kaarten en andere maaksels. Ik hoop in een van de komende dagen er ook een maaksel mee te laten zien.

Liggen je vakantiefoto's er nog? En heb je geen tijd of zin om alles te gaan knippen of plakken? De World Traveler digitale scrapbookkit maakt er een mooi en compleet geheel van en werkt heel eenvoudig!

Mocht er iets van je gading bij zitten, dan kun je altijd je lijstje aan me doorgeven, dan bestel ik het aanstaande maandag voor je mee!

*Tip: Kijk voor het volledige workshopaanbod en de actuele beschikbaarheid in de agenda!*

*September aanbieding: Set van twee masks kado bij een bestelling vanaf 50 euro, 
Set Pearl Basic Jewels plus een set Masks bij een bestelling vanaf 90 euro*

2 opmerkingen :

  1. Oooh de weekly deals zien er geweldig uit ! Vooral de framelits en banner punch <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn bestelling komt er aan! :o)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!