woensdag 3 september 2014

De Weekly Deals van deze week....

Zijn deze keer klein maar bijzonder fijn en veelzijdig!De inkrefills worden namelijk nogal eens onderschat! Buiten het bijvullen van je inkpads zijn ze ook geweldig te gebruiken voor diverse achtergrondtechnieken, inkleurtechnieken en om bijvoorbeeld zaken op kleur te brengen door het er mee te mengen! Een ideale gelegenheid om je refillsverzameling op te starten.

Het digitale aanbod van deze week is de Back to School download kit. Hiermee kun je kalenders, kaarten, handige reminders en scrappagina's maken met schoolthema! Een ideale basis met heel veel extra's!

De Simply Pressed Clay is een van de geweldige materialen die met de refills op kleur gemaakt kunnen worden. De clay is niet te vergelijken met gewone klei. Het is heel soepel, heel gedetailleerd te bewerken, helder wit dus makkelijk te kleuren, je krijgt er geen vieze handen van (als je refills gebruikt geeft de inkt natuurlijk wel af) en....... het weegt practisch niets! Er zijn ook speciale molds (vormen) bij te bestellen om schattige roosjes en knoopjes te maken ( in de Jaarcatalogus op bladzijde 208) maar natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Het materiaal droogt snel en blijft een beetje soepel, ook al het droog is, dus breken en barsten zal niet gebeuren. Je kunt ook na het drogen kleuren door markers te gebruiken, te kleuren met refills met een sponsje of een aquapainter. Ook erg leuk om in te stempelen en zo je eigen embellishments te maken...IK BEN FAN!

Mocht je van deze Weekly Deals gebruik willen maken... aanstaande maandag is het weer meebesteldag!

*Tip: Kijk voor het volledige workshopaanbod en de actuele beschikbaarheid in de agenda!*

*September aanbieding: Set van twee masks kado bij een bestelling vanaf 50 euro, 
Set Pearl Basic Jewels plus een set Masks bij een bestelling vanaf 90 euro*

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...