dinsdag 11 oktober 2016

Hello December 2016! Maak jij ook (weer/eens) een December Daily Album?

Het leven is vaak vol en veel en druk, en voor je het weet is er weer een dag, een week of een maand voorbij.. Soms vergeten we wel eens bewust stil te staan bij die gewone dagelijkse dingen. We rennen van het een naar het ander... en vergeten te genieten...Sommige schijnbaar zo normale dingen waardeer je pas echt als je ze niet meer hebt.

Eigenlijk is dat wel heel erg jammer. Kan het ook anders? Ja zeker! Een van de manieren om het leven vast te leggen is het maken van foto's. En als je er dan ook de belevenissen of gedachten van die dag of dat moment bij schrijft is het helemaal mooi!

Een handige en ontzettend leuke manier om dat te doen is Project Life! Dit is het op een eenvoudige en snelle manier vastleggen en bewaren van alle dingen die je beleeft. En dan bedoelen we niet bewaren op de harde schijf van je hoofd, of van je computer..... maar in een echt tastbaar boek waarin het heerlijk bladeren is, en nagenieten ;o)

Dan besef je je ook hoe snel alles verandert! ( dat zien we al aan onze eigen pubers.... ;o)
Image result for project life december daily
Binnen Project Life is het maken van een December Daily inmiddels bij veel mensen al een leuke gewoonte geworden. Een December Daily is een album waarin je dagelijks heel eenvoudig met een of enkele foto's en een kleine toelichtende tekst je dag vastlegt. December is daar de perfecte maand voor! In geen enkele andere maand gebeuren er immers zo veel leuke dingen als in de decembermaand! Deze maand bevat de nodige highlights natuurlijk, we gaan van het ene feest naar het andere.... maar ook de gewone dingen (die eeuwige volle wasmand.....) gaan gewoon door! Ook ik ben er inmiddels lichtelijk verslaafd aan geworden, en maak al een paar jaar met HEEL veel plezier een December Daily album! Bij mij begon het ooit in een ver verleden (jaja..) allemaal met het scrapbooken, en dit is een snelle, makkelijke en hippe variant er van, die ook mensen kunnen doen die minder creatief zijn (of dat denken te zijn......)Sinds twee jaar geef ik vlak voor de decembermaand begint ook speciale workshops om zo'n album helemaal voor te bereiden, zodat je in de drukke decembermaand alleen nog maar hoeft te denken aan foto's en de tekst die je daarbij wilt vastleggen. Dat doe ik dan zelf vaak even in de avond, vlak voor het slapen gaan. Het is meteen een klein, rustig en creatief momentje voor mezelf tussen alle drukte door...

Dat Stampin'Up! elk jaar een leuke serie materialen voor ons uitbrengt maakt het allemaal een stuk makkelijker!! Samen met mijn eigen toevoegingen maak ik er zo elk jaar weer een echt eigen boek van.

Er is een leuk videootje gemaakt over de ontzettend gave, frisse, hippe Hello December spulletjes die we dit jaar hebben:


Gaaf he?

Tijdens de December Daily 2016 Workshop die we op zaterdag 26 november weer hebben maken we het album helemaal startklaar, zodat je klaar bent om vanaf 1 december alleen nog je foto's en je tekst (journaling) in je boek te doen. Je hebt thuis verder weinig spulletjes meer nodig. Alles heb je bij elkaar en voorbereid. De lol van Project Life is dat het leuk is, maar ook makkelijk en snel te doen. Dus ideaal in deze volle maand!

Maar goed, de Kijkkast doet het vaak toch net wat anders, en dus voegen wij er in onze workshop een aantal leuke foefjes en extraatjes aan toe, zodat het allemaal nog leuker, afwisselende en nog persoonlijker wordt! We voegen bijvoorbeeld wat doorkijkjes, flapjes, heatembossing en ander leuks toe, waarover ik natuurlijk nog niets verklap ;o) Tijdens de workshopmiddag staan er ook allerlei leuke bijpassende stempels en andere materialen op tafel waarmee je je boek, waar en zoveel je maar wilt, verder kunt aankleden ;o)


Gedurende de decembermaand is er bovendien gelegenheid om ervaringen en creaties te delen op de speciale besloten facebookgroep voor de deelnemers, waar bovendien af en toe nog extra tips en trucs voorbij zullen komen

En begin (2) januari is er dan nog de terugkom-middag waarop je het een en ander kunt afmaken, zodat je album echt af komt. Nu zit alles immers nog vers in je geheugen. Dan gaan we ook nog de buitenkant van het album decoreren!
De workshop is inclusief het album, twee assortipakketten Project Life Hoesjes, De Hello December PL Card Collection, een PL envelophoes voor extra memorabilia die je verzamelt, een set journalingpennen, en de Hello December 2016 PL accessorypack inclusief stempels, washi, metallic Thread, transparanten, houten figuurtjes, Epoxy stickers, clips etc.

Een klein deel daarvan zie je hier:
Daarbij ontvang je dan nog de door de Kijkkast samengestelde Add-On set vol leuks om zelf de nodige aanvullingen en decoraties te kunnen maken ;o)

Waarde van dit totaalpakket is 79 euro.
maar...
Meedoen kost je slechts 75 euro, waarbij je daar boven op dus ook nog de workshopdag, deelname aan de facebookgroep en de terugkommiddag gratis krijgt!

Een geweldige workshop met een resultaat waar je in de loop der jaren steeds  meer plezier aan zult beleven! Leg je herinneringen vast, voor ze je ontglippen!

Doe je mee? Dat zou supergaaf zijn! Aanmelden kan vanaf NU. Let wel op: De hoeveelheid beschikbare plaatsjes is beperkt!

Image result for stampin up project life december daily

Tot snel!
Annette


Zin om een hele dag te stempelen?
Grijp je kans!!!
 BOEK EEN VAN DE ALLERLAATSTE PLAATSJES!
Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Maandelijks een workshop en spaar voor producten!
Voor meer info, klik je HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 17 oktober 19.00 uur
Maandag 24 oktober 19.00 uur  

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe mogelijkheden leren met je stempelmaterialen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...