maandag 17 oktober 2016

Tijd voor een feestje met Totally Trees Melige-Maandag#5

 ***BUITENKANS!!!
Houd je van leuke, gekke, originele verjaardagskaarten, met gave "Special Effects"? Oftewel, bewegende onderdelen, zwevende onderdelen of tevoorschijn floepende verschijningen? IK OOK! ;o)))
Daarom heb ik een griezelig-gave workshop bedacht met veel leuke trucjes en stempelwerk......en nu zijn er door omstandigheden enkele plekjes vrij gekomen!
Lijkt het je leuk? Reserveer dan jouw plekje! Aanstaande vrijdagavond 21 oktober is het zo ver! Het wordt Hilarisch!  En voor de kosten hoef je het  niet te laten ;o) Een flinke dosis meligheid is gegarandeerd!
Wees er snel bij want vol is echt vol. Voor meer informatie, zie de WORKSHOPAGENDA***Vandaag heb ik voor Melige Maandag, oftewel Silly Monday, een supervrolijk gekleurd kaartje gemaakt!

 Het grapje schuilt deze keer in de kleine woordspeling, in het woord Partree!

De leuke bomenset Totally Trees lag op het hoekje van mijn stempeltafel, en ik wilde iets gaan maken met de vrolijke felle kleurtjes van het DSP Festive Birthday... Dus ik keek van het een naar het ander en weer terug... en hopla, daar was het idee!

Dit papier is ook weer onderdeel van de super DSP actie van deze maand... Bestel drie pakken en krijg de vierde er gratis bij! Het Festive Birthdaypapier is supervrolijk! Dit papier ga ik ook zeker veel voor mijn Project Life album gebruiken!


De bomen op mijn "Partree"kaart heb ik dus gestempeld in kleuren uit het DSP! Pumpkin Pie, Emerald Envie en Melon Mambo! Staat ze best goed, die felle kleurtjes! ;o)

Voor de tekst bood de Labeler Alphabetset weer uitkomst. Ideaal als je je eigen stempelteksten wilt maken!

 Ik heb me lekker uitgeleefd met de leuke lay-out, en ook de decoratie past er goed bij. Ik koos voor Thick Bakerstwine in de kleur Melon Mambo en voor wat Enamelshapes in bijpassende kleurtjes.

Voor wat contrast heb ik hier en daar wat Basic Black toegevoegd. De basis van de bomen en een deel van de letters zijn in die kleur gestempeld, en ook het Faux Stitching heb ik in het zwart gedaan. Daardoor komen de vormen beter uit!

En nu heb ik eigenlijk ineens zin in een feestje! Hoe zou dat nu komen? ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Totally Trees, Labeler Alphabet.
Papier: Cardstock: Tempting Turquoise, Whisper White
             DSP: Festive Birthday DSP
Embellishments: Thick Bakerstwine Melon Mambo, Enamel Shapes Brights en In-Color
Tools: Paper-Piercing Tool, Stampin'Pierce Mat, PL Journalingpens
En verder: Snail Adhesive, Tear&Tape Adhesive, Mini Glue Dots

Tot snel!
Annette
Alleen in oktober:
Bestel drie pakken DSP, kies de vierde er gratis bij!


*Eerstvolgende (mee-)besteldagen:


Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als demo!
 voor meer info kijk je HIER


2 opmerkingen :

  1. Nelleke van Veen17 oktober 2016 om 22:43

    Wat heb je toch een leuke ideeen Annette, Partree is al leuk bedacht en dan ook nog het hele kaartje daaromheen. Zeer geslaagd! Een kaartje om blij van te worden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!