zondag 16 oktober 2016

Sjiek klassiek met Watercolor Wings Simpel-op-Zondag#24

De komende week, of misschien wel weken, laat ik jullie diverse kaarten zien waarbij ik, op mijn eigen manier, Designer Series Paper gebruik op, aan en in mijn stempelwerk!

Je hebt mensen die echte stempelaars zijn, in de zin van dat ze graag werken met technieken, stempels en inkt. Zij gebruiken vaak weinig Designer Series Paper. En dat is zonde! Je kunt er namelijk zo  veel leuks mee doen, waarbij toch het stempelwerk (waar ik zelf ook het dolst op ben!!) op de eerste plaats blijft staan! Ik heb mezelf een beetje uitgedaagd om jullie wat mogelijkheden te laten zien waar je misschien nog niet aan gedacht had, maar ook gewoon omdat het leuk is ;o) en vaak mooie kaarten oplevert! Er is meer mogelijk dan je misschien denkt!

Vandaag heb ik gewerkt met Two Step Stamping techniek! Daar is Watercolor Wings een geweldige stempelset voor! Voor de prachtige klassieke kleuren ben ik helemaal gevallen. Ze komen terug in het prachtige Designer Series Paper uit de Moroccanserie! Wauw, Dapper Denim en Cajun Craze, supermooi bij elkaar!

De vlinder bouw je in lagen op. Daar is echt niets moeilijks aan! De stempels zijn van Photopolymere dus dat maakt het NOG makkelijker! Deze manier van stempelen maakt dat je stempelafdrukken veel kleur en diepte krijgen! In het assortiment van Stampin'Up! zitten meerdere sets die geschikt zijn voor Two Step Stamping! Het is net toveren ;o)

De prachtige schets vond ik bij Freshly Made Sketches. Ik was er meteen weg van! 
Met deze kaart doe ik dan ook mee aan  FMS258

De schets bood van zichzelf al leuke details. Het verticale strookje heb ik een leuk houtstructuurtje gegeven met de Woodgrain Embossingfolder. Dat staat er sjiek bij vond ik.  De horizontale strook heb ik wolkig gesponsd. De tekst komt ook uit de set Watercolor Wings.

Het DSP vind ik zo gaaf! Vaak vergeet men dat in de pakken DSP ook vaak heel mooi rustiger papier zit. Het leuke is dat je vaak de kleuren van het DSP als uitgangspunt kunt nemen voor je kaart. Dat denkwerk is dan al voor je gedaan. En als je van dat papier dan kleine hoeveelheden laat terugkomen op je kaart, maakt het dat alles een geheel wordt.

Het Moroccanpapier hoort ook bij de DSP maandactie! Je mag uit deze selectie vier pakken kiezen en betaalt er alleen in oktober slechts drie!

Een kleine parel was alles wat het kaartje nog nodig had. Alhoewel de kaart rustig geworden is, is er toch veel op te zien aan details. Precies wat ik leuk vind ;o) Dit is weer een andere manier van kaartjes maken. De afwisseling vind ik super om te doen!! Het is een kaartje geworden dat altijd kan.  De kleuren, de schets en het DSP maken er een stijlvol plaatje van. En de vlinder... ach, dat is altijd goed toch?


Tot snel!
Annette

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Watercolor Wings
Papier: Cardstock: Dapper Denim, Cajun Craze, Very Vanilla
DSP: Moroccan
Inkt: Dapper Denim, Cajun Craze
Dies: Bold Butterfly Thinlits Dies
Pons: Triple Banner
Embossingfolder: Woodgrain
Embellishments: Pearl Basic Jewels
Tools: Sponge Daubers, Big Shot
En verder: Stampin'Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette
Alleen in oktober:

Bestel drie pakken DSP, kies de vierde er gratis bij!Maandag 17 oktober 19.00 uur
Maandag 24 oktober 19.00 uur  


8 opmerkingen :

 1. Wow, die knalt van mijn scherm af! Ik vind hem echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Geweldig gecombineerd en inderdaad heel sjiek. Je raakt er niet op uitgekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eow, wat een ongelofelijke sjieke kaart, het is dat ik in bed lig, 2.30uur in de nacht. Anders ging ik hem nu Casen. Kan dus niet slapen, maar denk dat als ik hem nu zou gaan maken ik helemaal niet meer slaap, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful card! I love that butterfly! The blue, red and white looks amazing! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh I love these colors together! Beautiful butterfly! Glad you joined us at FMS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een ontzettend sjieke kaart! Geweldige kleuren bij elkaar! Bedankt voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een superkaart is het weer geworden Annette, ik duik meteen mijn map met DSP papier in enne...die vlinder dat wordt hem de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie kaart! Stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...