zaterdag 1 oktober 2016

Feestelijke aanbiedingen voor World Card Making Day!

Vandaag is het Wereld-Kaartenmaakdag, oftewel World Card Making Day!

We staan er vandaag bij stil hoe gaaf het is om zelf je eigen, unieke en persoonlijke kaarten te maken en iemand vervolgens zo'n speciaal handgemaakt kaartje toe te sturen......  Je geeft op die manier iemand een stukje van je tijd en aandacht en dat is veel persoonlijker dan kant en klaar! En dat nadat je er zelf plezier in hebt gehad om het te maken! Dat geeft zo veel voldoening!

Om deze dag extra te vieren heeft Stampin'Up! een aantal zeer feestelijke aanbiedingen! De eerste aanbieding is geldig tijdens de periode 1 tm 5 oktober, de andere geldt de hele oktobermaand. Je leest er alles over in deze blogpost ;o)

***Voor Nieuwsbrieflezers volgen er speciale exclusieve Nieuwsbriefacties! Wil je ook de Kijkkast-Nieuwsbrief ontvangen? Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen. Dit kan ook via het contactformulier***

Allereerst hebben we een vijfdaagse aanbiedingsactie!

Een aantal mooie basisproducten om kaarten te kunnen maken zijn tijdens deze periode (1 tm 5 oktober) met maar liefst 25 procent korting te bestellen!Woohoo, wat een gave aanbiedingen! Naast de assortimpakketten Cardstock is er ook Papier en een Punch Board om zelf de leukste en persoonlijkste enveloppen te maken! Met de Fast Fuse lijmroller kun je deze vervolgens superstevig in elkaar plakken. Je krijgt bij de Fast Fuse Roller nu tijdelijk GRATIS een navulling kado! De Project Kit omvat een geweldig bewaarblik compleet met alle basiskaartjes, enveloppen en decoraties om zelf 16 ontzettend leuke kaarten te maken! Uiteraard kun je het blik ook blijven gebruiken nadat je je kaarten allang verstuurd hebt!

Tijdens de hele maand oktober is er bovendien nog deze actie:

Bestel drie pakken DSP (Designer Series Paper) uit deze selectie en kies er een vierde gratis bij!


Hoe leuk is het om Designer Series Paper te hebben met Inkten en Cardstock die er precies bij kleuren! Zo leuk voor scrapbooken, of kaarten maken! Met de spulletjes van Stampin'Up! is dit zo makkelijk en ideaal!

Extra Service van de Kijkkast: Ben je echt alleen een kaartenmaker en vind je hele pakken DSP toch iets te veel? Bij de Kijkkast kun je ook van deze actie gebruik maken door kwart-pakken te bestellen. Je kiest dus drie soorten DSP uit deze selectie en ontvangt dan van elk 1/4 pak. Je krijgt evenveel velletjes papier, alleen dan in het formaat 6 bij 6 inch.  En natuurlijk mag je er dan een vierde dessin bij uitkiezen waarvan  je dan gratis ook een kwart pakket krijgt. Wil je van deze service gebruik maken, kan dat alleen via de Mee-bestellingen die we ook in oktober elke maandag doen.

Ga je dit weekend ook nog lekker aan de slag om je eigen kaartjes te maken!?
Ik zeker wel! Ik hoop je dan ook snel weer hier te zien... Voor je het weet ben ik er weer met een van mijn gemaakte projectjes!

Happy World CardMaking Day! ;o)


Tot snel,
Annette
 Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Voor meer info, klik HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 3 oktober 19.00 uur  
Maandag 10 oktober 19.00 uur

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe technieken en toepassingen leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...