dinsdag 31 mei 2016

"Stormachtige" kaart met Swirly Bird d-INKT!-sdag#16

Oh oh.... Nog maar een nachtje en dan gaat het nieuwe catalogusjaar beginnen! Altijd een leuk, spannend en feestelijk moment! Want van iedereen die de catalogus al van me ontvangen heeft hoor ik alleen maar positieve geluiden, enthousiasme en lof! Hij is dan ook echt HE-LE-MAAL te gek!

Natuurlijk ga ik vannacht meteen een order versturen, met een aantal bestellingen die de afgelopen dagen al binnen gekomen zijn, maar ook gaat er natuurlijk (!!) een order voor mezelf uit!

Gelukkig voor mij had ik al een aantal van de nieuwe dingen in huis doordat wij mochten preorderen..., waaronder een paar producten die bovenaan mijn lijstje stonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze supergave set Swirly Bird?Het zal vast meteen opvallen dat er helemaal geen Bird (vogel) op dit kaartje te zien is.... Dat is nu net het leuke er van.... er is heel veel meer mee mogelijk dan alleen het vogelthema!


Er zitten bijvoorbeeld ook bloemen bij, een vlieger, en ook onder andere dit schattige bootje! Echt een set die eigenlijk alle thema's dekt! Van een huwelijkskaart tot een stemmige kaart, of een romantische vintagekaart.... om maar wat voorbeelden te noemen...

Deze keer maakte ik er een kaartje mee voor iemand wiens leven hopelijk snel in rustiger vaarwater zal komen....Ik heb met lekkere sprekende kleuren gewerkt! Dit zijn twee nieuwe kleuren uit de In-Color Serie 2016-2018, Peekaboo Peach en Dapper Denim. De geweldige swirlsstempels uit de set heb ik voor de achtergrond gebruikt. Deze bestaat weer eens uit diverse laagjes en er zijn diverse inktige technieken op losgelaten.. Een kwestie van niet te zuinig doen met kleur en water! 

Echt een woest kolkend effect zo ;o)

( Wil je ook leren dit soort techniekkaarten te maken? Laat het mij weten, ik geef met ontzettend veel plezier allerlei stempelworkshops, en kom ook op locatie.)Het bootje heb ik in een lekker ruige "draaikolk" geplaatst, welke ik heb gemaakt met de nieuwe Dies die perfect bij de stempelset passen, Swirly Scribbles heet deze set. Wauw, dit zijn echt nu al mijn lievelingsdies, zo mooi en zo bruikbaar voor echt van alles!!

Stempels en Dies zijn samen als bundel te bestellen, wat een voordeel oplevert van 10 procent! Altijd fijn die bundelkorting ;o)


De mooie tekst was precies wat ik zocht. Dit is een tekst uit een van de "blijvers"uit de huidige jaarcatalogus, Hopeful Thoughts. Een mooi hart onder de riem is dit vond ik...

De kleuren zijn in het echt net zo lekker "dramatisch" als op de foto. Dramatisch, maar toch fris en positief... Sombere kleuren passen er niet bij....Dan liever een beetje knallend! ;o) 

Je maakt wel een statement met zo'n kaart toch?


Ook het middenpaneeltje heb ik bijpassend gekleurd, en om het nog wat meer op een echte zee te laten lijken heb ik het onderaan donkerder gemaakt met Dapper Denim en bovenaan lichter en zachter met Peekaboo Peach. Door de combinatie met het blauw is dit zo'n heerlijk frisse warme kleur!

Het aquareleffect onderaan dit paneeltje maakt dat het nog meer het watergevoel geeft. Ik heb daarom ook expres nog wat spettertjes gemaakt. Lekker stoer!


Ik heb bij het in elkaar plakken van de kaart veel Stampin'Dimensionals gebruikt om het effect nog duidelijker te maken. Zo komt de uitgestanste swirl ook veel mooier en duidelijker  uit.

Het was echt fijn dit kaartje te maken. Niet alleen om de stempels, de kleuren en de technieken (waar ik weer heerlijk mee bezig ben geweest) maar ook om het steuntje in de rug dat het hopelijk zal zijn als het bij de ontvanger aankomt.

Dit soort persoonlijke onderwerpen vind ik het meest bijzonder om kaartjes voor te maken. Je geeft dan echt ook een stukje van jezelf weg en kunt er je gevoel in leggen.  Dat is toch altijd de meerwaarde van een persoonlijke, handgemaakte kaart!

Heel graag tot morgen.... Dan staat onder andere de nieuwe Jaarcatalogus online!!! Mocht je meteen iets willen bestellen (wat ik me HEEL goed voor kan stellen ;o) dan kan dat natuurlijk. Geef dan voor 19.00 je lijstje maar even aan me door. Ik doe bij elke bestelling iets leuks, en mocht je de catalogus nog niet hebben, krijg je die er bij. Vermeld het dan even bij je bestelling.

Als je graag eerst alleen een papieren catalogus wilt (lekker bladeren, aankruisen en post its plakken ;o)) , heb ik die ook nog voldoende voor je op voorraad. Laat het mij maar even weten, dan maak ik dat graag in orde voor je!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Swirly Bird, Hopeful Thoughts
Inkt: Peekaboo Peach, Dapper Denim, Basic Black
Papier: Cardstock: Peekaboo Peach, Whisper White Thick, Shimmery White, Dapper Denim
Dies: Swirly Scribbles Thinlits
Embellishments: Embossing Powder Clear.
Tools: Paper Snips, Stampin Sponges, Stampin'Spritzers, Heat tool, Silicon Craft Sheet, Stampin'Trimmer, Big Shot
En verder: Stampin'Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette

Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Woensdag 1 juni 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Vind je het leuk nieuwe stempeltrucs te leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)11 opmerkingen :

 1. Kirsten Vaillot31 mei 2016 om 23:08

  Wauw, wauw WAUW!!!!! PERFECT deze kaart! Fantastische kleuren en technieken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet te geloven, zo mooi! You did it again girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Annette, je hebt jezelf overtroffen of mag ik dat niet zeggen wat een SUper kaart.

  Lieve groet Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer een fantastische kaart Annette. HOE VERZIN JE HET TOCH ELKE KEER!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart, ben helemaal weg van je achtergrond. Zo veel te zien en zo fantastisch van kleur. Ontzettend origineel gedaan! De stempelset is inderdaad een must have (vrees ik.... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt supermooi bij elkaar gekozen! Wat een mooie manier om de stempel en dies zo te gebruiken!! En voor mij ben jij de echte kleurenqueen hoor, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt weer een Annette kaart, heerlijk met kleurtjes stempels en dies gespeelt. Dit is echt iets van jou, toppie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Petra Dijkstra1 juni 2016 om 14:29

  Deze set al even bewonderd op je "feestje"afgelopen zaterdag maar wat een gaaf gebruik heb je ervan gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beautiful card. Love your color combo!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...