vrijdag 15 april 2016

Onderweg en een Sneak Peekje

Op dit moment ben ik onderweg naar Centre Stage in Amsterdam. Dat is onderdeel van een halfjaarlijkse bijeenkomst van diverse demonstratrices uit het hele land en wellicht ook uit het buitenland. Dat wordt natuurlijk gaaf!

Vanavond is er een training voor een aantal van deze demonstratrices en ook worden we verwend met een diner, en morgen... ga ik er NOG een keer heen, maar dan voor een hele dag en met een aantal van mijn teamgenootjes, en nog heel veel meer collega's. Morgen is namelijk On Stage! On Stage is de nieuwe variant op de Convention en de Regionale Events.
Dat zijn altijd SUPERGEZELLIGE dagen. Niet alleen om de nieuwtjes die je altijd wel te horen krijgt, de leuke en interessante presentaties, of om de kadootjes ;o) maar vooral om het samenkomen met teamgenootjes en vele anderen EN .....deze keer krijgen wij als een van de eerste de nieuwe jaarcatalogus in handen! Spannend natuurlijk, en dat wordt natuurlijk weer watertanden ;o) Altijd een bijzonder momentje!

We kunnen ook meteen al echt aan de slag met een aantal nieuwe producten! Dat is natuurlijk helemaal TOP!

Natuurlijk wordt er ook GESWAPT! Swappen is het ruilen van leuke zelfgemaakte kaartjes of andere kleine hebbedingen. Bedoeld om inspiratie te delen. Daar maken mensen heel enthousiast de leukste dingen voor en ik doe altijd graag mee. Leuk om te ruilen en leuk om zo iedereen meteen even te spreken!

Natuurlijk kan ik nog niets laten zien van mijn swaps...

Nou vooruit dan maar ;o)......, een kleine Sneak Peek....


Van een heel klein onderdeel...


Natuurlijk doe ik na het weekend verslag uit!

Maandag heb ik belangrijk nieuws voor jullie. Dan worden de retiredlijsten bekend en zal ik die op dit blog aan jullie laten zien. Dan weten we dus welke producten er UIT de collectie zullen gaan, en vanaf dat moment geldt voor deze producten op is op!

Alle reden dus om de sets of materialen, of de in colors 2014-2016 nog voor die tijd te bestellen zodat je niet misgrijpt. Zondagavond 17 april doe ik speciaal daarom nog een extra (mee-)bestelling.

Ik wens jullie alvast een heerlijk weekend! 

Tot snel!
Annette

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: zondag 17  april om 19.00 uur


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Elke maand een creatieve verrassing in je brievenbus!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...