woensdag 17 september 2014

Superleuke Weekly Deals!



Nou, deze week zit wel HEEL vol buitenkansjes hoor! Kijk maar eens naar al dat leuks ;o)

Alleen al die geweldige Stampin'Write Markers in die prachtige "ijsjeskleuren"! Niet alleen geweldig als teken of schrijfpen maar ook voor het inkleuren OP je stempel zodat je een meerkleurige afdruk kunt maken, of voor diverse inkleurtechnieken zoals aquarel... De inkt is het zelfde als de stempelinkten dus multifunctioneel. En nu met maar liefst vier euro korting!

En als je het leuk vind om kadootjes te maken zijn de Kraft Gift Boxes en de Tag A Bag Gift Boxes een prachtige basis. De kraft gift boxes kun je bestempelen, beplakken met dsp en of cardstock, je kunt er een strook omheen doen als sluiting en deze vervolgens zo uitbundig als je maar wilt decoreren. Kortom je kunt je er helemaal mee uitleven ;o) Ze hebben een mooie maat namelijk 9x9x6,4 cm.  De Tag A Bag Gift Boxes hebben een langwerpige maat en een stevige transparante "sleeve"die je er om heen schuift. Dat ziet er meteen professioneel uit! Het is natuurlijk leuk om er een kadootje in te doen wat je dan kunt zien, maar ook kun je er natuurlijk een ondoorzichtig laagje bestempels papier of designer Series paper onder doen. Zelf vind ik het ook altijd leuk om het kadootje samen met al dan niet gekleurd Filter paper ( blz 193 in de catalogus) wat je dan een beetje kreukt, in het doosje te doen. Dat staat reuze chic. Natuurlijk kun je vervolgens dan nog helemaal uit je creatieve dak gaan met de verdere aankleding.  De maat van de Tag A Bag gift Boxes is 17,5 x 5,4, 6,4 cm. Leuke kadootjes kunnen er in, maar ook lekkere koekjes ed, ( liefst zelfgebakken ;o)) Want de doosjes zijn allemaal "foodsave" gemaakt!

Jaaaa, er zitten deze keer ook stempels bij de Weekly Deals, zoals de feestelijke Happy Hour set, die geschikt is voor feestelijke gelegenheden door het hele jaar. Je kunt de glaasjes helemaal leuk aankleden met de bijbehorende accessoires. Zo kun je natuurlijk lekker varieren! Poeh zeg, deze set is enorm afgeprijsd deze week.

De Essential Wooden Elements zijn zo leuk! Heel dun, en van echt hout, helemaal nog te bewerken naar je eigen wens, dus sponzen, inkten, bestempelen etc. Geweldig leuk op kaarten, in minialbums, Project Life kaartjes en Scrapbookpagina's, maar OOK heel leuk op labels ed die je dan bijvoorbeeld weer aan die leuke doosjes van de Weekly Deals kunt hangen!

De digitale kit van deze week is een heel leuke, met veel ruimte en mogelijkheden voor journalling, teksten, dus ideaal voor op kaarten en scrapbooklayouts! Handig en erg bruikbaar en ziet er heel erg leuk uit!

En dan hebben we NOG een gave set stempels, Yippee-Skippee....  Vrolijke, grappige teksten in speelse lettertypes! Leuk voor diverse gelegenheden. Mijn persoonlijke favoriete tekst is natuurlijk "You can never have too much happy!" ;o) Ook deze set is weer enorm afgeprijsd.

Mocht je iets van deze spulletjes willen meebestellen...of misschien heb je nog andere dingen op je verlanglijstje staan en mag die lijst wel iets korter worden..... er gaat na het weekend weer een (mee) bestelling de deur uit, dus geef het dan even op tijd aan me door.



Tip:

Voor alle bestellingen in september geldt het volgende: Is je bestelbedrag 50 euro of hoger, krijg je er GRATIS een set van twee Masks bij kado uit de nieuwe jaarcatalogus. Deze zijn ideaal om fraaie achtergronden te maken!
Is het bedrag 90 euro of meer krijg je er ook nog een pakje Pearl Basic Jewels bij!



2 opmerkingen :

  1. Wat een leuke set, die Yippee Skippee! Hebbuh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh, ik wil al die leuke inpakdoosjes bestellen! Gave kadootjes maken, leuk! En die glaasjesstempels vind ik ook lekker vrolijk!!! Leuk om in felle tropische kleurtjes te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!