zaterdag 7 september 2024

Lieve kerstkaart met Christmas Friends - September Mini-Catalogus Facebook Hop

En dan is het alweer zaterdag, dus doe ik vandaag weer mee met de "September-Mini-Catalogus-Hop" van de Stampin’Up! Dreamgirls & Friends! Het is een heuse marathon want gedurende deze hele maand zal er elke woensdag en zaterdag EN op 1 en 30 september, een project op mijn facebookpagina, instagrampagina, en hier op mijn blog verschijnen, en elk project is gemaakt met nieuwe producten die staan in de Mini Catalogus die sinds 4 september geldig is!


Wat is er enthousiast door jullie gereageerd, op mijn vorige kaarten, maar ook op de prachtige nieuwe Mini Catalogus! Deze keer laat ik weer een paar van de nieuwe producten zien!


In deze hop probeer ik zoveel mogelijk afwisseling te bieden, en ook zo veel mogelijk verschillende items, stijlen en combinaties te laten zien. Vandaag koos ik daarom voor een modernere, schattige kaart!


Lieve dieren doen het altijd goed op kaarten, en zeker ook op kerstkaarten. En dit jolige rendier kon ik gewoon niet weerstaan!


De set die ik gebruikte heet Christmas Friends! Wat een ontzettend leuke en lieve afbeeldingen van dieren in een kerstige setting is dit! De stansen maken het natuurlijk extra makkelijk om de dieren op je kaart te verwerken, maar de leuke extra items stellen je ook nog in staat de dieren in een leuke omgeving, of landschapje, te plaatsen. 
Ik houd er altijd enorm van als er van dit soort extra's bij zetten, omdat je dan heel veel verschillende tafereeltjes en situaties kunt maken.


Het rendier kleurde ik in met Stampin'Blends en stanste ik uit. De achtergrond maakte ik door de onderkant van de cirkel aan te zetten met inkt en een Blending Brush. Vervolgens stempelde ik de bomen er boven. 

Over het onderste deel veegde ik nog een paar keer met een Wink of Stella Glitterbrush om een ijzige look te creeeren, waarop het olijke rendier heerlijk kan rondzwieren op zijn schaatsen!

Aan de bovenkant van de cirkel plakte ik wat uitgestanste groentakjes, die ik afwerkte met een rood strikje, ook gestanst.


Vervolgens bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om van de cirkel een kerstbal te maken. Nou, met een smal strookje cardstock is dat zo gepiept. Het lijkt zo een geheel te zijn met het rode strikje.

De strik versierde ik met een mooi rood steentje. Deze komen trouwens uit ons Online Only assortiment.

Het spraakwolkje en de inimini muzieknootjes zijn ook al zo'n leuk extraatje! In dit geval laat het zien dat het rendier het helemaal naar zijn zin heeft op het ijs en een vrolijk liedje fluit of zingt.


Het achtergrond vond ik er superleuk bij passen! Echt een gezellig winters streepmotief!


Dit pak Sentimental Christmas DSP zit vol met vrolijke kerstige motieven, waarvan die mooie groene diagonale streep er eentje is!


Het combineert zo leuk met elkaar! Alleen miste ik nu nog iets.... Een accentje!
Dus onderaan mijn cirkel plakte ik wat stoere labels in allerlei vormen.


In dit pak Tags for the Season Ephemera zitten volop labels in allerlei kleuren, decoraties en maten! Ze maken het kaartenmaken wel HEEL makkelijk!

Zelf vind ik het erg leuk om zulke labeltjes als embellishments te gebruiken. Ze kleuren prachtig bij heel veel soorten DSP!

Er staan allerlei soorten Ephemerapakketjes in de Mini Catalogus! Het leuke is dat er ontzettend veel in zo'n pakje zitten dus je kunt er heel lang mee vooruit. En doordat je ze zo uitdrukt zijn ze zo klaar voor gebruik! 

Hier combineerde ik simpelweg diverse labeltjes met elkaar. Zo heeft de tekst ook meteen een mooi plekje gekregen.

 
Wat ook nog leuk is om te vertellen, is dat ik het rendier een wollige look gaf door na het inkleuren met Stampin Blends nog heel veel kleine stipjes in de vacht te zetten. Zo krijg je een tof effect!


Dit was  dus alweer de derde kaart voor deze hop! Deze marathon vindt plaats op FACEBOOK....Wil je zien wat mijn stempelvriendinnen gemaakt hebben voor deze September Mini Catalogus  Marathon Hop, kijk dan dus , en hop door, via mijn facebookpagina!

Wat was het leuk om deze kaart te maken! Grappige beestjes, leuke kleurtjes, mooi papier, lekker inkleuren, een achtergrond maken, mixen en matchen..... Ik ben er dol op en verheug me er op deze kaart straks op te sturen zodat deze ook iemand anders een glimlach mag gaan bezorgen!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Christmas Friends
Papier: Cardstock: Basic White, Shaded Spruce, Pool Party, Real Red
            DSP: Sentimental Christmas DSP
Inkt: Pool Party, Shaded Spruce, Memento Black
Dies: Christmas Friends Dies
Stampin'Blends: Pecan Pie, Gray Granite, Broze/Ivory, SU700, Real Red, Color Lifter
Embellishments: Tags for the Season Ephemera Pack, Cherry Cobbler & Pearl Adhesive Backed Berries, Wink of Stella Glitterbrush
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Take Your Pick Tool.

Tot snel!
Annette





Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 9 september 19.00 uur
Maandag 16 september 19.00 uur



Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag!


Zo veel MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
Je vindt ze >>HIER<<


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de NIEUWE JAARCATALOGUS en/of de nieuwe najaarsmini-catalogus ontvangen?
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info



Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!