woensdag 4 september 2024

Hip en retro, met Artful Amaryllis - September Mini-Catalogus Facebook Hop

 Vandaag doe ik weer mee met de "September-Mini-Catalogus-Hop" van de Stampin’Up! Dreamgirls & Friends! Het is een heuse marathon want gedurende deze hele maand zal er elke woensdag en zaterdag EN op 1 en 30 september, een project op mijn facebookpagina, instagrampagina, en hier op mijn blog verschijnen, en elk project is gemaakt met nieuwe producten die staan in de Mini Catalogus die vanaf 4 september geldig is!


4 September, dat is dus vandaag! Yeah, een nieuwe Mini Catalogus vol moois waar uit vanaf vandaag naar hartenlust besteld kan worden!


Want oh wat is er weer veel moois! In deze facebook hop marathon laten we jullie graag al dat prachtigs zien. Ook ik heb weer een kaart voor jullie gemaakt, ter inspiratie!


Je kunt digitaal door de catalogus bladeren door HIER te klikken, maar natuurlijk heb ik ook weer papieren exemplaren voor jullie klaar liggen. Stuur mij gerust een EMAIL als je er eentje wilt ontvangen of ophalen! Dan maken we dat in orde!


Op mijn project van vandaag heb ik diverse nieuwe items met elkaar gecombineerd!


De blikvangers zijn natuurlijk deze prachtige Amaryllissen! Hoe leuk om nu deze gave en spectaculaire bloemen op je kaarten te kunnen verwerken! Voor een jarige, zomaar, als beterschapskaart, maar natuurlijk ook voor kerst!


Deze prachtige set Artful Amaryllis is tijdloos mooi! Ik heb er bovendien, net als heel veel anderen, een bijzondere "link"mee! Vroeger had mijn oma ze in de vensterbank en zat ze elke dag de groei te volgen en was vol trots als er een overvloedige bloei volgde. Die bloemen zijn dan ook gigantisch!

Ook mijn moeder had er vaak eentje staan die ze dan zelf kocht, maar  de laatste jaren kocht ik er altijd eentje voor haar, ze genoot er echt van!

In de loop der jaren ben ik ze ook steeds mooier gaan vinden, en sinds een jaar of tien mag er geen jaar voorbij gaan zonder Amaryllisbol! En omdat je ze in allerlei kleuren kunt krijgen, kies ik elk jaar een andere. Echt genieten!


Deze prachtige bloemen zijn trouwens helemaal hip, vanwege de al jaren heersende retrotrend. Alles komt vroeg of laat weer helemaal terug, en dat vind ik in dit geval zo tof!

Artful Amaryllis in een two-step stempelset. Eerst stempel je de lijntjes, en vervolgens stempel je de kleuren. Door het Distinktive effect in deze invulstempels krijg je een prachtig diepte effect met lichtere en donkerdere stukjes. Daar hoef je dus niks speciaals voor te doen, gaaf he? 

Maar natuurlijk kun je de afbeeldingen ook op andere manieren inkleuren, voor de variatie!


In dit geval koos ik stempelen voor de traditionele kerstkleuren donkerrood met groen, en dat heb ik op deze kaart gecombineerd met Basic Beige en wat goud.


Achter de bloemen gebruikte ik een prachtig stuk Designpapier uit dit pak Season of Elegance Specialty Designer Series Paper. Ik koos een vel in de nieuwe kleur Basic Beige, met prachtige kleurschakeringen, een verweerd effect, en ook gouden stukjes. Dat glimt prachtig!


Het kreeg hierdoor meteen een Shabby Chic uitstraling, en dat wilde ik daarom in de rest van de kaart door laten lopen!


Onder het paneel kwam een mooie, verweerde laag met ruitjesstructuur, waarvan ik de randjes flink heb opgeruwd.


Het ruitjesmotief maakte ik met deze nieuwe, en supermooie Forever Plaid 3D Embossingfolder!


Met een Cherry Cobbler inktpad veegde ik voorzichtig over het ruitjesmotief heen, zodat het effect mooi zichtbaar wordt. Na het opruwen van de randjes met een schaartje en Water Painter begon ik met het samenvoegen van alle laagjes. Natuurlijk gebruikte ik lekker veel Dimensionals! Zo krijg je heel veel relief en diepte.


In de Artfully Amaryllis set zitten prachtige teksten, maar ik wilde in de vintageachtige stijl blijven dus deed het met een andere nieuwe set!


Christmas Labels is de naam van deze gave set, bestaande uit prachtige vintageachtige kerstteksten met daarbij prachtige, qua stijl perfect passend bij de stijl van de stempels. Beeldschoon deze set! Ik viel er meteen op, en dat is na de eerste keren gebruiken alleen maar meer geworden.


Een mooi vormgegeven tekst is immers echt een sierelement op  je kaart! Een echte sfeermaker ook!


Als laatste liet ik het goud nog wat terugkomen in het prachtige smalle lint (te vinden in de jaarcatalogus) en deze mooie, nieuwe glinstersteentjes die echt heel bijzonder zijn!


Er is in de nieuwe Mini Catalogus zoveel moois te vinden en alles past weer zo mooi bij elkaar. Ideaal dus! 
Maar zelf combinaties maken kan uiteraard ook. Eigenwijze Ikke heeft deze keer echt uit allerlei series dingen met elkaar gemixt!

Dit was dan dus alweer de tweede kaart voor deze hop! Deze marathon vindt plaats op FACEBOOK....Wil je zien wat mijn stempelvriendinnen gemaakt hebben voor deze September Mini Catalogus  Marathon Hop, kijk dan dus , en hop door, via mijn facebookpagina!

Het is zo'n leuk thema, deze Amarylissen! En weer eens iets totaal anders! Ennu werd het een Shabby Chic achtige kaart, maar wil wil natuurlijk ook andere stijlen uit proberen! Dat is immers het leuke van stempelen!

Vanavond om 19.00 uur doe ik een Meebestelling, speciaal vanwege de nieuwe Mini Catalogus. Maar natuurlijk kun je ook uit de jaarcatalogus bestellen, of een combinatie er van! Je kunt je wensen tot 19.00 aan mij doorgeven!



Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Artful Amaryllis, Christmas Labels
Papier: Cardstock: Basic Beige, Old Olive
             DSP: Season of Elegance Specialty Designer Series Paper.
Inkt: Black Memento, Old Olive, Cherry Cobbler
Dies: Artful Amaryllis Stansen, Christmas Label Stansen
Embossing: Forever Plaid 3D Embossingfolder
Embellishments: Gold & Silver Trim, Zelfklevende Decoraties met Geode Effect.
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Water Painters, Sponge Daubers, Paper Snips

Tot snel!
Annette


Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 2 september 19.00 uur
Woensdag 4 september 19.00 uur
Maandag 9 september 19.00 uur



Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag!


Zo veel MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
Je vindt ze >>HIER<<


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de NIEUWE JAARCATALOGUS en/of de nieuwe najaarsmini-catalogus ontvangen?
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info



Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!