dinsdag 9 maart 2021

Ik blaas wat geluk naar je toe - Vierkante kaart met Wensbloemen!

Leuk om af en toe een andere vorm kaart te maken... Een Slimline kaart bijvoorbeeld, of zoals hier: Een vierkante kaart!


Een andere vorm maakt meteen andere indelingen en verdelingen mogelijk! Persoonlijk houd ik erg van de vierkante vorm voor een kaart. Alles komt net een beetje anders uit!


Deze keer gebruikte ik hierbij de stempelset Wensbloemen, de Nederlandstalige versie van de set Garden Wishes. En natuurlijk de geweldige bijpassende Dandy Garden Dies! Samen zijn ze ook als productpakket te bestellen.


Op de achtergrond kwamen eerst drie banen van het prachtige designpapier vol botanische motieven. Deze stroken kwamen op stukjes Mossy Meadow Cardstock. De indeling van de kaart is hiermee meteen helemaal duidelijk. Het geeft houvast voor de verdere invulling!


Het gebruikte DSP is het Dandy Garden DSP. Wat een prachtige kleuren en motieven! Ik houd zo van deze botanische look! Het leuke van dit papier is dat er drukkere en rustigere motieven bij zitten, en aan de andere zijde van het papier ook allerlei strakkere, meer grafische motieven, die je dan weer prachtig met elkaar kunt combineren! Bovendien is de kleurstelling van dit papier geweldig. Kleurrijk en fris, maar toch ingetogen!


Ik stempelde de grote paardebloemafbeelding op Shimmery White cardstock en kleurde deze in met inkt en de Water Painters. Een fluitje van een cent ;o)

Daarna stanste ik de bloem uit. En vervolgens stanste ik er nog wat extra blaadjes uit, gewoon uit Mossy Meadow Cardstock, om er een mooi tafereeltje van te kunnen maken!


Het geheel kwam op de kaart, zodat het alle drie de panelen overlapt. Zo maak je er meteen een eenheid van. Ik voegde een strikje toe dat ik met het gave Mossy Meadow Braided Linen Trim, als leuk accent.

Ook kwam er bovenaan de bloem nog een bijtje, dat ik op de zelfde manier had gestempeld, gekleurd en uitgestanst. Zulke kleine elementjes brengen het net wat meer tot leven!

Met de Tasteful Labels dies stanste ik een mooi sierlijk label uit. Hierop stempelde ik een van de toepasselijke teksten uit de Wensbloemen stempelset. En natuurlijk moest daar zo'n lief lieveheersbeestje bij, als extra geluksbrengertje!


Stempels, dies, DSP, twine en embellishments komen allemaal uit de Dandy Garden Suite. Vandaar dat alles zo mooi matcht! Deze hele suite is te vinden in de minicatalogus op bladzijde 24-27. Door de algehele natuurlijke look, het mooie design en de bijzondere uitstraling.... en de grote verscheidenheid aan mogelijkheden echt een van mijn favorieten! Er horen nog meer producten bij deze Suite, dus zoek de serie vooral eens op in de catalogus!

Als laatste gaf ik de bloemen nog een tikkeltje glitter met de Wink of Stella Glitterbrush. Meer is niet nodig!

De kijkers/bezoekers van het Open Huis, want zo lang geleden maakte ik dit kaartje al, waren heel erg enthousiast over deze Suite, en vonden de kaart eenvoudig te maken en toch heel stijlvol. Met deze serie producten is het helemaal niet moeilijk om iets moois te maken! Met sommige sets werkt dat gewoon zo! En dit is er zeker eentje van! Het is ook echt weer eens een heel andere stijl!

Tot snel!
Annette

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Wensbloemen(Garden Wishes)
Papier: Cardstock: Basic White, Thick Basic White, Mossy Meadow
             DSP: Dandy Garden DSP
Inkt: Stazon Black, Mossy Meadow, Bumblebee
Dies: Dandy Garden Dies
Embellishments: Ladybug Trinkets, Mossy Meadow Braided Linen Trim, Wink of Stella Glitterbrush
Tools: Stampin'Cut & Embossmachine, Water Painters, Paper Trimmer

Van 15-25 maart: De Kijkkast Feest Tiendaagse! 
Tien dagen lang, elke dag van 10.00-22.00 uur 
een gave aanbieding!
Kom dagelijks kijken!

Eerstvolgende (mee)besteldagen:

Maandag 15 maart om 19.00 uur!
Maandag 22 maart om 19.00 uur

Of bestel ONLINE via mijn WEBWINKEL!

De Kijkkast-Maart-actie: Gebruik de hostesscode GD2FUCJJ 
en ontvang bij een bestelling vanaf 75 euro 
nu gratis een pakje Butterfly Gems twv 7,75!
Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


NIEUWE THUISWORKSHOP!!!!
Meld je NU aan voor De Happy-At_Home Workshopbox nummer 2!
Een complete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


KOM ER BIJ!
Heb jij een flinke wensenlijst op stempelgebied?
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Stel nu je eigen Startpakket samen, met grote korting, 
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 
Ik help je graag verder!

  
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!