maandag 22 maart 2021

Lieve kaartjes voor allerlei gelegenheden met Kangaroo & Company - Met Kijkkast Live Video

Op 12 maart was er weer een gezellige Kijkkast Live op de Kijkkast Facebookpagina! Ook deze keer hadden de vollgers weer een keuze gemaakt tussen drie sets. Deze keer kwam er een superschattige set uit als winnaar.


In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!

De set waarmee we die middag heel veel pleizer hadden is de Kangaroo & Company set met de bijpassende Kangaroo Dies. Ze zijn samen ook als productpakket te verkrijgen, wat 10 procent korting geeft tov de losse producten. Je kunt ze vinden in de huidige minicatalogus op bladzijde 17.
Een supergave set met ook nog interactieve mogelijkheden, en verwisselbare onderdelen zodat je er heel veel kanten mee op kunt! En.... met natuurlijk een enorm "schattigheidsgehalte"!

Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

Video: 
Als eerste maakte ik met de set een lieve babykaart. Hoe toepasselijk! Hier liet ik onder andere het interactieve effect van de set zien...

 en ook liet ik zien hoe je een beetje "vachtstructuur"aanbrengt bij het inkleuren!

Vervolgens maakte ik een heel andere stijl kaart met een eenvoudige watercolor achtergrondDe zachte kleuren en de bos bloemen maken er een voorjaarsachtig geheel van!

Als derde project maakte ik een moderne verjaardagskaart..


de Kangaroo blijkt ook prima te porren zijn voor een feestje, en neemt gezellige kadootjes mee!!

En alslaatste maak ik het soort kaartje dat ik zelf graag verstuur, een "zomaar iets liefs"kaartje!


Hoe leuk is dat kleine briefje in de buidel! Hier zie je ook dat je de Kangaroe ook een andere tint kunt geven.


Het was jammer dat de tijd om was, want ik had nog talloze voorbeelden kunnen bedenken!Van de kijkers begreep ik dat velen van hen er voor vielen, net als ik zelf trouwens ;o)

Je kunt met allerlei andere producten leuke, nieuwe combinaties maken. Met Designpapier, met andere stempelsets, of met leuke dies bijvoorbeeld!


Op elke kaart die ik hier liet zien gebruikte ik de stempels en dies op een andere manier, en ik kan er nog talloze andere mogelijkheden mee bedenken.

Komende week is er weer een Kijkkast Live! Op mijn Kijkkast-Facebookpagina kunnen de volgers kiezen welke set we dan gaan gebruiken en er ook de volgende keer weer LIVE bij zijn, reageren, vragen stellen en zo interactief mee kijken! Kies en kijk je ook mee?

Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen  binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien:  abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette


Wat heb ik gebruikt:

Stempels: Kangaroo & Company, Oval Occassions
Papier: Cardstock: Thick Basic White, Just Jade, So Saffron, Highland Heather, Shimmery White, Bermuda Bay, Basic White, Basic Black, Real Red
             DSP: 2019-2021 In Color DSP, Artistry Blooms DSP, True Love DSP
Inkt: Memento Black, Seaside SPray, So Saffron, Just Jade, Highland Heather, Crumb Cake, Stazon Black, Bermuda Bay, Granny Apple Green, Real Red
Dies: Kangaroo Dies, Curvy Dies
Stampin'Blends: Soft Suede, Crumb Cake, Old Olive, Bermuda Bay, Night of Navy, Granny Apple Green, Real REd, Color Lifter
Embellishments: Flowers For Every Season Ribbon Combo Pack, Artistry Blooms Adhesive Backed Sequins,Resin Hearts Embellishments
Tools: Mini Stampin'Cut & Emboss Machine, Take Your Pick Tool, Water Painters


Van 15-25 maart: De Kijkkast Feest Tiendaagse! 
Tien dagen lang, elke dag van 10.00-22.00 uur 
een gave aanbieding!
Kom dagelijks kijken!

Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 29 maart om 19.00 uur
Maandag 5 april om 19.00 uur

Of bestel ONLINE via mijn WEBWINKEL!

De Kijkkast-Maart-actie: Gebruik de hostesscode GD2FUCJJ 
en ontvang bij een bestelling vanaf 75 euro 
nu gratis een pakje Butterfly Gems twv 7,75!
Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


NIEUWE THUISWORKSHOP!!!!
Meld je NU aan voor De Happy-At_Home Workshopbox nummer 2!
Een complete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


KOM ER BIJ!
Heb jij een flinke wensenlijst op stempelgebied?
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Stel nu je eigen Startpakket samen, met grote korting, 
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 
Ik help je graag verder!

  
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!