woensdag 23 september 2020

Verhuiskaart met Coming Home - Bloghop Stempel Schatten NL

Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets of producten die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!
Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!

Deze keer is het uitgangspunt een Sketch, of schets... Namelijk deze:

En ik maakte daar een vrolijke verhuiskaart van! Op dit moment zijn er in onze kennissen- en vriendenkring namelijk verbazend veel mensen bijna aan het verhuizen, of net verhuisd!Natuurlijk gebruikte ik ook een Stempel Schat voor mijn kaart, maar deze zit eigenlijk een beetje in de kaart verstopt... Je ziet hem wel, maar hij valt niet direct op!

En dat is dan ook meteen de kracht van dit item!Mijn Stempel Schat is deze keer namelijk het Subtles Designer Series Paper! Mooie motiefjes, in alle kleuren uit de Subtles kleurenfamilie! Ideaal bij allerlei thema's maar ook uitstekend te combineren met andere soorten DSP!

Daarom mag je dit wel een echte BASIC noemen... Zo'n product wat je heel vaak, en heel makkelijk gebruikt, en dat zo veelzijdig is dat het nooit verveelt.


Combineren......Zoals hier, met het Plaid Tidings DSP. In dit pak zitten allerlei geweldige ruitjespapiertjes, in vrolijke, warme, kleuren. Door een velletje te kiezen, en een van de kleuren, in dit geval zachtblauw, die heel subtiel  in het ruitje voorkomen en er dan een bijpassend papiertje uit het Subtlespapier te nemen, maak je er een prima, lekker eigenwijze match van.Ook in het inkleuren heb ik de kleuren weer terug laten komen. 
Ik gebruikte hiervoor Stampin'Blends!De blikvanger op mijn kaart is echter het huisje, en deze komt uit de set Coming Home. Net als het autootje en de twee bomen heb ik deze uitgestanst met de Home Together Dies.De Coming Home Bundle is te vinden in de minicatalogus. Eigenlijk is deze bedoeld als kerst-set, maar natuurlijk kun je er nog veel meer mee! Felicitaties, een baby geboren, trouwen, thuisgekomen uit het ziekenhuis.... noem maar op!

Om deze set heen is overigens een complete Suite ontworpen, van Designer Series Paper, embellishments, lint... echt superleuk! Het is te vinden op blz 24-26 van de Minicatalogus. Reken maar dat je ook hiervan nog voorbeelden gaat zien bij de Kijkkast! ;o)Eigenlijk heb ik dus een lekker allegaartje :o) gemaakt op mijn kaart, maar doordat alles toch weer klopt qua kleur, en ik een aantal altijd-goed-basics heb gebruikt is het toch een geheel geworden. Dat is dus weer het fijne van Stampin'Up! Het combineert allemaal zo geweldig!!

Mijn bedoeling was het, om er een knus geheel van te maken. Of dat gelukt is mag jij zeggen ;o).Ik heb er in ieder geval weer veel plezier mee gehad en hoop dat de ontvangers hem leuk vinden!

Dit was dan al weer mijn bijdrage voor deze keer. Ik zou het leuk vinden als je door dit idee misschien met andere ogen naar de gebruikte producten bent gaan kijken! Er kan vaak zoveel meer dan je op het eerste oog verwacht! 

Onderaan deze post staat een lijstje van alle gebruikte materialen. Deze zijn allen via de Kijkkast te bestellen. 

Ben je ook zo benieuwd wat de andere designers van de Stempel-Schatten hebben gemaakt? Hieronder vind je de links! Veel kijkplezier en hopelijk tot snel!
XXX Annette


Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Coming Home, Van Alles Wat (tekst)
Papier: Cardstock: Thick Whisper White, Whisper White, Rich Razzleberry, Melon Mambo
            DSP: Subtles DSP, Plaid Tidings DSP
Inkt: Memento Black, Rich Razzleberry, Melon Mambo
Dies: Home Together Dies
Ponsen: Triple Banner, Classic Label
Stampin'Blends: Balmy Blue, Smoky Slate, Melon Mambo, Rich Razzleberry Combopacks
Embellishments: Basic Rhinestone Jewels
Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Woensdag 23 september, om 21.00 uur! (extra bestelling)
Maandag 28 september,  om 19.00 uur!

*Momenteel bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
*Ook doe ik op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen.Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

>>Van 1-30 september: Extra kadoos bij de Startpakket!! Lees er HIER alles over!<<

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS  en/of de MINI-Catalogus aug-dec ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

7 opmerkingen :

 1. Waaaaw dit is mijn favoriet. Wat een gave set is het ook, die komt in oktober ook bij mij op de plank te liggen en zal vaak gebruikt worden, heeeeel erg leuke kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook al zo'n leukerd! deze staat nog op mijn lijstje maar komt er zeker en wat een supergave uitwerking van de sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooww die huisjes zijn gewoon té leuk voor één seizoen! Wat een gave kaart is het geworden! Oogvitamientjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave kaart Annette! SU-per met dit papier en deze set!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend gave kaart zeg! Geweldig gecombineerd en zo smaakvol! Dit is mijn nummer 1 van de hop! Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave uitwerking van de sketch, Annette. Leuk dat je laat zien dat deze bundel niet alleen voor kerst leuk is. En dat de designer papier collecties onderling ook heel goed gecombineerd kunnen worden. Daardoor is het een Lekker fris kaartje geworden. Top! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk om al die verschillende verwerkingen te zien van de sketch. Ook deze vind ik weer erg mooi. Deze set is bij mij ook favoriet. Dankjewel voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...