zaterdag 28 maart 2015

"Sale-A-Brate/Celebrate" Petal Potpourri-een set-drie stijlen #2

Sinds een paar dagen druppelen er allerlei laatste-kans-nu-kan-het-nog-bestellingen binnen! Niet zo'n gek idee hoor, als je nog even wilt meeprofiteren van de Sale-A-Bration en nu nog uit allerlei leuke en voor het grootste deel unieke producten een of meer gratis kadoos mag uitkiezen bij je bestelling... Er is keus uit maar liefst 23 producten, ja echt DRIE-EN-TWINTIG! En na de komende dagen is het echt over en voorbij! Wil je ook nog meeprofiteren? Het kan nog hoor....Zorg dan dat je lijstje en betaling voor maandag 18.00 bij me binnen zijn dan maak ik het helemaal in orde voor je... en... in maart is bij de Kijkkast je bestelling vanaf 60 euro verzendkostenvrij!

Vandaag laat ik jullie het tweede kaartje zien in de serie van drie, die ik maakte met de stempelset Petal Potpourri, de bijbehorende Flower Medaillonpons en een eenvoudige schets. De schets heb ik een beetje gedraaid en de onderdelen zijn een stukje opgeschoven ;o)

Het leuke van deze stempelset is dat de mooie grote bloemen weliswaar alle vier in een pons passen, maar verder totaal verschillend van stijl zijn, waardoor je er kaarten in allerlei verschillende stijlen mee kunt maken. Ik houd daar altijd erg van... veelzijdige materialen. Dat maakt ook dat dergelijke sets nooit vervelen! 

Voor deze kaart heb ik eerst de "bold" bloemstempel gebruikt, nadat ik de afdruk lichter had gemaakt door de simpele techniek van Off Stamping (=na het beinkten je stempel eerst licht afdrukken op een kladpapiertje waardoor je vervolgens een lichte afdruk krijgt).. waarna ik met behulp van de Stamp-A-Ma-Jig de gedetaillleerde stempel er precies op heb gestempeld. Dit kan dus ook met de andere detailstempels! De set is dus ook perfect geschikt om 2-step stamping mee te doen!
Je hebt vast al gezien dat ik die zelfde stempel heb gebruikt om mijn eigen "Designpapïer" te maken. Het is simpelweg een kwestie van een stukje papier helemaal vol stempelen. Lekker over elkaar heen tot je tevreden bent.

De lekkere frisse zomerkleur heet Calypso Coral. Toen ik laatst mijn Cardstockrekje aan het opruimen was stond ik met een pak cardstock in deze kleur in mijn handen en realiseerde ik me ineens hoe gaaf ik deze kleur vind en dat ik hem eigenlijk veel te weinig gebruikt heb de laatste tijd! Het zit tussen roze en oranje in, echt een soort "tropisch"kleurtje. In combinatie met de twee kleuren grijs, Smoky Slate en Basic Gray, knalt het lekker. Een superfrisse combinatie heb je zo!Het grijze bloemetje in het midden zit ook bij deze bloemenstempelset, en deze heb ik met een Scallopcirkelponsje uitgeponst.

De gave tekst heb ik in twee kleuren gemaakt door mijn stempel in te kleuren met Stampin'Write Markers. Als je iemand even wilt bemoedigen, in het zonnetje wilt zetten, wilt feliciteren of een flinke pluim wilt geven is dit DE tekst! ;o)
Voor een extra feestelijk effect heb ik de bloem aangekleed met Pompom Trim (welke je kunt vinden in de voorjaarscatalogus) en voor extra contrast zit er onder de bloem een witte cirkel die ik geembosd heb met de Fancy Fan Embossingfolder. Deze kun je altijd gewoon bestellen, maar hij is ook een van de extra Sale-A-Brationproducten die zijn toegevoegd, dus je kunt hem als je slim bent ook nog HEELLL even gratis bemachtigen bij je bestelling. Je ziet hem HIER! De letterlijk "schitterende" Rhine Stones zijn tenslotte de kers op de taart, eh.. kaart!

Heb een gezellig en creatief weekend! Vergeet niet nog mee te profiteren van de Sale-A-Bration en alle andere lopende acties bij de Kijkkast!

Tot snel!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Petal Potpourri, Fabulous Four(tekst)
Inkt: Calypso Coral, Soft Slate
Papier: Cardstock: Calypso Coral, Whisper White, Basic Gray
Tools: Stampin'Trimmer, Stampin'Write Markers in Basic Gray en Calypso Coral, 
Ponsen: 2 inch Circle, Flower Medaillon, 7/8 inch Scallop Circle
Embossingfolder: Fancy Fan (ook als SABkado te kiezen)
Embellishments: Calypso Coral Pompom Trim, Rhine Stones Basic Jewels, Big Shot, Paper Snips
En verder: Stampin'Dimensionals, Stampin'Glue Sticks, * LAATSTE WEEKEND van de Sale-A-Bration! 
* Nu nog meer keuze uit DERTIEN extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro.. Je kunt dus kiezen uit 23 producten. 
* Bij de Kijkkast in maart geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro onder alle bestellingen vanaf 60 euro
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 30 maart a.s.
3 opmerkingen :

  1. Weer zo'n leuke! Ik vind het heel leuk als je laat zien hoe je een set op verschillende maniern kan gebruiken...heel inspirerend

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...