woensdag 9 mei 2018

Liefs en een knuffel met Share What You Love en wat nieuwtjes!

* NIEUW! Korting op diverse retiring producten, 
lees er verder in dit bericht alles over!*

Vandaag praat ik jullie graag even bij met wat leuke nieuwtjes en heb ik een kaartje voor jullie op de foto gezet. Een heel clean en eenvoudig kaartje, wederom met die schitterende Share What You Love Suite!

Het kaartje heeft een wat ongebruikelijke indeling, de focus ligt op de bovenkant van de kaart, waar ik een paar strookjes van het Share What You Love DSP gebruikte, van verschillende breedtes en lengtes. Lekker een beetje in laagjes werken is het leukst hierbij.
Voor wat textuur kwam er ook een stukje van het Nieuwe Rich Razzleberry Velvet Ribbon. De zachte glans van het lint past mooi bij het Designer Series Papier dat parelmoeraccenten heeft. 

 
Het woordje LIEFS heb ik gestempeld met de Make A Difference stempelset.  Daarna heb ik het uitgeknipt en geplakt op een cirkeltje dat ik heb uitgeponst met de 1 inch Circlepons. Een paar van de  Share What You Love Pearls geven een leuk en kleurig accentje. Daaronder uit zie je nog net een stukje van een Pearlized Doilie. Zo'n leuk opengewerkt cirkeltje met parelmoerglans. Niet te opzichtig maar mooi subtiel!
LIEFS zit niet kant en klaar in de set...De letters heb ik gewoon een voor een gestempeld. In deze stempelset zitten namelijk diverse alfabetten en een aantal losse woorden en kleine teksten die bijvoorbeeld geschikt zijn om je persoonlijke noot aan een creatie toe te voegen, of om gewoon lekker je eigen teksten samen te stellen. En dat is echt supermakkelijk om te doen!

 Ook de tekst onderaan de kaart EN EEN KNUFFEL heb ik zo gestempeld. En dat leuke ornamentje dat ik er onder heb gestempeld hoort ook bij de set!

Zo fijn dat je nu zelf je kaartteksten kunt maken, die er uit zien alsof je de tekst zo kant en klaar in je collectie hebt! Ik kreeg er meteen inspiratie van....  Ik voorzie al een hele boel leuke mogelijkheden met deze alfabetstempels!

En wat dan weer extra leuk is is dat de lettertypes precies hetzelfde zijn als de teksten uit Love What You Do! Dat is het ideale aan deze producten. Je kunt ze naar hartenlust combineren want alles kan en past bij elkaar!

In het midden van de kaart zit een mooi relief. Dit maakte ik met de Lovely Floral Embossingfolder. Ook deze hoort bij de Share What You Love suite. Deze Embossingfolder is er een uit de serie Dynamic Folders wat wil zeggen dat ze extra veel diepte en detail hebben. Een gave folder met heel veel leuke mogelijkheden! 

Verder maakte ik wat kleine spettertjes op de kaart, als speels detail.
Het leuke twine dat ik gebruikte is overigens niet uit deze suite, maar is wel nieuw. In de nieuwe catalogus staan natuurlijk ook weer andere spulletjes die je kunt mixen en matchen. Ideaal!

En nog even voor de duidelijkheid: De losse producten van de Share What You Love Suite zijn eigenlijk pas per 1 juni verkrijgbaar, maar nu ALLEEN in mei als preorder ook in prachtig samengestelde pakketten te bestellen waarbij je alleen deze maand bij elk pakket gratis extra's kado krijgt! Share What You love is een geweldige serie producten met echt eindeloze mogelijkheden. Alle info over de producten en de pakketten kun je HIER vinden!

En dan nu nog even wat andere leuke nieuwtjes!

UITNODIGING!
Heb je morgen, donderdag 10 mei, nog niets gepland staan dan nodig ik je van harte uit om naar de gezellige Jaarmarkt in Wognum te komen! Heb je wel iets gepland past het misschien nog wel tussen je plannen ;) 


Het is namelijke altijd een oergezellige markt! Ook de Kijkkast is daar deze keer weer te vinden. 
Ik heb de nodige voorbeelden mee, vertel je graag van alles over het stempelen, geef demonstraties, en beantwoord eventuele vragen! Kortom ik heb er zin in!

Ook heb ik kadobonnen mee, wat misschien een goede kadotip is voor MOEDERDAG! Met een nieuwe catalogus op komst is dat wel een heel gaaf kado. Over nieuwe catalogi gesproken... Ook die neem ik morgen mee!

Kom gezellig langs! Er is altijd volop leuks te beleven! Spreek me gerust aan als je bij onze kraam komt, dat vind ik altijd superleuk!
De markt is aan de Kerkstraat (midden in het dorp) en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Het is een flinke markt en er is veel verscheidenheid in het aanbod. Voor ieder wat wils dus! En....In de middag begint ook de kermis!

SALE/UITVERKOOP/KORTING!
De laatste weken van het catalogusjaar zijn ingegaan. Diverse Retiring Producten zijn nu flink afgeprijsd en (net als alles van de Retiring Producten)  nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!
Hier zie je een kleine greep van de producten die nu extra voordelig te bestellen zijn!

 De actuele lijst van alle afgeprijsde producten kun je HIER vinden!

En wil je graag nog even kijken welke producten van de Retirnglijsten nog voorradig zijn kun je via deze links zien wat er nog is aan

Mocht ik je ergens mee kunnen helpen, heb je een vraag, of wil je iets bestellen, neem dan gerust contact met me op! Ik help je met alle plezier!

Dan is hier nog een lijstje met de producten die ik voor de kaart heb gebruikt:
Stempels: Make a Difference*
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Share What You Love Cardstock Pack*
            DSP: Share What You Love Specialty Designer Series Paper*
Inkt: Tranquil Tide, Grapefruit Grove*
Pons: 1 inch Circle
Embossingfolder: Lovely Floral*
Embellishments: Pearlized Doilies*, Share What You Love Artisan Pearls*,
Tools: Stampin Write Marker, Big Shot  
Producten die met een * zijn gemarkeerd zitten allemaal in de Share What You Love Gotta Have It all bundle! die alleen deze maand te bestellen is!

Tot snel!
Annette

Nieuw: Bemachtig uitlopende producten voor het te laat is!
Kijk hier voor alle informatie
Last-Chance Products



Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Woensdag 7 mei om 19.00 uur
Maandag 14 mei om 19.00 uur

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***
Wil jij graag de nieuwe Stampin'Up! catalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen



Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!