dinsdag 1 mei 2018

Delen waar je van houdt... prachtige pakketten met gratis producten!

Dit jaar bestaat Stampin'Up! 30 jaar! Het is niet niks als een bedrijf in creatieve materialen zo lang en zo stabiel bestaat, en nog steeds groeit.

Bij Stampin'Up! gaat het om creativiteit, het werken met prachtige producten, en het plezier hebben in het maken van mooie en betekenisvolle dingen en herinneringen, voor elkaar en met elkaar. Delen en vriendschap, dat staat altijd centraal.


Om deze 30 ste verjaardag te vieren is een speciale SUITE bedacht. Een serie producten die speciaal op elkaar afgestemd zijn.  De "Share What You Love"Suite!  Deze producten zullen in de nieuwe catalogus, die per 1 juni geldig is, te vinden zijn. Het is een schitterende Suite met stempels, papier en decoraties in prachtige zachte kleuren met stijlvolle parelmoeraccenten. Alles geweldig op elkaar afgestemd zoals we van Stampin'Up! gewend zijn, maar natuurlijk zijn alle producten ook perfect los te gebruiken en te combineren!

In mei, deze maand dus, is deze Suite een "Early Release"
Oftewel...
We hoeven niet tot 1 juni te wachten!

Speciaal voor deze Preordermaand zijn drie prachtige pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen! Deze kunnen vanaf nu tot eind mei besteld worden. En alleen tijdens deze Preordermaand krijg je bij elk van deze pakketten gratis bijpassende extra's! Er is een pakket voor de Startende Stempelfan... Daarin zitten inkten, stempels, cardstock en een clearblock, een mooie basis voor als je nog geen (of heel weinig) stempelspulletjes hebt.


Voor de mensen die al een poosje stempelen en de basisspulletjes al hebben is er het wat uitgebreidere pakket. Supermooi! Hier in zitten extra stempels en materialen, nn bij deze set zitten ook weer gratis kadoproducten die je er deze maand bij krijgt.


En voor wie echt, net als ik, dolenthousiast (!) is over deze fantastische Suite is er een compleet pakket, met alles er op en er aan, alles uit het vorige pakket en vele extra's die het nog mooier maken...en bij deze optie krijg je zelfs meerdere gratis kadoos, waaronder een extra stempelset die NIET los te bestellen is, ook later niet! Een echte "Special Edition" dus!!

Share What You Love.... Dat doe ik als demo, tijdens mijn workshops, en andere activiteiten die ik organiseer, hier op mijn blog, en waar ik ook maar kom... Ik krijg vaak te horen dat ik helemaal ga stralen als ik het er over heb!

Maar ook geldt "Share What You Love" voor elke stempelaar die eerst geniet van het maken, en daarna van het versturen van de kaart, het geven van de gemaakte kadoverpakking, of het genieten van een mooie zelfgestempelde decoratie.
Share What You love is voor iedereen!

Deze maand is hier op het Kijkkast Blog deze Suite het thema van de maand. Ik zal jullie graag laten zien hoe ontzettend mooi en veelzijdig deze fantastische Suite is!

Bestel je deze maand bij De Kijkkast een van de drie pakketten, heb je bovendien GRATIS toegang tot de wekelijkse Live Video's met tips, voorbeelden, Live Stempelen, online workshops, ideeen, inspiratie, nieuwe variaties, combinaties en ander leuks! Zo heb je volop inspiratie om met je eigen pakket aan de slag te gaan. Deze video's zijn Exclusief voor de Share What you Love Suite, alleen tijdens deze preordermaand, en alleen bij de Kijkkast!

Hier is een introductievideo van Stampin'Up! over deze Suite, en over de pakketten:De pakketten... wat zit er in?


Pakket 1: "Just getting Started" voor als je net begint met stempelen.  Naast De LOVE WHAT YOU DO Stempelset vind je in deze kit een clearblock E, twee bijpassende kleuren inkt, en een pak Very Vanilla Cardstock. Dit pakket kost 68,50 euro Bij deze kit krijg je GRATIS een pak bijpassende Note Cards&Envelopes ( 20 stuks). ter waarde van 7,75!

Pakket 2: "A Little More, Please" voor als je al even stempelt, de basisspulletjes al hebt, en ook al wat kleuren inkt hebt. In deze set zit naast de LOVE WHAT YOU DO stempelset ook nog de set "MAKE A DIFFERENCE", een pak (40 vel) Very Vanilla Cardstock, een pak assortie Share What You Love cardstock (24 vel), een pak pearlized Doilies, een Grapefuit Grove (NIEUWE KLEUR!) stempelinkt, Rich Razzleberry Velvet Ribbon, Share What You love Artisan Pearls in bijpassende kleuren. Dit pakket kost 110,75 euro. Daarbij krijg je gratis een pak Very Vanilla c6 enveloppen (40 stuks) EN de Share What You Love Embellishmentskit, samen met een waarde van 21,75 euro!
Pakket 3:"Gotta Have It All" voor wie graag dit hele prachtige pakket compleet wil hebben en alle geweldige mogelijkheden wil kunnen benutten. In dit complete pakket vind je de LOVE WHAT YOU DO stempelset, de MAKE A DIFFERENCE stempelset, een pak Very Vanilla Cardstock (40 vel), een pak Share What You Love cardstock ( 24 vel), De Pearlized Doilies, het (letterlijk en figuurlijk) schitterende Share What You Love Specialty Designer Series Paper, de nieuwe Grapefruit Grove Inkpad, het Rich Razzleberry Velvet Ribbon, de Share What You Love Artisan Pearls en de Lovely Floral Embossingfolder. Dit pakket kost 154,50 euro Hierbij krijg je gratis: De Unieke Statement of the Heart stempelset, De Very Vanilla c6 enveloppen, en Share What You Love Embellishmentkit, samen met een waarde van 36,75 euro!


De complete Flyer met alle pakketten kun je HIER downloaden!


In de Flyer zul je ook de nieuwe In Colorinkten aantreffen! Ook deze kun je nu al bestellen. Nu in een complete set met alle vijf nieuwe In Colorkleuren met alleen deze maand een preorderkorting van 10 procent!


Bestellen van de inkten of pakketten kan door mij een mail te sturen, mij te bellen, of natuurlijk tijdens een van de workshops! Heb je vragen? Natuurlijk mag je altijd even contact opnemen, ik help je graag!

Ik kan in alle oprechtheid zeggen dat ik helemaal verliefd ben op deze schitterende Share What You Love Suite! De komende weken kun je dus allerlei ideetjes, inspiratie en voorbeelden verwachten.... Dus houd de Kijkkast in de gaten! Volg en like ons vooral ook op FACEBOOK! Ook daar zal het nodige te zien zijn!

Tot snel!
Annette

Nieuw: Bemachtig uitlopende producten voor het te laat is!
Kijk hier voor alle informatie
Last-Chance Products


Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Woensdag 2 mei om 19.00 uur
Maandag 7 mei om 19.00 uur
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Wil jij graag de nieuwe Stampin'Up! catalogus ontvangen?? 

Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturenGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...