donderdag 30 maart 2017

Shabby Vintage met Botanical Blooms

*Morgen 31 maart: Laatste dag van de Sale-A-Bration! Nog een dagje om je gratis Sale-A-Brationkado te kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro! (vrijdag om 18.00 uur doe ik een extra (mee-)bestelling! 
Of: nog een dag om de Starterkit (INFO) te kiezen en daarbij twee gratis EXTRA stempelsets naar keuze kado te krijgen!*

Hoe leuk is het toch om je stempels steeds op een andere manier te gebruiken! Als dit niet zo zou zijn was dit niet zo'n geweldige hobby en had je niet de artistieke mogelijkheden die je nu wel hebt!

De designs waarmee je werkt zijn weliswaar door iemand ontworpen maar als jij ze in handen krijgt ben je helemaal vrij om er je creatieve kunsten op los te laten! Voordeel is dat je niet prachtig hoeft te kunnen tekenen oid om toch mooie dingen mee te kunnen maken....

Dat maakt dat iedereen iets moois kan maken, ook al heb je nog nooit eerder gestempeld...


Maar wil je, of kun je al meer dan dat, dan kun je daarnaast je stempels met wat meer uitgebreide of zelfs de meest geavanceerde technieken combineren en maak je met dat design toch helemaal je eigen creatie. En de volgende keer maak je er weer iets totaal anders mee!

Voor deze kaart gebruikte ik de Botanical Blooms stempels, met bijpassende framelits, nu eens op een lekker Shabby Vintage manier. Met veel laagjes, subtiele contrasten, vergrijsde kleuren en wat mooie oudmaaktechniekjes. He is altijd wonderlijk wat kleur met een stempel doet!

Maar ook de achtergrond draagt bij tot het effect. Hier heb ik de Detailed Floral Thinlits eens op een een andere manier gebruikt waardoor de achtergrond spannend en gelaagd wordt. Helemaal niet moeilijk om te doen, maar met een groots effect. Het geeft ook lekker veel structuur, zoals je op onderstaande foto goed ziet....

Maar ook het sleetse, net niet perfecte effect is een belangrijk ingredient. Dit geeft het Shabby uiterlijk aan de kaart.

Leuk om te doen vind ik altijd, want meestal gebruik ik deze stempels en Framelits voor heel andere stijlen! Enkele voorbeelden daarvan vind je {hier}
Er is lekker gemixed op deze kaart met uiteenlopende kleuren stempels en dies... Want ook nieuwe combinaties maken dat je je stempels optimaal gebruikt. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van je mooie materialen... Niet in de kast laten liggen maar gebruiken!

 Dit kaartje maakten we een tijdje geleden tijdens een workshop in Vintage stijl. Dat is toch een stijl waar ik van blijf houden en waar mensen graag de kneepjes over komen leren. Bij de Kijkkast zijn dan ook regelmatig ook workshops in Vintage stijl te boeken! Binnekort komen er trouwens nieuwe workshops aan!

Ik hoop dat ik je een beetje op het idee heb gebracht eens met andere ogen naar je eigen stempels te kijken!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Botanical Blooms, Timeless Textures, Circle of Spring
Papier: Cardstock: Soft Suede, Blushing Bride, Sahara Sand
Inkt: Soft Suede, Sahare Sans, Blushing Bride, Old Olive
Ponsen: 1 1/4 inch circle
Dies: Botanical Builders Framelits, Detailed Floral Thinlits, Stitched Shapes Framelits
Embellishments: Stitched Satin Ribbon Blushing Bride,  Bakers Twine Old Olive
Tools: Big Shot, Stampin'Sponges, Sponge Daubers Precision Plate, Die Brush
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals, Fast Fuse

Tot snel!
Annette

Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Vrijdag 31 maart 2017 (laatste (mee-)bestelling binnen de SAB!!!)
Maandag 3 april om 19.00 uur
Maandag 10 april om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare (nog 1 pakket beschikbaar, laatste kans)
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets (tot 31 maart),  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!