maandag 13 maart 2017

Vintage Collage met Papillon Potpourri

Na een heerlijk week met lekker veel workshops komt er nu een bijna workshoploze week aan, en dat is bewust gepland. Alleen op donderdag hebben we nog een zeer gezellig Stempelmomentje. De rest van de week besteed ik aan diverse feestelijkheden, want maart is hier altijd feestmaand. Ook jullie kunnen meefeesten, want vanaf woensdag 15 maart komt er allerlei leuks aan in de ..... Kijkkast-Feest-Tiendaagse! Houd dit blog maar in de gaten en volg vooral ook de {KIJKKAST FACEBOOKPAGINA} want er gaat van alles gebeuren ;o)

Maar nu, op naar het kaartje dat ik vandaag laat zien!

Heerlijk producten, stempelsets en kleuren mixen en combineren is ontzettend leuk. Dat blijf ik een fantastische mogelijkheid van het stempelen vinden. 

Vandaag laat ik daarom een kaart zien in vintagestijl, waarop ik in collagestijl van alles heb gecombineerd.

Heerlijk snuffelen tussen je stempels, en van de ene set die stempel gebruiken, en van de andere set weer een ander.
In het middelpunt staat de prachtige vlinder van Papillon Potpourri,, dubbel gestempeld en uitgeponst met de bijpassende ponsen. Een Golden Oldie, maar wat blijft hij toch prachtig!

De kleurcombinatie vind ik  ook erg mooi zo. Paars en bruin passen prima bij elkaar, als je maar de juiste kleur paars, met de juiste kleur bruin matcht.


Onder de cirkel met de vlinder zie je een gestempelde rand, deze stempel is eigenlijk een krans, uit de stempelset  Circle of Spring, maar komt hier heel anders tot z'n recht. Bewust is de stempel hier niet perfect afgedrukt, voor een lekker "oude" look. Er zijn trucjes voor om dit te doen, bijvoorbeeld het licht afdeppen van de inkt met een tissue.


Hieronder maakte ik een border samengesteld uit diverse stempels maar wel zo dat het toch rustig genoeg is gebleven. Er is goud verwerkt door de randstempel uit Floral Phrases met embossingpoeder te bewerken.

 De randen van de kaart zijn gestempeld met de gave ruige structuurstempel van Timeless Textures.

Door diverse laagjes te gebruiken wordt het een lekker rommelig, shabby geheel. De gestanste rand (uit de set Flourish thinlits dies) laat het paars terugkomen en in het Natural Trim komt het goud terug. Het kant (Very Vanilla Lace Trim) zorgt voor wat extra structuur.


En zo is mijn "brocante"kaartje helemaal klaar ;o) Dit is echt een van mijn favoriete stijlen, en ook de workshops die ik in Vintagestijl maak zijn gewoonlijk erg geliefd. Ook deze kaart is tijdens een workshop gemaakt! De deelnemers vonden het gaaf en verrassend om te doen! Wat waren ze trots ;o) 

Zou je ook graag leren hoe je deze stijl bereikt en zoiets zelf kunt maken (en je hebt er echt niet perse heel veel stempels voor nodig hoor!) dan kan ik natuurlijk ook voor jou eens een gave vintageworkshop bedenken en (komen) geven. Er zijn nog enkele plekjes vrij in de agenda, dus aarzel niet ;o) Verzoekjes zijn altijd welkom!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Papillon Potpourri, Floral Phrases, Circle of Spring, Timeless Textures, Special Reason
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Wisteria Wonder, Early Espresso
Inkt: Wisteria Wonder, Early Espresso, Sahara Sand, Versamark
Ponsen: Elegant Butterfly, Bitty Butterfly, Classic Label
Dies: Flourishes Thinlits, Stitched Shapes Framelits
Embellishments: Very Vanilla Lace Trim, Natural Trim Glod, Pearl Basic Jewels,Stampin'Embossingpowder Gold
Tools: Embossing Buddy, Heat Tool, Big Shot, Sponge Daubers, Stampin'Sponges

Tot snel,
Annette

Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!
*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 13 maart om 19.00 uur
 Maandag 20 maart om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 

Ben je ook zo toe aan nieuwe stempelinspiratie?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!