donderdag 23 maart 2017

Mijn eigen KIK, Mosaic Magic, en nieuws!

Het was er nog niet van gekomen jullie mijn eigen KIK-creaties van de februari KIK te laten zien.
Deze keer was het onderwerp Mosaic Magic!

Een ontzettend leuke KIK om aan te werken, en ook een beetje een speciale.....
Met een anders-dan-anders gevoel heb ik dan ook deze keer de voorbeelden gemaakt....
Dit was al weer de 20ste KIK, en vanaf het begin is de KIK alleen maar gegroeid.... Ook de laatste maanden kwamen er weer een flink aantal KIK-deelnemers bij... Zo veel enthousiasme....Wat is dat toch genieten!! Het is elke keer een plezier om te bedenken, uit te werken en vervolgens vorm te geven!
En als ik de reacties mag geloven heeft de KIK al heel wat teweeg gebracht bij veel van de deelnemers! Voor de een is het  een leerschool, voor de ander een manier om uit de comfortzone te gaan... de ander werkt graag met een opdracht en een uitdaging. Ook gaan velen elke maand door een echt creatief proces, en anderen doen het weer voor de mooie spulletjes die ze elke maand in de KIK aantreffen. En dat is allemaal prima!
Mooier kan het niet, zou je denken! Maar helaas is het niet allemaal 100 procent zonnig....

En dat ligt niet aan de ideeen, niet aan het animo, en al helemaal niet aan de zo super-enthousiaste deelnemers....
maar helaas, en tot mijn grote ontzetting,  heb ik moeten concluderen dat de KIK voor "oneigenlijke doeleinden"wordt gebruikt. Zaken waaraan ik NIET gelieerd wil worden. Ik ga jullie niet lastig vallen met de details. Liever besteed ik zo weinig mogelijk woorden aan deze mensen....
maar hierdoor heb ik tot mijn grote verdriet wel een aantal dagen geleden aan de KIK-deelnemers moeten mededelen dat de KIK van februari helaas de allerlaatste KIK is geweest...

Ja, het is echt waar: de KIK stopt!

De reacties waren de afgelopen dagen overweldigend en hartverwarmend. Vele geschrokken, geschokte  en verdrietige berichtjes, kaartjes en zelfs bloemen kwamen er. Er waren ontzettend lieve woorden, veel waardering voor de KIK, alle begrip voor deze beslissing en men was boos omdat dit is gebeurd en verdrietig omdat ze de KIK erg gaan missen... Zelf ben ik vooral verdrietig... maar daarentegen ook vastberaden.

Want: Gelukkig krijg ik altijd weer nieuwe ideeen en ik blijf deze ideeen graag delen! Ik blijf me richten op leuke dingen, creativiteit, vriendschappen, gezelligheid en vooral het plezier in het stempelen! Veel blije mensen om hme heen hebben en ze inspireren, ik doe het graag. En dat neemt niemand me af! ;o) Ik blijf bij mijn basis en weet: Eerlijk duurt het langst!

Dus.... er komt vast weer iets leuks aan in de toekomst ;o)

LEUK NIEUWS!

Ja, er is gelukkig ook LEUK nieuws! SUPERLEUK zelfs!

De Stempelclubgroepen van de Kijkkast draaien nu bijna een half jaar en....... met groot succes! Bij voldoende animo breidt de Club zich uit, zo beloofde ik, en nu is het zover...

Met ingang van APRIL starten we alweer een derde groep in de Kijkkast-Stempel-Club!
Zo ontzettend supergaaf is dit!
Deze nieuwe groep gaat plaatsvinden op de WOENSDAGOCHTEND! En.... er zijn nog een paar plaatsjes vrij!

De Donderdagavondgroep is helemaal vol, maar in de Vrijdagmorgen groep komt binnenkort ook een plekje beschikbaar. Ook voor de vrijdagochtend kun je je dus aanmelden!

Dus wil je ook elke maand een gave en unieke, zeer leerzame Clubworkshop doen, met elke keer een nieuwe techniek, nieuw thema, nieuwe tips & Trucs, en ook nog eens heel voordelig aan je Stempelspulletjes willen komen, dan is dit je kans!

Ben je enthousiast over het stempelen? Wil je meer leren? Wordt Kijkkast StempelClublid en geniet van alle voordelen die dit je biedt! Daarbij zijn het ook ontzettend leuke, gezellige groepen met een fijne, gemoedelijke sfeer! Je vindt alle informatie op de Kijkkast-Club-Infopagina!

Ik zie je aanmelding GRAAG tegemoet!

Dan is hier nog even de lijst van gebruikte materialen voor de KIK-creaties!
Wat heb ik gebruikt:
Materialen uit de KIK van februari 2017
En:
Stempels: Touches of Texture, Moroccan Nights, Sentimenten, Bunch of Blossoms, Make a Medallion (SAB)
Inkt: Early Espresso, Cajun Craze, Delightful Dijon, Dapper Denim
Pons: Classic Label
Dies: Layered Circle Framelits
Extra: Linen Thread
En verder: Tear&Tape Adhesive, Multi Purpose Liquid Glue,  Mini Glue Dots, Stampin'Dimensionals.

Tot snel,
Annettefoto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.

Van 15-25 maart: Kijkkast Feest Tiendaagse!
*Bij elke bestelling een kleurrijk kadootje
*Gratis BONUSproduct bij je bestelling (INFO)

Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
  Maandag 27 maart om 19.00 uur (laatste (mee-)bestelling binnen de SAB!!!)
Maandag 3 april om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets (tot 31 maart),  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***18 opmerkingen :

 1. Met ontzetting heb ik een paar dagen geleden je bericht gelezen. Wat ontzettend jammer dat door toedoen van jaloerse(?) mensen je dit besluit hebt moeten nemen. Ik heb er al die maanden zo ontzettend veel van genoten en zo ontzettend veel geleerd! De Kik was echt uniek! Annette, dankjewel voor alles wat je gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer, ik kan er echt wel om huilen. De KIK is voor mij echt een creatieve omslag geweest. Wat ongelooflijk KIKken was het elke maand. Je hebt er ongelooflijk veel liefde, tijd en aandacht in gestoken. En je ideeen waren elke keer zo ontzettend origineel en vernieuwend! Hopelijk komt de KIKsfeer terug in een nieuwe vorm. Ik ga heel hard hopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend verdrietig... Je zegt het zo netjes, respect daarvoor, maar ik ben echt zo boos op de mensen die dit gedaan hebben!

  Ik baal enorm!!! De KIk is echt KIKKEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Annette. Ook ik was als trouwe KIKker verdrietig. Dubbel verdrietig. Ten eerste dat de KIK stopt en ten tweede. Wat zijn dat voor mensen die iemand die iets opzet vanuit haar hart. Haar zoiets aandoen. Heb er geen woorden voor. Er is al zoveel onrecht on deze vaak boze wereld, waarom gunnen mensen jou dit geluk niet van je passie, je KIKkindje. Ben bedroefd, door dit besluit, maar begrijpen doe ik het. Wat is het toch een jaloerse wereld de stempelwereld. Om zoiets moois wasrwaar je iedere maand je ziel en zaligheid in legde, de grond in te boren.
  Hele dikke knuffel Annette. Dit verdien je niet en zoals je zei. Eerlijkheid duurt her langst.
  Liefs Yvon, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Yvon, bedankt voor je lieve woorden.... Alleen.... ik ervaar de stempelwereld niet als een jaloerse wereld. Het overgrote deel van de stempelliefhebbers is lief, gezellig, creatief en aardig. Ik heb het geluk er velen te mogen kennen! Helaas hebben we net als in het gewone leven wel eens een paar "rotte appels"... Wat ik zo verdrietig vind is dat er nu zo veel mensen gedupeerd zijn door toedoen van hen. Maar laten we ze niet te veel aandacht geven en ons richten op het leuke! Dikke knuffel terug!

   Verwijderen
 5. Zo hee, ik ben er na een paar dagen nog van slag van! Zo intens ZONDE!!! dat de KIK moet stoppen. Alle begrip voor je beslissing, maar zo jammer!! Ook ik heb enorme waardering voor wat je met de KIK voor mij en vele anderen hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo knap dat je zoiets gemeens zo netjes onder woorden hebt gebracht.. maar je hebt natuurlijk gelijk.... hoe minder aandacht hoe beter.... Heel veel dank voor de fantastische KIK die ik elke keer zo blij in ontvangst nam en waar ik naar uit keek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Annette lief copycats heb je overal, sommigen met opzet , sommigen omdat synchroniciteit nu eenmaal bestaat ( en dat zijn het dus niet echt copycats)
  Ik zie het altijd maar als een vorm van bewonderen als iemand anders mijn idee overneemt, laat het je niet raken, er is helemaal niets echt nieuw onder de zon, jij jouw ding, anderen het hunne ( of het jouwe ), laat het waar het hoort en ga lekker door met creëren, vanuit je hart, deel je creativiteit en neem daarmee ook het risico dat iemand jouw ding zoooooo leuk vindt dat ie het namaakt, zie het als een groot compliment , warme knuffff

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Er was geen sprake van copycats Elly... Het was erger.. maar wil daar geen woorden aan besteden.
   En wat dacht jij joh, natuurlijk ga ik door met creeeren, dat zou ik niet eens kunnen laten ;o)

   Verwijderen
 8. De KIK is een geweldig initiatief geweest van een unieke demonstratrice! Op een doordachte manier heb je mijn hersens, en die van vele anderen, aan het werk gezet met mooie, originele en unieke opdrachten, suggesties en techniektips. Zo ontzettend leerzaam! Ik hoop dat je over een poosje moet verzamelt en een nieuw initiatief opstart. Reken er alvast maar op dat ik dan weer mee doe! Heel veel lieve creagroetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje Annette, wat een ontzettende domper, bah!! Waarom doen mensen zo?
  Leuke ideeën heb jij altijd, dus dat komt wel weer goed, maar dit is zo zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik mis hem nu al, de KIK! Vanaf het begin heb ik mee gedaan en het was elke maand iets om naar uit te kijken. Elke keer stond ik versteld van de geweldige ideeen, die zo origineel en tegelijkertijd zo toegankelijk waren! Je ideeen zijn echt geweldig... je gemaakte kaarten trouwens ook.... bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schitterende kaarten. Bijzonder en toch heel rustig! Ik vind het ontzettend jammer dat je met de KIK moet stoppen. Dat zal een moeilijke stap geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo zonde dat die heerlijke KIK gestopt wordt door toedoen van mensen met een minder positieve instelling. Maar ik ben heel blij dat ik de KIK een jaartje heb mee mogen maken.
  Hartelijk dank voor je inzet en fantastische ideeën, Annette! Ik heb er van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Eeuwig zonde!! Natuurlijk begrijp ik helemaal je beslissing, je kon niet anders... maar ik baal er enorm van....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Annette, er is jou iets naars overkomen en dat verdien je niet! Sommige mensen zijn schaamteloos..... Ik ben blij dat je gewoon vol goede moed doorgaat! De KIK was een geweldig en uniek idee, perfect uitgewerkt en heel doeltreffend! Wat heb ik er veel van geleerd! Door jou tips ging ik alles anders bekijken en werd mijn eigen creativiteit aangesproken. Elke maand was ik weer verbaasd over wat je had bedacht, en het zal zo slim in elkaar! Lieve Annette, ga vooral door op jouw eigen manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een teleurstelling... Ik heb er nog steeds een katergevoel van... De KIK was gewoon helemaal te gek! Zo ontzettend jammer dat dit jou en al die enthousiaste andere deelnemers is ontnomen... Afgunst is een smerig iets....

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...