vrijdag 17 maart 2017

Time flies........ met Reverse Words. (lange post en veel foto's!)

Vandaag heb ik heerlijk zitten mijmeren tijdens een paar fijne stempeluurtjes.... Het is namelijk een bijzondere dag voor mij, want ik vier vandaag..............mijn vierde Stampin'Up!-verjaardag, oftewel, mijn eerste vier jaar als Demonstratrice!

En dat is voor mij echt een feestje waard hoor!


Het is eigenlijk niet te beschrijven wat ik in die jaren heb meegemaakt, geleerd, beleefd, ervaren, gezien en gedaan. In de eerste plaats door het delen van creativiteit, maar ook door alle mooie dingen die er bij komen, en die je niet verwacht als je in dit avontuur stapt! Al die dingen zijn BONUS! En zo ongelooflijk te gek!!
Een van die bijzondere dingen die je er gratis en voor niets bij krijgt is het contact met een heleboel nieuwe mensen. Bijzondere ontmoetingen, veel leuke lieve mensen met wie je iets belangrijks deelt, en vooral veel waardevolle vriendschappen, waarvan ik van sommige zeker weet dat dat vriendschappen voor het leven zijn!

Die vier jaar zijn gewoon om gevlogen!


Hier zit ik dan vier jaar verder. Begonnen om de mooie producten, de aantrekkelijke korting en de vrijheid en mogelijkheden..... en omdat het me zo leuk leek om af en toe een workshop te geven. Echt als een creatieve uitlaatklep dus. Dat was wat ik wilde en bij mij paste.

En dat doet het nog steeds....

Maar het is veel meer geworden dan dat! Vooral veel leuker! Ik ben er nu elke dag mee bezig, heb het heerlijk druk (want ik geniet er van) met workshops, er zijn een heleboel lieve en gezellige mensen die bij mij graag de stempelkneepjes komen leren en inspiratie op komen doen....en daarvoor bij de Kijkkast hun stempelmaterialen kopen en om me heen heb ik inmiddels een geweldig team dat ik op weg mag helpen en steunen, zodat ook zij ook zo veel plezier hebben van hun demo-zijn!! (nog meer bonussen!)

En dit team groeit nog steeds, dus af en toe maak ik kaartjes voor nieuwe teamgenootjes.
Zo leuk om zo'n kaartje dan samen met een handig en bruikbaar kadootje naar ze toe te sturen! Ik vind het zo belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt!
Uitgangspunt voor deze kaarten was de Sale-A-Brationstempelset Reverse Words, en daar heb ik lekker wat andere stempelsets mee gecombineerd om te kijken wat er allemaal mogelijk is...

Nou, dat combineren blijkt dus heel makkelijk te zijn! Met Reverse Words kun je alle kanten op!

Na het maken van deze kaartjes en kadoverpakkingen had ik al die leuke hippe groene kleuren nog op tafel liggen. Cardstock, Inkt en ook het Glimmerpaper uit de aanvullende Sale-A-Brationfolder. Wauw wat een mooie combinatie.Ik ging dus nog lekker even verder! Lekker mixen en matchen!

Ik combineerde Reversed Words met allerlei andere sets. Zo kwam ik op allerlei nieuwe thema's en mogelijkheden.
En dat met drie groentinten, die eigenlijk best met elkaar "vloeken" ;o)

Maar goed, dat is juist de uitdaging he! Hahaha!
Als je het goed gebruikt, kan het juist weer prima!

Ik zal de andere kaartjes ook even "los" laten zien....

Met de examens voor de deur kun je maar beter voorbereid zijn......

En als je zelf een dagje ouder wordt, worden veel van je vrienden dat ook ;o) Dus hier gebruikte ik de stempels als achtergrond en stempelde er met zwart overheen. Happy Fiftieth Birthday! 

Overal komen de stempels, de kleurtjes en het Glimmerpaper weer terug....
En voor je het weet heb je weer wat hippe kaartjes op voorraad! Echt ZO leuk om zo variaties te ontdekken, restjes op te gebruiken en lekker creatief bezig te zijn.

 Reverse Words blijkt met bijna alle stempelsets prima te combineren! Wat een topper ;o) Ik vind hem naast handig ook nog eens ontzettend mooi! Ik heb er dan ook heerlijk mee gewerkt!

En, ook nu vloog de tijd dus weer om!

Mocht je nou ook last hebben van dat ontzettend besmettelijke maar zo heerlijke STEMPELVIRUS en misschien ook wel graag van al die leuke voordelen zou willen genieten, dan heb ik goed nieuws voor je!

HET KAN!

Ik heb voor jou ook zo'n leuk kaartje en welkomstkadootje bewaard, en in ons team is voor leuke mensen altijd een plaatsje vrij! Ja, ook als je helemaal geen workshops wilt gaan geven, en het alleen voor je eigen hobby doet.... Wil je meer, dan help ik je, maar dat is helemaal aan jou!

Heb je interesse, of wil je meer weten,  vraag dan gerust om meer informatie, en mijn tip is: wacht er niet te lang mee, want stel nu dat je inderdaad besluit te gaan voor de  superaantrekkelijke starterkit (voor 175 euro aan stempelspulletjes naar keuze waarvoor je slechts 129 euro betaalt!!) krijg je er tot 31 maart ook nog eens twee stempelsets naar keuze gratis bij!! (en ja, dat mogen ook de aller allerduurste zijn!)  Het zou natuurlijk zonde zijn om dat te laten liggen! En je weet het. Geen kleine lettertjes, geen dwang, geen gedoe.... alleen maar LEUK! Je vindt een heleboel informatie {Op Deze Pagina}

 Maar liever nog neem ik de tijd om persoonlijk alle vragen te beantwoorden die je misschien hebt, en om je precies te vertellen hoe het allemaal werkt. Heel graag maak ik daar tijd voor!

Want ik gun iedereen iedereen het plezier dat ik al vier jaar hebt, en deel dit dan ook graag!

Voor meer informatie mag je dus altijd, en uiteraard helemaal vrijblijvend, CONTACT met me opnemen!
Image result for vier jaar gefeliciteerd
Wie weet mag ik jou dan binnenkort wel verwelkomen en krijg je naast je super te gekke startkit ook zo'n hip kaartje in je brievenbus ;o) Dat zou ik echt helemaal te gek vinden!


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Reverse Words (SAB), Milestone Moments, Vertical Garden, Brushwork Alfabet, So Very Much (SAB) Suite Sentiments, Any Occasion (SAB), Birthday Bright
Papier: Glimmer Paper Assortment Pack (SAB)
             Cardstock: Thick Whisper White, Whisper White, Cucumber Crush, Garden Green, Mint Macaron
Inkt: Basic Black, Cucumber Crush, Garden Green, Mint Macaron
Ponsen: Classic Label, Banner Triple, Sprinkles
Embellishments: Thick Bakerstwine Cucumber Crush en Whisper White, Solid Bakers Twine Basic Bladck, Rhine Stone Jewels, Urban Underground Designer Washitape, Glassine Gift Bags
Tools: Stampin'Spritsers, Papersnips 

Tot snel!
Annette
foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.
Van 15-25 maart: Kijkkast Feest Tiendaagse!
*Bij elke bestelling een kleurrijk kadootje
*Gratis BONUSproduct bij je bestelling (INFO)
Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!
*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
 Maandag 20 maart om 19.00 uur
 Maandag 27 maart om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...