dinsdag 14 maart 2017

Romantisch roze met Delicate Details D-INKT!-sdag#43

 Op dinsdag laat ik graag inktige achtergronden zien. Vaak zijn dit kleurrijke creaties en gebruik ik uiteenlopende nieuwe technieken. Gewoon omdat het zo leuk is!
Maar soms ga ik ook aan de slag met oude vertrouwde techniekjes en kies ik voor weinig contrast. Dat levert weer totaal andere achtergronden op!
Het is ook zo leuk om voor 1 kleur te kiezen zoals ik hier heb gedaan. Ton sur ton. Het roze is in alles doorgevoerd.

De twee zachte roze kleuren Blushing Bride en Pink Pirouette liggen dicht bij elkaar maar hebben toch een totaal andere sfeer of ondertoon. Pink Pirouette is een koelere kleur en Blushing Bride is warm, bijna Oudroze. Samen heb ik ze op dit kaartje gebruikt waarbij ik gebruik heb gemaakt van de eigenschappen van de beide kleuren.

Voor de achtergrond heb ik in diagonale lijnen gewerkt. Met de prachtige kantjes en randjes van Delicate Details ( Een Sale-A-Brationset!!) heb ik de achtergrond gestempeld met Versamarkinkt en geembost met Clear embossingpoeder.. 

Daarna heb ik met inkt er over heen gesponsd waarbij de geemboste randjes zorgen voor een "resist"effect. 

En als laatste stap heb ik nogmaals de randjes gestempeld. 

Niks spectaculairs qua technieken dus, maar door de kleuren en schitterende stempelset krijg je een mooi  en romantisch resultaat.  Mocht je ook van mooie achtergronden houden is dit een heel gave stempelset voor dit doel! (al kun je er natuurlijk nog veel meer leuks mee doen he!) Tot en met 31 maart, of zolang de voorraad nog strekt (want op is op) kun je deze Sale-A-Brationstempelset GRATIS uitkiezen bij je bestelling vanaf 60 euro. Deze wil je toch niet missen?

Vervolgens heb ik een prachtig opengewerkt label gestanst met de So Detailed Thinlits dies, dit label heb ik weer lichtelijk gesponsd en bestempeld met een mooie tekst. Daarna heb ik het label gemat op het  lichtere roze. Door dit verhoogd op te plakken met dimensionals krijg je lekker veel structuur en diepte. Oeehhhh zo mooi dit label!!!

Ook het prachtige luxe lint heeft precies dezelfde kleur (een van de grote plussen van Stampin'Up!: de kleuren die prachtig coordineren!) en dat maakt het nou net helemaal af.

Meer heeft de kaart niet nodig. Hij is dus klaar voor verzending... maar naar wie zal ik hem sturen? Het is een mooie kaart voor een jarige vriendin die zo van Brocante houdt, voor mijn moeder die hem vast mooi gaat vinden, of voor onze buren die binnenkort gaan trouwen. Oftewel, voor veel gelegenheden te gebruiken.  Ik ga nog maar eens even nadenken over wie deze kaart gaat krijgen.... Misschien wil een van mijn bloglezers hem wel graag ontvangen.....Laat het gerust weten in de reacties als dat zo is.....dan stuur ik hem binnenkort misschien naar jou op! Maar tot die tijd mag hij eerst nog heel even pronken in de Kijkkast!

Wat vind jij? Is het saai zo alles in 1 kleur, of vind je het juist mooi?

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: So in Love, Delicate Details (SAB)
Papier: Cardstock: Blushing Bride, Pink Pirouette
Inkt: B;ushing Bride, Versamark
Dies: So Detailed Thinlits Dies
Ponsen: 1/8 inch handheld Circle, 1/2 inch Circle
Embellishments: Embossingpowder Clear, Stitched Satin Ribbon Blushing Bride
Tools: Embossingbuddy, Heat Tool, Big Shot, Stampin'Sponges, Sponge Daubers, Paper Snips
En verder± Snail Adhesive, Silicon Craft Sheet, Stampin´Dimensionals 

Tot snel!
Annette

Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!
*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
 Maandag 20 maart om 19.00 uur
 Maandag 27 maart om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

4 opmerkingen :

  1. Annette this technique has made for a stunning card and would work with any colour pallette. Thank you for sahring...I must try this technique soon xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow Annette, wat is dit weer een beauty van een kaart, ik wil wel alles van je namaken zooo mooi. Juist door die ton sur tonkleur is tie echt prachtig geworden, ik vind hem echt gaafffff.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a beautiful card! I love it, and I love the look of your blog. It's very, very nice!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!