woensdag 8 maart 2017

Blik achter de schermen: Hoe worden de SHARES gemaakt!?

 Toen ik vandaag weer een nieuw viertal pakketten voor de Paper&Ribbon Shares aan het maken was, bedacht ik me dat het leuk zou zijn om......
nu eens te laten zien hoe zulke pakketten tot stand komen! Een kleine blik achter de schermen dus!

Natuurlijk begint het met het plaatsen van een bestelling. Zodra er weer vier aanmeldingen zijn voor de Share, pak ik de voorjaarscatalogus er bij, en bestel ALLES! Nou ja, behalve de stempels en dies dan, want die zitten niet in deze share pakketten. Maar dus wel alle Designpapier, lint, cardstock en embellishments. Dat is een leuk klusje! ;o)

2017 LENTE/ZOMER CATALOGUS 

Als de bestelling dan is binnengekomen begin ik met het verdelen:
Alle kleinere embellishments verdeel ik in vieren, en doe ik in kleine gripzakjes...
Ook het lint deel ik in vieren. Dit gaat ook in een zakje, en niet op een kaartje, om "knakken"in het lint te voorkomen.

Resultaat is, een berg gevulde zakjes en een heleboel lege verpakkingen...

Dan begint het snijden van het Designer Series Paper en het uitzoeken van de 36 vellen cardstock in alle bijpassende kleurtjes.

Op de andere tafel begin ik dan met het maken van de vier pakketten:

Al het papier en cardstock gaat netjes in een zakje met stevig karton er achter om vouwen te voorkomen. Alle embellishments gaan samen in een groter gripzakje. Het zijn dan echt grote, zware stapels!

Een zo'n stapel heb ik even omwijd gelegd zodat je eens kunt zien hoeveel er wel inzit!

Een kleurrijk geheel!

Voor stempelfans een echte snoepwinkel ;o)

Veel he? En alles wat je op bovenstaande foto ziet, zit dus in 1 Sharepakket! Het gaat hier om het "Compleet"pakket.... Er is namelijk keus tussen drie opties.

Het zijn dan ook echt dikke goedgevulde pakketten! Via deze link kun je een gedetailleerde opsomming van de inhoud zien!


Tenslotte gaat er nog een verrassing bij (die staat uiteraard niet op de foto ;o) en dan zijn ze klaar om naar de nieuwe eigenaren te gaan! Ze gaan er vast en zeker heel veel plezier van hebben!! En... volgende week maak ik gewoon weer nieuwe Paper & Ribbon Shares! Best even een klusje maar ook een erg leuk werkje met al die vrolijke kleuren en materialen. Ik krijg er altijd zelf ook weer ideeen van!

Wil je misschien ook zo'n prachtig pakket?


Dat kan natuurlijk!  Geef dan tijdig (VOOR 28 maart) aan me door dat je mee wilt doen! Zodra er weer een groep van vier deelnemers is, maak ik met veel plezier weer een serie van vier snoeppakketten eh...Kijkkast Paper&Ribbonshares! ;o)

Tot snel!
Annette
Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!
*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 13 maart om 19.00 uur
 Maandag 20 maart om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 

Ben je ook zo toe aan nieuwe stempelinspiratie?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

1 opmerking :

  1. Heb mijn pakket ontvangen hoor! WOW, wat een prachtig, luxe pakket. In het echt nog veel meer en veel mooier dan op de foto's! DANKJEWEL Annette, ook voor de leuke extra's!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!