woensdag 5 april 2017

Modern gekleurde kaart met Touches of Texture

Het is een lekker drukke week geweest met workshops, een beurs en het maken van een heleboel swaps en kadootjes! Er gaat namelijk de komende dagen flink wat weggegeven worden....Morgen vertrekken we met een aantal teamgenootjes naar On Stage, een grote feestelijke bijeenkomst van Demonstratrices uit heel de wereld. Daar horen kadootjes en Swaps bij en heel veel meer leuks. De komende dagen laat ik jullie zien wat er nu allemaal in de tassen zit die al klaar staan voor vertrek en na terugkomst vertel ik natuurlijk hoe het was!

Maar nu eerst even een maaksel, een frisse kaart met lekker veel contrast!

 Basic Black, Whisper White en Bermuda Bay zorgen er voor dat het een vrolijk en modern geheel is. De prachtige bloem uit de set Touches of Texture is in drie stappen gestempeld. Eerst de steel en de lijntjes van de bloem in Basic Black, en daarna de prachtige "inkleurstempel" in Bermuday Bay. Het schattige bijenstempeltje zit ook in de set, evenals de kantachtige stempel die aan de linkerkant gestempeld is met Smoky Slate

De tekst is gestempeld op een stukje Bermuday Bay cardstock en komt uit de Nederlandstalige set Recht Uit het Hart. De indeling van de kaart is asymmetrisch, maar door de indeling toch goed in evenwicht. Een stukje Designer Seriess Paper uit het Designer Series Paper Stack Brights, zorgt dat alle kleuren met elkaar verbonden worden. Het is leuk dat het Bermuday Bay met wit ook weer terugkomt in het stukje Bakers Twine.

Het was heel leuk om eens een moderner kaartje te maken met deze Touches of Texture. Je bent misschien snel geneigd deze set voor Vintageachtige kaarten te gebruiken, maar lekker hip kan dus ook!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Touches of Texture, Recht Uit het Hart
Papier: Cardstock: Whisper White, Bermuda Bay, Basic Black
             DSP: Designer Series Paperstack Brights
Inkt: Basic Black, Bermuda Bay, Smoky Slate
Embellishments: Bakers Twine Bermuda Bay
Tools: Paper Snips
En verder: Snail Adhesive, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Vrijdag 31 maart 2017 (laatste (mee-)bestelling binnen de SAB!!!)
Maandag 10 april om 19.00 uur
Maandag 17 april om 19.00 uur


Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }


Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!