donderdag 6 april 2017

Lekker Hollands ;o) Mijn Swaps voor On Stage!

Ja hoor, vandaag zijn we afgereisd naar On Stage!

Vanmiddag hebben we de eerste bijeenkomst gehad en vanavond is er een superdeluxe diner voor de mensen die zich daarvoor gekwalificeerd hebben. En natuurlijk hebben we al wat van de nieuwe dingen gezien die er aan gaan komen (en die ik helaas nog even niet met jullie mag delen) en uiteraard is er volop geswapt!

Ook ik maakte een heleboel Swaps,  oftewel ruilkadootjes...Ik koos deze keer voor Super-Hollands, aangezien er mensen uit heel Europa komen en ook uit andere landen waar Stampin'Up! actief is! En we zijn erg blij dat Stampin'Up! deze keer in Nederland is!

Je kunt vast wel zien waardoor ik me heb laten inspireren ;o)


 Inderdaad, ik heb heel goed naar van die leuke Delftsblauwe tegeltjes gekeken, en hiervan een stempelvariant gemaakt!

 Ik wilde niet 1 tegeltje maken maar een onderdeel van een tegelplateau. Dat ziet er namelijk veel echter uit!

Met behulp van het Simply Scored Scoring Tool maak je prachtige diepe rillijnen. Dat heb ik hier aan vier kanten gedaan en de randjes heb ik vervolgens aangezet met inkt en een Sponge Dauber. En VOILA, daar is het tegel effect!


 Wat is er Hollandser dan een koe? Ik vond dit echt een geschikte stempel voor dit doel. Het Schattige koetje komt uit Barnyard Babies en in ingekleurd met inkt en de Aquapainters. Door het vegerig in te kleuren en het watercolor effect krijg je al snel iets dat op de blauwtinten van Delftsblauw lijkt...

 Een leuk hoekornamentje mag niet ontbreken natuurlijk, als je het op echte tegeltjes wilt laten lijken, dus ik vond na even speuren een perfect geschikte stempel daarvoor in de set Helping me Grow, maar als je goed in de catalogi zoekt kom je wel meer leuke stempeltjes tegen die uitstekend voor dit doel geschikt zijn.

Wat ik van te voren niet had bedacht, *OEPS* is dat ik elk ornamentje op elk kaartje maar liefst 16 keer moest afdrukken EN inkleuren! Zo zit er in deze eenvoudig ogende kaartjes toch weer meer werk dan ik verwacht had (ik trap er elke keer weer in haha) ... dus na een paar honderd afdrukjes had mijn hand wel even een rustpauze nodig ;o)

Maar ja, dit gaf wel het effect dat ik voor ogen had.... ;o)

Ik maakte zo een hele stapel van deze kaartjes en verpakte ze in zakjes waar ik, heel toepasselijk vond ik, een Koetjesreep bij stopte...


Natuurlijk ben ik heel benieuwd hoe de anderen mijn Swapjes vinden. Zullen ze allemaal al geruild zijn op het moment dat jullie dit kunnen lezen?

Ik had al eerder eens delftsblauwe kaartjes gemaakt, maar zo'n tegelteseffect vond ik toch wel extra leuk om te maken. Ik heb al weer ideeen voor meer soorten en maten... dus wie weet.....?

header_OnStage2016_demo_ENG

 Maar ik maakte nog meer hoor, onder andere ook nog speciale Team Swaps! Die zijn altijd extra speciaal natuurlijk....Deze laat ik jullie morgen zien! Kom je dan weer langs?

Wat heb ik gebruikt:
Stempels:Barnyard Babies, Helping me Grow, Best Decision (demoset)
Papier: Cardstock: Whisper White Thick, Night of Navy
Inkt: Night of Navy, Crumb Cake
En verder: Multi Purpose Liquid Glue 
Tools: Simply Scored Scoring Tool, Sponge Daubers, Aqua Painters

Tot snel!
Annette

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Vrijdag 31 maart 2017 (laatste (mee-)bestelling binnen de SAB!!!)
Maandag 10 april om 19.00 uur
Maandag 17 april om 19.00 uur


Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }


Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

3 opmerkingen :

 1. Ooooo, wat gaaafffff, Annette, hiermee scoor je hoge ogen, zo origineel deze swap.

  Veel plezier, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is absoluut één van mijn favorieten! Ik vind hem prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Annette, deze heb ik speciaal op de foto gezet tijdens OnStage. Ik vond hem superleuk, dom genoeg niet gekeken wie hem gemaakt had en nu kom ik hem hier tegen. Leuk bedacht en mooi uitgevoerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...