woensdag 26 april 2017

Oosterse schoonheid met de Eastern Palace Suite D-INKT!-sdag#46

 Een dagje later dan de bedoeling was is hier alsnog mijn D-INKT!-sdag kaart!

De vertraging had een leuke reden overigens. De man die ons zolderraam/dakkapel gaat renoveren kwam langs om het een en ander door te nemen. Als die klus over een poosje geklaard is, komt mijn nieuwe/oude hobbykamer weer in zicht! (Wat een heerlijk vooruitzicht!)


Vandaag heb ik heerlijk met wat nieuwe materialen gewerkt! Nieuwe kleuren, nieuw papier, nieuwe stempels, nieuwe dies! En ik ben helemaal hieperdepieper geworden! In positieve zin hoor! Wat een GEWELDIGE Suite is dit!

Zoals je wellicht weet zijn in de Stampin'Up! catalogi Suites te vinden. Deze Suites bestaan uit perfect op elkaar afgestemde producten om prachtige dingen te maken en het kiezen te vergemakkelijken. Dit is een van de Suites uit de nieuwe catalogus die er aan zit te komen. De Eastern Palace Suite!

WOW, zo mooi!

In deze Suite wordt alvast een drietal van de nieuwe In Colors gebruikt! Namelijk Tranquil Tide, Lemon Lime Twist en Fresh Fig! Schitterende kleuren die zo veel nieuwe mogelijkheden zullen gaan geven, ook in combinatie met de bestaande kleurenfamilies!Hier heb ik er een lekker inktig achtergrondje mee gemaakt! Niets ingewikkelds, gewoon gekliederd! En daarbij heb ik een kleurencombinatie ontdekt die ik meteen tot favoriet heb gebombardeerd: Tranquil Tide en Lemon Lime Twist zijn samen geweldig! Maar goed, er zullen vast meer favoriete combinaties volgen ;o)

Op deze kaart zie je ook alvast wat kleine strookjes van het bijpassende Designer Series Paper. Dit papier sluit perfect aan bij de hele Suite.

Op deze achtergrond heb ik gestempeld met een prachtig stempeltje uit de Eastern Beauty Stempelset... Een prachtige en veelzijdige set, met allemaal motieven waarmee je de prachtigste combinaties kunt maken, Cirkels, Rozetten, kleine siermotiefjes en ornamenten... Je stelt zo zelf de mooiste dessins samen...

Maar er zijn ook nog de prachtige Eastern Medallions Thinlits Dies.. Hiermee stans je diverse stempelafdrukken uit, maar ze kunnen nog heel veel meer. De Dies kun je op ongelooflijk veel manieren combineren, stapelen, in elkaar laten passen etcera!

Zoals op dit voorbeeldje al een beetje  te zien is zitten  er opengewerkte motieven bij voor allerlei speciale effecten... Maar de talloze mogelijkheden kan ik onmogelijk in 1 blogpost samenvatten!


Het duurt nog ruim een maand voor de nieuwe catalogus uitkomt, maar het leuke nieuws is dat deze Suite al in mei voor iedereen te bestellen zal zijn!

En dan ook nog eens in twee supercomplete bundelaanbiedingen waar je ook nog eens mooie extra's gratis bij krijgt! Het kan niet op ;o)

Je kunt kiezen uit twee opties:

De Eastern Palace Starter Bundle!


De EASTERN PALACE STARTER BUNDLE
(bestelnummer 147196)


In deze bundle zitten de stempelset, de drie nieuwe kleuren inkt, het schitterende designpapier waarin de inktkleuren weer terug komen, vier vellen met bijpassende matgouden stickers die echt schitterend zijn en extra "cachet"geven aan je kaarten en bovendien perfect bij de stempels en het designpapier passen.

Bij deze set krijg je bovendien helemaal gratis een pak Very Vanilla Note Cards & Envelopes (nieuw in de collectie!!)

De Eastern Palace Premier Bundle!

De tweede set is nog completer. Heb je een Big Shot/stansapparaat en wil je graag ALLE  mogelijkheden gebruiken is dit een fantastische keus.  Hierbij heb je alles in een keer compleet en kun je dus optimaal combineren!

DE EASTERN PALACE PREMIER BUNDLE
(bestelnummer 147209)

Bij deze set zitten ook de stempelset, de drie nieuwe kleuren inkt, het Designpapier en de prachtige stickers, maar krijg je bovendien een assortipack bijpassend Cardstock (drie kleuren), een set supergave "tassels"(sierkwastjes) en.... de fantastische Eastern Palace Thinlits Dies! Hiermee kun je dus echt ALLE combinatie- en variatiemogelijkheden volop benutten en je creativiteit helemaal zijn gang laten gaan!

Bij deze bundel krijg je bovendien TWEE gratis kadoos. Je krijgt een pak van het THICK Very Vanilla Cardstock (NIEUW!) en een pakket Very Vanilla Enveloppen (ook NIEUW!)...

Het mooie van de Easter Palace Suites is bovendien dat de onderdelen en combinaties met andere stempelsets en dies eindeloos zijn! Heb je bijvoorbeeld de Stitched Shapes Framelits of de Layered Circle Framelits zul je deze veelvuldig samen gebruiken met deze bundel.

Maar let op:


Deze Bundle aanbiedingen gelden alleen in MEI! Na 1 juni zijn alle onderdelen van de Suite ook los te bestellen, maar mis je het gemak van de bundle en de gratis producten. Vanaf 1 mei kan ik de Bundles voor je bestellen.

Nieuwe workshop: EASTERN DELIGHTS!

Ik ben inmiddels echt ONTZETTEND enthousiast over deze set en de mogelijkheden, en heb dan ook al diverse voorbeelden klaarliggen die jullie de komende tijd voorbij zullen zien komen.  Ik kan haast niet meer stoppen met het bedenken van nieuwe toepassingen! 

Voor wie ook zin heeft om met de set aan de slag te gaan is er op 20 mei een speciale workshop waarbij ik de deelnemers allerlei, nog nergens vertoonde tips en trucs ga leren om optimaal plezier te hebben van deze schitterende Suite! Bovendien bevat de workshop een aantal nieuwe en supergave technieken! Je kunt je vanaf nu inschrijven! Voor meer informatie: Naar de WORKSHOPAGENDA

Wat heb ik voor de kaart gebruikt:
Eastern Palace Premier Bundle
Tools: Big Shot, Die Brush, Stampin'Spritzer, Aqua Painter

Tot snel!
AnnetteEerstvolgende (mee-)besteldagen:   
Maandag 1 mei om 19.00 uur
Maandag 8 mei om 19.00 uur


Doe mee met de winactie op de Kijkkast Facebookpagina!
Je vindt het { HIER }


Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado,   een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!