zaterdag 4 februari 2017

Slingers + Ballonnen = feestje!

We hebben hier thuis een week vol jarigen, dus vond ik dit echt een geschikt moment voor een vrolijke, fleurige verjaardagskaart!

Vandaag daarom een kaart waarbij ik volop gebruik gemaakt heb van kleurtjes uit de Party Animal Suite in de nieuwe voorjaarscatalogus. Supervrolijk en feestelijk deze serie!

Het Party Animal Designer Series Paper heeft een echt verjaardags-/feestthema met lekker knallende kleurtjes en dessins. Hier heb ik de kaart omheen gebouwd.

Het is een z-fold kaart geworden en op het voorste paneel heb ik vrolijke slingers gemaakt met de Any Occasion stempelset  met kleurtjes die ik heb afgestemd op het DSP. Het is zo leuk dat de woorden, de bannertjes, de lijntjes en de kwastjes allemaal losse stempels zijn, zodat je zelf je slingers kunt samenstellen! Er zitten voor echt alle feestjes wel leuke teksten en versierseltjes bij. En het is een Photopolymere set, dus je kunt je stempel steeds makkelijk positioneren. Deze set komt uit de Sale-A-Brationfolder en dat houdt (zoals je inmiddels vast wel weet) in dat deze set nu gratis uit te kiezen is bij een bestelling vanaf 60 euro!

De linkerkant van de kaart heb ik versierd met het bijpassende Emerald Envie Taffeta Ribbon, en aan de strik heb ik zo'n superleuk gekleurd metallic bedeltje gehangen met behulp van een stukje bakers twine. Lint en bedel komen ook uit de Party Animal Suite. Zo heerlijk dat alles zo goed bij elkaar past! Dat maakt kaartjes maken echt een ontspannend werkje ;o)


Het leuke aan deze suite is dat de kleuren en het thema eigenlijk voor iedereen geschikt zijn. Mannenkaarten, dameskaarten, kinderkaarten, het kan allemaal! Er zitten ook allerlei neutrale motiefjes bij en het papier is dubbelzijdig, dus je zit niet perse aan het verjaardagsthema vast. Ook is deze suite erg leuk voor het maken van vrolijke homedecoraties en feestelijke kadoverpakkingen!

Wist je dat je nu de Kijkkast ook kleinere hoeveelheden van dit vrolijke Designer Series Paper, bijpassend lint en embellishments, plus de bijbehorende kleuren cardstock kunt bestellen via de Kijkkast Paper&Ribbon Share? Ideaal!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Any Occasion (SAB)
Papier: Cardstock: Emerald Envie, Whisper White, Tangerine Tango
             DSP: Party Animal
Inkt: Emerald Envie, Tangerine Tango, Crushed Curry, Pacific Point, Smoky Slate
Embellishments: Taffeta Ribbon Emerald Envie, Bakers Twine Crushed Curry, Party Animal                                           Embellishments

Tot snel!
Annette
Image result for So Very Much Sale a Bration
Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 6 februari om 19.00 uur
Maandag 13 februari om 19.00 uur


Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 

Ben je toe aan nieuwe stempelinspiratie?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...