zondag 12 februari 2017

Lekker stoer met Nailed It!

In dit weekend hebben we gelukkig weer een beetje verder kunnen klussen in mijn toekomstige stempelkamer. Het gaat niet zo snel als we zouden willen want we moeten het van "hier en daar een uurtje" hebben, maar alle beetjes helpen en wat heb ik er een zin in om alles straks lekker daar te hebben, met een heerlijk ruime werktafel en veel opbergruimte! We klussen dus met goede moed verder!

Daarom een toepasselijk kaartje met de stoere set Nailed It... in deze set zitten allerlei gave gereedschappen, spijkertjes, schroefjes etc!

Bij deze stempels zijn ook bijpassende framelits te krijgen en dat is zeker met alle kleine onderdeeltjes erg handig. ook zitten er een heleboel leuke extra onderdelen bij, waardoor je volop kunt combineren! (stempels en framelits kun je ook als bundle bestellen, dus met 10 procent korting)

Ik stempelde en kleurde een aantal gereedschappen met de Aquapainter en inkt en zo gaf ik wat kleur en diepte.

Ik plakte de onderdelen verhoogd op het papier met Dimensionals. Het stoer gestipte Designer Series Paper komt uit de Urban Underground Suite. Een suite is een selectie van producten die perfect bij elkaar passen. Maar ook heb je daarmee nog steeds volop mogelijkheden voor het maken van je eigen combinaties. Zo verwisselde ik hier het Delightful Dijon uit de serie voor Island Indigo.


De stoere achtergrond maakte ik met de Hexagon Dynamic Impressions Embossing Folder. Een hele mond vol ;o) om aan te geven dat dit geen gewone embossingfolder is maar eentje met een speciaal diepte effect. Zo ontzettend mooi! Het embossen gaat hierbij net even anders dan anders (en het effect is echt spectaculair. Voor deze kaart gaat ik met inkt na het embossen wat extra diepte effect en een beetje "grunge".

 De tekst komt uit dezelfde stempelset Nailed it, en die heb ik op een smal strookje gestempeld en vervolgend heb ik de woordjes los geknipt en zo verwerkt.

Voor de afwerking zit er wat Basic Black Bakers Twine om de kaart en die supercoole "bout"aan de rechterkant is echt van metaal en komt uit de Urban Underground Embellishments.

 Door de achtergrond, de kleuren, de laagjes en het scheuren is het een stoere, moderne kaart geworden.

Mocht je het lastig vinden om leuke mannenkaarten te maken (of kaarten voor een klussende dame, een verhuizing.. etc...) dan is deze Suite een superaanwinst!! Ik heb er ook gave plannen mee voor in ons fotoalbum.... Er liggen hier nog genoeg klusfoto's die dringend eens gescrapt moeten woorden! ;o) Kortom, ideeen genoeg!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Nailed It
Papier: Cardstock: Smoky Slate, Island Indigo, Basic Black, Shimmery White
             DSP: Urban Underground
Inkt: Basic Black, Island Indigo, Smoky Slate
Dies: Build It Framelits Dies
Embossingfolder: Hexagons Dynamic Textured Impressions Embossing Folder
Embellishments: Urban Underground Embellishments, Bakerstwine Basic Black
Tools: Big Shot, Aqyapainters, Stampin'Spritzers
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals, Fast Fuse

Tot snel!
Annette



Image result for So Very Much Sale a Bration



Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 13 februari om 19.00 uur
Maandag 20 februari om 19.00 uur


Enthousiast over alle nieuwe producten en kan (of wil)  je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 

Ben je ook zo toe aan nieuwe stempelinspiratie?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***




Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!