zaterdag 25 februari 2017

Lekker Vintage met Avant Garden

Op het moment dat dit bericht Online komt, ben ik samen met Inky Bizz Teamgenootjes aan het genieten van een gezellige Team-Ont-Moet-Dag! Dat wordt Lachen, kletsen, veel stempelen, bijpraten, swappen, tips en trucs delen, lekker eten en drinken en heeeeel veel gezelligheid!

Enkele van onze teamgenootjes zijn helaas door ziekte of anderszins helaas vandaag niet aanwezig, maar via een live-verbinding maken ze toch het een en ander mee van de dag. Zo doen wij dat. Ik ben zo trots op deze fantastische groep mensen! Ze nemen stuk voor stuk een grote plek in in mijn hart. De sfeer onderling is altijd vriendelijk, gemoedelijk, en zorgzaam. We staan voor elkaar klaar en helpen waar dat kan. Daar span ik me 24/7 voor in, maar mijn teamgenootjes ook!

Op zulke momenten besef ik me nog meer hoe blij en dankbaar ik ben  dat zij mij en mijn team hebben uitgekozen toen zij ook demo wilden worden en nog meer wilden genieten van Stampin'Up!! Bijzonder is het dat nieuwe teamgenootjes altijd moeiteloos worden opgenomen en als je dan kreten als "een warm bad"of "het voelt hier als thuiskomen" hoort, dan weet je gewoon dat het allemaal klopt. Ik ben dan ook een blij mens! Er kunnen altijd nog meer gezellige mensen bij die van stempelen en de prachtige producten van Stampin'Up! houden, dus wil je meer weten, kijk dan eens bij {TEAM} wie wij zijn en hoe het hier gaat, en bij {demo worden} hoe jij ook in ons team kunt komen! Dat is nu, tijdens de Sale-A-Bration, EXTRA interessant!

Maar nu genoeg gekletst, het is tijd voor een echte Vintage Kaart! Ja met Hoofdletters, haha!

Met minimale materialen een maximaal effect krijgen: Dat kan dus! Met maar twee kleurtjes inkt, en met maar een stempelset (die ook nog eens gratis is ;o) maakte ik dit klassiek aandoende geheel.

Avant Garden, ik zei het al vaker, is niet " alweer een bloemenset" maar een echte blijver waarmee je echt ALLE kanten op kunt! En... deze set is een van de Sale-A-Brationgeschenken, dus gratis uit te kiezen bij een besteltotaal van 60 euro of meer! (Stempelen hoeft echt niet duur te zijn!! Met echt goede en mooie materialen kun je eindeloos vooruit!)


 Zowel op de achtergrond als op de voorgrond komt de mooie getekende bloemenstempel terug. Hier op de voorgrond heel simpel gebruikt. Gewoon naturel, zonder inkleuren.


 
Op de achtergrond is de stempel van een schaduweffect voorzien door de andere stempel nu met een hele lichte kleur inkt over de donkere afdruk heen te stempelen. Een soort van inkleuren, maar dan anders ;o) Het lijkt zo net op mooi oud papier!

De hele kaart is ton sur ton gehouden. De decoratie bestaand uit het Very Vanilla Satin Ribbon, en de prachtige nieuwe Lace Doilies (beiden uit de voorjaarscatalogus) maken het helemaal af. Het is door het kleurgebruik een heel rustige, stijlvolle en tijdloze kaart geworden.

Het kan overigens ook heel mooi zijn om deze kaart in een variant te maken met net een klein beetje kleur... maar zelf vind ik deze kleuren het ook erg mooi doen.

Mocht je de set Avant Garden tot nu toe niet echt serieus bekeken hebben, zou ik dat toch nog eens doen.... Ik heb er echt nog bergen ideeen mee! En ik maakte en plaatste ook al wat voorbeelden. Die vind je {HIER} en ik weet zeker dat dit er nog meer gaan worden! Ik hoop dat jullie ook massaal ook de schoonheid van deze prachtige set gaan zien!

Mocht je deze of een andere set willen bestellen, ik doe maandagavond a.s. om 19.00 uur  weer een (mee-) bestelling en natuurlijk verzorg ik ook met alle plezier jouw order. Zo spaar je extra verzendkosten uit.

Of doe NOG slimmer en bestel zelf, via je startpakket met maximaal voordeel en geniet vervolgens van 20 tot 25 procent korting op elke bestelling die je doet!
Mocht je meer willen weten... vraag me gerust om informatie. Ik vertel je volledig, uitgebreid en eerlijk hoe het allemaal in z'n werk gaat.

Heb nog maar een gezellig en stempelrijk weekend ;o) Ook ik ga lekker aan de stempel vandaag, zoals gezegd samen met mijn teammaatjes. (ik ben benieuwd of er tussen het kletsen door veel uit mijn handen komt, maar dat zien we wel ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Avant Garden
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Sahara Sand, Early Espresso
Inkt: Early Espresso, Sahara Sand
Embellishments: Satin Ribbon 1/4 inch Very Vanilla, Lace Doilies
Tools: Sponge Daubers
En verder: Snail Adhesive, Stampin'Dimensionals.

Tot snel!
AnnetteVan 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration! Dat betekent feest en gratis producten!
In deze periode betaal je bij de Kijkkast bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 27 februari om 19.00 uur
Maandag 6 maart om 19.00 uur

Enthousiast over alle nieuwe producten en kan of wil je niet kiezen?
 Neem dan deel aan de  Kijkkast-Paper&RibbonShare
  
Is jouw verlanglijst groter dan 129 euro? Kies dan voor het startpakket: Voor 175 euro aan producten uitkiezen, een gratis basiskit twv 60 euro, een persoonlijk welkomstkado, twee extra gratis stempelsets,  een stempeltijdschrift vol tips en nog veel meer extra's! En dit alles voor slechts 129 euro! 

Ben je ook zo toe aan nieuwe stempelinspiratie?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...