zondag 22 januari 2017

Gelukskaartje... met Every Occassion Simpel-Op-Zondag#27

Het is inmiddels wel bekend dat het voor mij een van de leukste dingen is om te doen: Workshops bedenken, samenstellen, de ontwerpen maken en vervolgens natuurlijk die workshops ook geven. En een van de leuke bijkomstigheden daarvan is dat je ontzettend leuke en lieve mensen leert kennen.

Een van deze lieve dames had een spannende en zorgelijke week omdat haar man een ingrijpende operatie moest ondergaan, en ik wilde ze beiden voor die tijd natuurlijk nog even een heleboel geluk, succes  en beterschap wensen.

Ik moest er deze keer wel even over nadenken. Het moest passen bij de situatie, dus: niet te veel "toeters en bellen"!

Daarom besloot ik om het schattige klavertje-vier stempeltje uit de set Every Occassion als middelpunt te nemen en daar van uit ontstond de rest eigenlijk vanzelf.

Het klavertje stanste ik uit met de Stitched Shapes Framelits, en ik bevestigde dit nogmaals op een iets groter vierkantje uit de zelfde set. Natuurlijk plakte ik de laagjes op elkaar met Stampin'Dimensionals. De Stitched Shapes Framelits zijn overigens weer op voorraad, dus kunnen gelukkig weer besteld worden. Ik weet dat diverse mensen hier al op aan het wachten waren...Het eerstvolgende (mee) bestelmoment is aanstaande maandagavond 23 januari.

Als basis stempelde ik een paar keer een mooie stippenstructuurstempel uit de set  Timeless Textures op de kaart, met dezelfde kleur als die ik ook al voor het Klavertje had gebruikt: Garden Green!

Daarna ben ik even in mijn stempelcollectie gaan neuzen en toen kwam ik de tekst tegen die ik zocht. Deze komt uit de set Sheltering Tree.

Omdat het voor een heer is, heb ik in dit geval geen strikjes of glimmers toegevoegd maar het hierbij gelaten.

En voila: Een echt makkelijk te maken, rustig en simpel, maar veelzeggend kaartje!

En dit kaartje kan ik natuurlijk heel makkelijk nog eens maken, voor wat voor gelegenheid dan ook, door net andere kleuren te kiezen en door een andere stempel te kiezen uit deze Every Occassionset. Want daar zit voor echt allerlei onderwerpen wel een geschikte stempel in. Met deze set kun je trouwens nog veel meer leuks (ik krijg al weer inspiratie...)!

Overigens is de operatie, voor zover we nu weten, goed verlopen, en is het nu een kwestie van veel geduld voor genezing en revalidatie. Dus... mochten de betrokken personen dit misschien lezen... Dan nogmaals heel veel beterschap en een goed en spoedig herstel gewenst!!


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Every Occassion, Timeless Textures, Sheltering Tree
Papier: Cardstock: Whisper White Thick, Whisper White
Inkt: Garden Green, Basic Black
Dies: Stitched Shapes Framelits
Tools: Big Shot, Magnetic Plate, Bone Folder
En verder: tampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
In deze periode betaal je bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

Enthousiast over alle nieuwe producten en vind je het moeilijk te kiezen?
Doe dan mee met de Kijkkast-Paper&RibbonShare

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 23 januari om 19.00 uur
Maandag 30 januari om 19.00 uur

Is jouw goede voornemen: Meer creativiteit en meer inspiratie???
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en zou je ook graag voortaan je producten 20 tot 25 procent korting willen kopen en nog meer leuke voordelen willen hebben? Dat kan! Kom in ons gezellige team! Ik vertel je er geheel vrijblijvend graag alles over..... Wat algemene informatie vind je alvast HIER

1 opmerking :

  1. Bettina de Bakker22 januari 2017 om 20:52

    Mooi en veelzeggend inderdaad! Ik vind hem prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...