zaterdag 21 januari 2017

"Dreamy" met Dragonfly Dreams

Tsja, deze set kan ik gewoon niet laten liggen. Hij gewoon zo ontzettend mooi!! Dragonfly Dreams is daarbij ook nog eens echt fantastisch om op heel uiteenlopende manieren te gebruiken. Vandaag show ik hier een wat "dromerige" variant!

Het dromerige effect komt met name door de kleuren maar ook door het Vellum Cardstock, waar de Libelles licht doorheen schijnen. Het vellum is gekleurd in kleuren die elders in de kaart weer terug komen. De dames van de beide Kijkkast-Stempel-Clubs vonden dit heel erg leuk om te doen toen we deze kaart maakten. De zachte kleuren geven een wat sprookjesachtig effect. 


Dat zelfde  vellum komt weer terug in de Libelle die op de kaart zit. Het is een extra laagje, mooi opengewerkt, waardoor het onderliggende laagje,wat gestempeld is, te zien is. Door het vellum licht met mijn vingers te krullen blijven ze omhoog staan, ook als je de kaart een dag in een enveloppe doet. Het is echt supermooi dat er zoveel mooie stansen/dies in de bijpassende Detailed Dragonfly Thinlits zitten, want alles past weer op, naast en bij elkaar waardoor je de Libelles steeds een beetje anders kunt maken.

Ook heb ik wat koperaccenten gebruikt op de kaart. Het lijfje van de Libelle en de tekst zijn met Embossingpowder Copper gedaan en ook zit onder de Libelle wat Metallic Thread in deze kleur.

Met de mooie achtergrondstempel in de set heb ik de randjes van de basiskaart een beetje structuur gegeven. Dat ziet er net wat leuker uit. De gebruikte tekst komt overigens ook uit de Dragonfly Dreams-set.  Het is dus een heel complete combinatie van stempels en thinlits!. Deze hele kaart is dan ook gemaakt met maar een stempelset en een thinlitsset! 

De stempels en Thinlits zijn samen als bundel te bestellen, wat dan een mooie korting oplevert van 10 procent!


Ben je ook verliefd op deze set en heb je ook zin om er allerlei spannende, inktige, kleurrijke, creatieve dingen mee te doen en diverse nieuwe technieken te leren? Op 22 april geef ik een uitgebreide en ik mag wel zeggen fantasievolle Techniekenworkshop met deze geweldige Libelles! Voor wie graag veel Tips & Trucs en achtergrondtechnieken wil leren een supergave workshop. Je vindt alle informatie hierover  in de Workshopagenda!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels:  Dragonfly Dreams
Papier: Cardstock: Sweet Sugarplum, Rich Razzleberry, Whisper White
             Vellum Carstock
Inkt: Rich Razzleberry, Sweet Sugarplum, Always Artichoke, Versamark
Thinlits: Detailed Dragonfly Thinlits
Embellishments: Embossing Powder Copper, Metallic Thread Copper
Tools: Heat Tool, Embossing Buddy, Stampin'Sponges, Big Shot, Die Brush
En verder: Multi Purplose Liquid Glue, Tear&Tape Adhesive, Mini Glue Dots

Tot snel!
Annette

Image result for So Very Much Sale a Bration
Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
In deze periode betaal je bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

Enthousiast over alle nieuwe producten en vind je het moeilijk te kiezen?
Doe dan mee met de Kijkkast-Paper&RibbonShare

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 23 januari om 19.00 uur
Maandag 30 januari om 19.00 uur

Is jouw goede voornemen: Meer creativiteit en meer inspiratie???
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en zou je ook graag voortaan je producten 20 tot 25 procent korting willen kopen en nog meer leuke voordelen willen hebben? Dat kan! Kom in ons gezellige team! Ik vertel je er geheel vrijblijvend graag alles over..... Wat algemene informatie vind je alvast HIER


1 opmerking :

  1. Bettina de Bakker22 januari 2017 om 20:54

    Alweer een schitterende kaart! Wat een mooie technieken en details. De Clubdames boffen maar!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!