dinsdag 3 januari 2017

Terug, veel nieuws, en een techniekenkaartje D-INKT!-sdag#36

Zo, ja, daar ben ik weer hoor!

 Allereerst wil ik jullie allen een gelukkig, gezond, vreedzaam, creatief, tevreden en saamhorig 2017 wensen! Laten we er samen een mooi jaar van maken en voor onszelf en de mensen om ons heen de wereld een stukje leuker en fijner maken!

Het was hier eventjes erg stil..... Mijn excuses daarvoor. Ik wilde wel maar het lukte even niet...De heersende griepepidemie is namelijk ook bij ons thuis flink aanwezig geweest en een voor een waren we hier in huis flink de pineut. En als de griep dan voorbij is ben je nog een poosje zo slap als een vaatdoek. Ik heb dus noodgedwongen van de feestdagen gebruik gemaakt een kleine blogpauze in te lassen en weer fit te worden. Dat is gelukt!!

Gelukkig ben ik nu weer volledig op de been en... ik heb weer ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Net op tijd voor het leuks dat MORGEN gaat beginnen!

Hoera!

Morgen is namelijk de dag dat de nieuwe lente-/zomercatalogus geldig zal zijn! Echt een prachtige nieuwe collectie van Stempels, Dies, Papier en ander geweldigs, waar ik al heerlijk mee heb kunnen werken! Jullie zullen het zelf zien...Ik overdrijf niet als ik zeg dat Stampin'Up! het weer gelukt is zichzelf te overtreffen!

Nog meer feest!

Maar OOK start morgen de Sale-A-Bration, de meest feestelijke periode van het jaar, voor stempelliefhebbers! Tijdens deze feestelijke periode (tot en met eind maart) krijg je bijvoorbeeld  bij elke bestelling vanaf 60 euro een GRATIS geschenk! Er is zoveel leuks te kiezen: Stempelsets, papier, embellishments, of een geweldig opbergblik voor je zelfgemaakte kaarten... Maar er zijn veel meer gave buitenkansjes hoor! Morgen zal ik er uitgebreider over vertellen en kun je ook online de catalogus en Sale-A-Brationfolder hier downloaden!

Uitnodiging!

Dan herhaal ik meteen maar even mijn uitnodiging! Aanstaande zaterdagmiddag, tussen 14.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom op mijn feestelijke Catalogus Launch. Het is dan "Open Huis", waarbij je nieuwe producten en voorbeelden kunt bekijken, je nieuwe catalogus in ontvangst kunt nemen en nog veel meer. De toegang is helemaal vrijblijvend en gratis, maar je even aanmelden is wel fijn! Neem ook gerust iemand mee! Heb je je aangemeld ligt er voor jou, zolang de voorraad strekt,  een feestelijk Make and take pakketje klaar, zodat je meteen zelf aan kunt schuiven bij de workshoptafel en lekker ook zelf even aan de slag kunt met wat nieuwe producten!

Catalogus ontvangen?

Kun je niet aanwezig zijn bij de Catalogus Launch, maar wil je wel graag een papieren exemplaar van de Catalogus en Sale-A-Brationfolder ontvangen? Neem dan gerust even contact met me op. Met alle plezier stuur ik je ze (tegen een vergoeding van de verzendkosten)  toe! Woon je in de buurt kun je ze natuurlijk ook, graag wel even op afspraak, op een ander moment komen ophalen

En dan nu snel naar mijn kaart voor vandaag...

Ik heb echt heerlijk zitten werken met nieuwe stempels en bijpassende Thinlits! De prachtige stempels van Dragonfly Dreams zijn echt geweldig!!


Ik denk dan ook dat je aan mijn kaartje wel kunt zien hoe fijn ik het vond om hiermee te werken!

De prachtige stempels en bijpassende Detailed Dragonfly Thinlits Dies zijn op allerlei manieren toe te passen. Zowel eenvoudig stijlvol, als superromantisch, maar vandaag heb ik me heerlijk uitgeleefd met inktige techniekjes.

Daarmee maakte ik een lekker "Artsy" geheel.

Ik wilde een wat "versleten" en doorleefd resultaat hebben dus heb de stempels op de achtergrond eerst afgedept voor ik ze afdrukte... Met de Faux Bleachtechniek maakte ik de vleugels iets lichter. Met de Wink of Stella Glitterbrush kregen ze ook nog een subtiel glimmertje.

De zilverglanzende structuur op de hoeken maakte ik met de Boho Chic Embossingfolder. Ik liet het motief vervagen zodat het mooi overloopt in de warm gekleurde achtergrond. Door het koele van het zilver steekt het mooi af en het geeft de kaart net een beetje "glamour". ;o)

Vooral als het licht er op schijnt zie je goed dat contrast!

De ondergrond maakte ik met diverse kleuren inkt, die op het eerste oog niet meteen bij elkaar passen, maar die het perfect met elkaar bleken te kunnen vinden ;o) namelijk Cherry Cobbler, Tangerine Tango en Soft Suede. Door verschillende technieken te combineren en het in lagen op te bouwen krijg je een bijzonder effect.

Mocht je ook zo gek zijn op technieken en graag willen leren je stempels en andere materialen op nieuwe manieren te gebruiken, kom dan eens naar een van de Kijkkast techniekenworkshops. We hebben er de komende tijd elke maand minstens eentje ;o) Binnenkort komt de workshopagenda online, dus houdt het maar goed in de gaten! Het gaat namelijk vaak supersnel met de inschrijvingen!


De prachtige uitgestanste Libelle werd behandeld met de Faux Forged Iron-techniek, wat hem er uit laat zien alsof hij van smeedijzer gemaakt is. Lekker stoer dus ;o)

Hier heb ik de Libelle gedeeltelijk gebruikt. Deze is prachtig groot en kaartbreed. In de set zitten ook iets kleinere "dies", opengewerkt en gewoon "dicht" die precies de maat hebben van de gestempelde Libelles. Maar zoals je hier ziet zijn ze uitstekend te combineren.


De mooie tekst - in een schitterend lettertype- komt uit de zelfde stempelset. Door deze op een strookje papier in de zelfde kleuren te stempelen is het een rustig onderdeel op de kaart geworden. Dat vond ik hier het mooiste....

Ik ben, en daar schaam ik me helemaal niet voor ;o), helemaal verliefd op deze set! Deze ga ik echt nog heel, heel, heel veel gebruiken! Vanaf morgen zijn de stempels en Thinlits als Bundle, met dus 10 procent korting, te bestellen! Kom morgen terug voor meer nieuws!


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Dragonfly Dreams
Papier: Cardstock: Cherry Cobbler, Tangerine Tango, Shimmery White, Basic Gray
Inkt: Cherry Cobbler, Tangerine Tango, Soft Suede, Basic Black, Versamark
Dies: Detailed Dragonfly Thinlits Dies
Embossingfolder: Boho Chic
Embellishments: Silver Embossing Powder, Wink of Stella Glitter Brush Clear
Tools: Heat Tool, Embossing Buddy, Big Shot, Precision Plate, Die Brush, Aqua Painters, Stampin'Spritzer, Sponge Daubers, Stampin'Sponges, keukenpapier
En verder: Fast Fuse, Fine Tip Glue


Er komt nog heel veel nieuws aan de komende tijd, dus ik zie je graag snel terug! Voor nu reuze bedankt voor je bezoekje!
Annette


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Woensdag 4 januari om 19.00 uur
Maandag 9 januari om 19.00 uur

Heb je zin in een maandelijkse dosis inspiratie per post en email?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)



Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en wil je ook gebruik maken van de voordelen (korting!!) 
Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als (hobby) demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!

voor info kijk je ook HIER

3 opmerkingen :

  1. Ik dacht al dat je ziek was, maar aan de andere kant aan het voorbereiden voor alle komende workshops. En ik kan het niet laten te zeggen dat je weer een knaller van een kaart hebt gemaakt, wat is het een beauty, ik zal je workshops in de gaten houden hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart Annette. Je bent weer helemaal terug! Ik had je al gemist!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bettina de Bakker22 januari 2017 om 20:38

    Ongelooflijk mooi deze kaart... Wat een supertechnieken heb je gebruikt! Van jou kan ik nog heel veel leren!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!