zondag 14 februari 2016

Simpel-op-zondag#5 Dikke Valentijnsknuffels!

De spontane "Wie-wil-er-een-kaartje"actie van afgelopen woensdag werd een heuse happening ;o)) Er waren nogal veel reacties dus ik heb er donderdag volop aan gewerkt na het gezellige Stempelmomentje, en vrijdag ook nog de hele dag.... ;o) Gelukkig lukte het om net voor 17.00 een sprintje te trekken naar de brievenbus en de laatste lading knuffelkaartjes te posten. Pfff... net op tijd! Maar wat heb ik een plezier gehad!


Ik wist al meteen dat ik voor mijn Valentijns-vriendschapskaartjes de geinige "beer-met-hoog-knuffelgehalte" uit de set Bear Hugs wilde gaan gebruiken. Dus daar begon ik mee. Gestempeld met Crumb Cake, gestanst met de bijpassende framelits, beetje gesponsd met Soft Suede en met een Stampin'Write Marker de snuit een beetje donkerder geaccentueerd. Met de Wink of Stella Pen heb ik de neusjes een beetje aangezet. Dat geeft een subtiel glimmertje.


En zo lag er dan een heel leger van dik 50 zeer-knuffelbare-beren op mijn tafel. Een vrolijk gezicht ;o)

Dat was een leuke start ;o)

Om het mezelf wat makkelijker te maken koos ik er voor de leuke en handige Note Cards&Envelopes te gebruiken. Die al-op-maat-gesneden kaartjes hoef je alleen nog maar te bewerken en er zijn bijpassende luxe envelopjes bij. Mooi en ideaal voor een spoedklusje ;o))

Hierop heb ik gekke achtergrondjes gestempeld in roze-rode tinten of frisblauwe tinten. De sets Work of Art (nu weekaanbieding!) en Gorgeous Grunge zijn hier ideaal voor! Op sommige kaartjes heb ik nog de set Perpetual Birthday Calendar gebruikt.

Deze tekst DIKKE KNUFFEL was precies wat ik nodig had voor dit projectje. Deze komt uit de NEDERLANDSE hostess-set "Er is er een jarig" en past perfect in de Word Label pons, wat EN leuk staat EN de snelheid ten goede kwam. Voor wat meer kleur heb ik hier een laagje onder gedaan met de Washi Label pons en bijpassend Cardstock. Daarna even bijgeknipt en vastgeniet op de kaart, voor een extra hip accentje.De geinige beren kregen een lief hartje als kleuraccentje, het is immers wel Valentijn ;o)Natuurlijk moesten de enveloppen ook bijpassend gedecoreerd worden. Dan is het extra feestelijk,  al voor dat je weet wat er in zit.... ;o) De leuke Stampin'Up! tekst komt uit een speciale set die wij als demo exclusief hebben gekregen op een Stampin'Up event... Deze is niet te bestellen. Het bijpassende zwierige hartje komt uit de set Watercolor Words. Dit hart heb ik ook op de kaartjes gebruikt. De tekst #echtepostisveelleuker heb ik speciaal laten maken, want ik juich het echt toe dat er meer persoonlijke post wordt verstuurd!Zoals gezegd gingen mijn stapels net op tijd op de bus, en daarna heb ik er nog een paar bijgemaakt voor een paar mensen die hier in de buurt wonen.  Maar ik had liefst de hele buurt, alle workshoppers en klanten en nog heel veel meer mensen een Valentijnsknuffel willen sturen. De tijd ontbrak me nu helaas, maar kaartjes en knuffels sturen kan immers altijd nog!

De volgende dag was er hier ook feest in de brievenbus. Wat ontzettend leuk!!!! Ik leek wel een soort van jarig! Echte post is ECHT veel leuker!!!

Lieve makers, supersupersuperbedankt voor jullie lieve kaartjes en attenties!
Inmiddels zijn practisch al mijn kaartjes (hopelijk) aangekomen. Zo leuk om al die blije reacties te lezen! Alleen de kaarten die naar het buitenland gingen zijn er waarschijnlijk nog  niet.... maar ik laat ze toch alvast maar even zien.....  Het is geen technisch hoogstandje, of bijzonder design, maar hopelijk komt de gedachte in ieder geval over! Een dikke knuffel, voor jullie allemaal!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Bear Hugs, Work of Art, Gorgeous Grunge, Perpetual Birthday Calendar, Er is er een jarig, Watercolor Words
Inkt: Blushing Bride, Rose Red, Real Red, Crumb Cake, Soft Suede, Tempting Turquoise, Soft Sky, Basic Black
Papier: Note Cards & Envelopes, Cardstock: Whisper White, Real Red, Tempting Turquoise
Dies: Bear Hugs Framelits Dies,
Ponsen: Word Window, Washi Label, Itty Bitty Accents Punch Pack
Embellishments: Mini Staples Silver, Wink of Stella Glitter Brush clear
Tools: Handheld Stapler, Big Shot
En verder: Stampin Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestelling!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 22 februari om 19.00 uur

Last van een stempelblock?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

8 opmerkingen :

 1. Superleuk en lief!! Bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer GE WEL DIG omschreven! Een heerlijke actie van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was de gelukkige die zo'n superlieve kaart mocht ontvangen. In het echt nog veel leuker en mooier dan hier op de foto's..... Heel erg bedankt voor deze leuke positieve actie! Ben zo blij met jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was weer een echte Annette-actie: Superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, leuk, en nog eens leuk! Wat een werk zeg! Maar wat een ontzettend leuke en lieve actie! Je kaartjes zijn superschattig! Dankjewel dat ik er ook eentje mocht ontvangen! Ik ben er echt heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk om een kaartje te ontvangen en wat een werk heb je er aan gehad! Inspireert mij ook om weer eens echte post te sturen. Zo leuk om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige spontane actie Annette, toen ik tegen de middag vandaag thuis kwam mocht ik na een keuk weekendje weg, jou mooie bere knuffel open maken. BEDANKT EN EEN DIKKE KNUFFEL TERUG

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...