woensdag 10 februari 2016

Valentijn=vriendschapdag, supergave weekaanbiedingen en meer!!

Doe eens gek.....;o)

Op facebook plaatste ik pas nog  een oproepje, om meer (liefst handgemaakte) echte kaartjes te sturen in plaats van alleen maar digitale post. Want het is zo ontzettend leuk om iets te ontvangen wat tastbaar is en waar echt aandacht aan is besteed. Dat geeft een wens, een felicitatie, of een hart onder de riem meteen meer waarde. Leuk om te maken, leuk om te sturen, en een feestje om te ontvangen. Het is gewoon veel persoonlijker! Even dat stukje ECHTE aandacht voor de ander!

Misschien is het door alle narigheid en verdeeldheid die je om je heen ziet, maar ik heb gewoon veel behoefte aan positieve en "verbindende"  acties.  En ik hoor dat van veel anderen ook!

Nu is het bijna Valentijnsdag, en ik bedacht me dat dat ook best als vriendschapsdag gebruikt mag worden. En toen was 1 en 1 natuurlijk 2 en besloot ik in een van mijn onbezonnen, spontane buien (LOL) een "Wie-wil-er-een-kaartje"vriendschapsactie in te lassen.

Echte post is veel leuker!

Vanmiddag plaatste ik dus een oproepje...... En er komen al allerlei leuke reacties binnen van mensen die heel graag een persoonlijk envelopje van me willen en sommigen willen me zelfs een kaartje terugsturen. Dat is natuurlijk superleuk, maar was niet mijn doel hoor!

Wil jij ook een gezellig "Vier-de-vriendschap-kaartje" van mij ontvangen? Als je heel snel bent kan ik dat nog net op tijd voor elkaar krijgen. Plaats in dat geval VOOR donderdag 11 februari 18.00 uur een opmerking onder dit blogbericht waarin je zegt dat je graag post ontvangen wilt en stuur me dan ook even via mail (annette.elias@quicknet.nl) of het contactformulier je adres! Dan ga ik heel hard mijn best doen en een heuse kaartjesmarathon inlassen!


Het is weer woensdag, dus ik heb ook weer de nieuwe Weekaanbiedingen voor jullie. Die zijn echt superdeluxe deze week, WOW!

Weekaanbiedingen:

Banners, je ziet ze echt O-VER-AL! Een mooie vorm, neutraal, tijdloos en een ideale manier om een basis op je kaart of lay out te maken. Je kunt de vormen stapelen, half over elkaar laten vallen of los gebruiken. Natuurlijk zijn er ook weer heel veel stempels die met deze vormen matchen. Deze week zijn de Banner Framelits met maar liefst 8,25 euro korting te bestellen!

En dan is er NOG een Dies-set! Echt het allerschattigste minienvelopje, (formaat kadokaart) met bijpassende labels en decoratie stans je zo in een keer uit. Je kunt er natuurlijk gewoon een envelopje maken, maar ook tasjes, je kunt ze op kaarten verwerken, je kunt er een miniboekje van maken en je kunt er leuke doosjes van maken! Ook deze is enorm afgeprijsd!!

Houd je van doosjes en kaarten in bijzondere vormen? Dan is het maken van mooie, strakke vouwlijnen essentieel. Daarvoor is er het Simply Scored Scoring Tool een ideaal stuk gereedschap. Je vindt deze in de jaarcatalogus op bladzijde 164. Daarbij zijn enkele aanvullingen te verkrijgen en een er van is deze Metric Scoring Plate. Deze schuif je in de basis zodat je je ook in centimeters kunt werken..(de basis is in inches) en het is natuurlijk heel handig als dat allebei kan. Ik ben fan!!

Silver Ribbon, ik ben wat minder dol op grote hoeveelheden metaalkleur, maar in de juiste hoeveelheden is het helemaal TOP. Daarom is dit mooie smalle en soepele zilverlint helemaal mijn smaak. Het glimt prachtig en past eigenlijk overal bij.

Als laatste hebben we de superbruikbare Work Of Art stempelset in Clear-mount uitvoering. Vlekjes, veegjes en dotjes, die ideaal zijn om mooie achtergronden te maken. Dit is samen met Gorgeous Grunge, em de nieuwe set Timeless Textures zo'n set die je steeds weer pakt. Hij staat bij mij dan ook altijd in mijn bakje op mijn knutseltafel, hij hoort bij mijn basisuitrusting! Bij deze set zie je de mogelijkheden er misschien niet meteen aan af, maar je wilt hem gegarandeerd nooit meer kwijt als je hem hebt!

Sale-A-Brationnieuws

De Sale-A-Bration is in volle gang. Maar er gaat na 15 februari wel iets veranderen, De laatste drie producten in de SAB folder zullen NIET meer beschikbaar zijn. Dat zijn de volgende drie producten: De populaire stempelset "The Sky is the Limit", het prachtige "Perfectly Artistic" Designerseries Paper en de gave vrolijke stempelset "Hello"
Zorg dus dat je deze producten deze week nog meebestelt (gratis) bij je bestelling vanaf 60 euro.

Natuurlijk kun je daar ook de Weekaanbiedingen voor gebruiken! ;o)

KIK-nieuws!

Vandaag is je laatste kans om je op te geven voor de februari KIK! Mail me snel als je nog mee wilt doen! Je wilt de KIK van deze maand echt niet missen hoor!

Tot snel,
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: zondag 14 februari om 19.00 uur

je wilt hem niet missen....de februari KIK!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)6 opmerkingen :

 1. Oh wat leuk! Ja heel graag een vriendschapskaartje! Ik stuur er jou ook eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ikke! Ik ben dol op post, en zeker als het zo'n leuke kaart van jou is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jouw kaartjes altijd zo mooi! Daar wil ik er heel graag eentje van ontvangen als dat mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa!!! Ik wil ook heel graag zo'n mooie Annette-kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel graag een kaartje, wat leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een geweldig leuk idee van je, om zoveel kaartjes te sturen.
  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...